Lördag!



Hallå igen fina du!




Det var så gott med pizza. Precis vad jag behövde. Solen skiner ute men jag orkar inte riktigt uppmärksamma det idag tyvärr. Den enda sol jag har sett är på väg till pizzerian och tillbaka. Så får det vara idag, det är nästan så att jag önskar att det regnade så jag slapp det dåliga samvetet över att jag inte är ute. TUR att jag är ledig imorrn med!

Här kommer lite bilder från gårdagen:


Jag och min älskling firar midsommar. Vi var gladare än vi ser ut haha.


Dom här sötnosarna var också med och lös upp kvällen. Emma och Eddie.


Vi ser ut att prata om något jag gillar, eller hur?!

Sen hade jag tyvärr inte så många fler bilder att bjuda på här. Det var lite sisådär med min förmåga att fota igår kväll.

Vi lekte världens roligaste lek också, "bite the bag". Man tar en kompostpåse i papp och ställer mitt på golvet. Sen går det ut på att man en och en ska fånga upp påsen med munnen. Och man får bara stå på ett ben och inte stödja sig med händerna i golvet. Man har tre försök på sig. Den som inte klarar efter sina tre försök åker ut. När alla gjort första omgången klipper man av ca 1 cm av påsens överkant. Och så håller man på tills påsen är jättekort och man får en vinnare. Skitkul är det! Det bästa är att vara utomhus på en mjuk gräsmatta eftersom man ramlar åt olika håll hela tiden. Vi var ganska nära skador igår då folk ramlade in i väggarna.

Men kul hade vi!

Jag ska ta en dusch och sen ska jag hem till mamma ikväll och äta godis och titta på film. Undrar vilken vi ska se?

Det ligger gammal rutten hundmat i diskhon och luktar och ger mig spykänslor. Så först ska jag diska och tömma soporna.

Vad bjuder er lördgaskväll på?

Vi hörs senare ikväll när jag kommer hem igen!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Haha vilken kul lek! Hanna du är ju asbra på att blogga, varför har du inte börjat tidigare ;) jag o becca kände nu att vi borde få lite luft, så vi ska gå en sväng i parken..sakta. Magen mår sådär idag. Hälsa mamma! Puss

2009-06-20 @ 18:58:38
Postat av: Rebecca

Hej sötnos! Nu har jag hittat hit till din bloggsida! Hur kul som helst att läsa ju.

Nu har jag proppat i mig godis som vi köpte efter vår korta promenad(det började spöregna) Åhh, vad jag längtar efter en god pizza till ett normalt pris, det ska jag nog köpa i veckan:) Kommer ju hem på måndag kväll! Då ska vi ses. puss på dig och lilla Disa

2009-06-20 @ 20:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0