jag lever, men det är knappt


Sedan i fredags har jag legat i koma i soffan under ett täcke. Hög feber, ont överallt, förkyld, hosta. FY FAN! Jag glömmer alltid bort hur det känns att vara sjuk. Nu ska jag verkligen lära mig att uppskatta hur det känns att vara frisk... Jag vaknade upp ur koman idag och har t om klarat av att jobba. Men jag är extremt trött nu ikväll och hostar typ upp lungorna så jag vill inte påstå att jag är helfräsch än. Men halvfräsch, det duger.

I fredags kväll kom Pernilla och Rebecca ändå hit, trots smittorisken. Starkt av dem! De lagade GOD mat, kyckligen fileér fyllda med feta och soltorkade tomater och mozarella-sallad. Efter det glass med maränger. Jag låg rätt bra där under mitt täcke och blev serverad mat och thé. Själva drog dem i sig varsin flaska vin och njöt inte bara av maten utan också av att inte ha ont i halsen. Bättre sjuksköterskor kunde jag inte haft i alla fall, thats what friends are for.

Ikväll besparar jag er en bild på falukorv och makaroner (snällt va?!) som vi har ätit och nu ska jag vädra sovrummet på flera äckliga baciller. Sedan är det NATTA! (Undrar om jag kan sova inatt, jag har typ liggsår efter dessa dagar och hostar som sagt ut lungorna...hrm). Peace.

jag mår som jag förtjänar


Idag mår jag illa, men det är det värt, för jag hade fan skitkul igår. Men inte ett enda kort tog jag, så kul hade jag.

god morgon lördag!


 

Nu: Jobb. Ikväll: Vin.


veckan som gått...


Idag njuter jag av en ledig dag. Det stod vårstädning på schemat men herregud vad jag kände mig oinspirerad till det imorse så det blev inget alls av det. "Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete...", visst?! Det blev en lång mysig promenad i solen istället.


I veckan har Disa och jag har jobbat lite...



...och blivit bjudna på fika.



Lina var gullig och ställde upp som hundvakt. Hon tog med lillis ut på Björnön, mys!



Ibland försöker Disa flyga iväg, då ser hon ut såhär haha...


I CAN NOT WAIT



This is just FABOLOUS. Jag får rysningar... Hur många av er längtar lika mycket som jag?

TORSDAG!





dagens!



ikväll ska vi...



...kolla på en komedi. "Borta bäst, hemma värst". Bäst att den är kul, jag är annars (av någon konstig anledning) ganska bra på att välja ut dem kassaste filmerna i videobutiken...

våren är här



Nya vita Converse... That means, SPRING!

vilodagen söndag






På söndagar ska man vila... Så det har vi gjort idag. Och gått en LÅNG promenad med världens bästa sällskap. Sedan åt vi pastasallad i solen på balkongen. Mmm, SKÖNA SÖNDAG! Snart kommer b-friend hem efter en lång fotbollshelg. Jippie, då blir det pusskalas.


LÖRDAG


Världens lugnaste lördag på jobbet... Snart ska jag åka och handla, för ikväll kommer Louise över på mat och tjejsnack. MYS!


Tänkte visa er detta, världens sötaste linne från HM´s Garden Collection. 149 tror jag det kostade. Ännu sötare på!


HM HOME



Vårat nya duschdraperi är helt amazing! Så himla FINT! Man vill nästan vara inne i badrummet hela tiden bara för att kunna titta på det. Det gjorde HM bra...


fantastic friday




B-friend har dragit iväg på träningsläger så det blir ensamt här hemma i helgen. Jag som hatar att sova ensam. Vakt-pudeln bredvid mig i sängen it is. (Hon får aldrig sova i sängen när husse är hemma...) Jag hann i alla fall få en kram och en puss efter jobbet innan han åkte, välbehövligt. Sedan blev jag hastigt inbjuden på fläskfilé och pommes av pappa och brorsan. Vi hade jättetrevligt och nu är jag hemma igen. Solsidan snart och sedan väntar sängen. Jobb imorrn betyder mindre glamorös fredagkväll.

