sista dagen i mars



Disa är väldigt långhårig just nu (inte riktigt såhär, men nästan). Imorrn blir det frisörbesök. Dagen har bjudit på mycket positivt, kärlek och eventuellt framtida utmaningar (berättar mer sedan). Snart skulle jag ha gått ut på en långpromenad med Pernilla, men nu regnar det, så vettefan hur det blir. Ös på med kramar till dem du gillar idag!!

 


jag längtar till jobbet


Jo, det är sant. Jag har fan inte gjort något vettigt alls denna helg (förutom att klippa håret, det var ju nödvändigt). Så nu längtar jag efter att få ta av mig pyjamasen och gå till jobbet imorrn. Jag tycker faktiskt om måndagar... 

 


Min utsikt just nu! Jag har setat här och pysslat med olika saker större delen av dagen. Bland annat en spännande grej som sker på tisdag... Ni får kanske veta senare vad det handlar om. Jag har pimpat naglarna röda också, OCH tånaglarna. Så jag känner mig rätt läcker ändå i mina rosa raggsockor...


Söndagsfika. Sedan gick jag hem till världens bästa pensionärer som bor här bredvid (mormor och morfar) och åt pannkakor till middag och fikade lite till.

Nej nu måste jag och Disa hoppa i säng. Så att det snabbt blir måndag.

 


sleepy weekend



Jag spenderar min lördagkväll med världens bästa män, Ben och Jerry!


Helgen går i lugnets tecken. Igår hade jag pizza/McD/let´s dance-kväll med syrran och idag inledde jag dagen med ett frisörbesök. Skööönt. 3 cm åkte av (hjälp, det känns fan kort nu när jag är van med låångt) och sedan fick jag en stärkande inpackning/behandling, lyx. Jag har shoppat en matta, ätit kebab och gått promenad. Imorrn fortsätter vilohelgen! Hoppas att du har en lika skön helg!


våffel-torsdag


Imorse var jag och Disa på HM för att spana