Skon är min nya jobb-sko. Eller ny och ny. Men bra att jobba i. Lagom klack och passar det mesta. I like Din Sko.

Din fredagkväll är nog lite glammigare än min skulle jag gissa, enjoy!

Supersugen?



God kväll ifrån soffan! Jag har nyss satt mig ner, jag gör tusen saker samtidigt ikväll, snacka om att jag kommer att somna gott när jag lägger mig. Snart kommer b-friend hem från träningen då ska vi mysa lite och sooova.



Veckan har bara varit jobb. Och jag har sett ut såhär. Very Boomerang. Tack vare att jag är så trogen jobbet så blev jag idag...


...bjuden på TÅRTA! TACK! Oj, så gott.


Vi bjöd in lite fika sällskap också.

Okej darlings, hoppas att er vecka går som den ska. Nu måste jag springa ner och hämta upp tvätten. Vilken jävla rolig film det är på tv just nu förresten, Supersugen. Jag dör lite av garv här.


snö????


Fan, jag trodde inte att det var sant imorse när jag vaknade och såg att det snöade... IGEN?! Vi fick fan för att vi trodde att det var vår helt enkelt... Igår var det tacos och mys på schemat här hemma efter en hektisk dag med massa flängande runt stan, sedan somnade vi typ vid elva tror jag, det är jobbigt att vara ledig (haha).


Idag startade Limpan dagen med en uppfriskande promenad (i snön, jävla skit), och sedan ett ben på det...



Jag valde frukost.



Dagen bjöd på en fotbollsmatch, 6-1 till hemmalaget, heja! Det var svinigt kallt att sitta på läktaren trots alla mina lager med kläder så nu hoppas vi på värme innan säsongen startar på riktigt. (Detta var för ett år sedan på en plan i Turkiet, det ser något skönare ut än dagens väder...)



Och jag befann mig här för precis ett år sedan. SÄLEN! Påsklov i Sälen är ju bara bäst.



Dagens viktigaste är ju i alla fall att världens bästa pappa fyller år idag!!!! GRATTIS på din dag!! Vi barn bjöd på middag och vi var alla nöjda med kvällens firande.



Grillspett, vi rullade hem...



Blek och blekare haha...


Nu ska jag ta en VARM dusch. Jag har fortfarande inte riktigt tinat efter fotbollen. Jobb igen imorrn och det känns riktigt kul, Lina är ju tillbaka från sin weekend i fjällen. Hoppas att NI alla haft riktigt sköna lediga dagar! Och glöm inte "Don´t let the perfect be the enemy of the good..."

 


glad påsk



Påskgodis på jobbet...


...och påskägg från mamma som innehåller, just det, godis. Jag tror inte att jag kommer att vara så väldigt godissugen efter den här helgen faktiskt.


Tidigare i veckan hade jag turen att norpa åt mig ännu en klänning från Garden Collection by HM. Det var en kompis som ångrade sig, och (lucky me) vi har samma storlek.


Vi äter inte påskmat här hemma så igår blev det något så festligt som...


...Ica´s fryspizza. Helt okej en solig fredag!


Idag efter jobbet hann jag och Disa med lite shopping. Jag fick nya träningsskor och hon suktade efter alla pipdjur i hela djuraffären. Men bara några tuggben fick följa med hem, det svämmar över totalt av leksaker i hennes korg i bokhyllan... Fortfarande långhårig och lurvig som ni ser. Frisören blev sjuk så klippningen i veckan blev inställd. Fick dock ett sms ikväll och vi har fått en ny tid redan imorrn, äntligen!

Ikväll åt vi en väldigt otraditionell påskmiddag hemma hos pappa, MUMS! Mys att hänga lite med family. Nu är jag ledig i två dagar, hääärligt! Hoppas att du NJUTER din påskhelg!


dagens tänkvärda


"Don´t let the PERFECT be the enemy of the GOOD..."

Klockrent, såhär ska jag börja tänka nu, nu, nu!

RSS 2.0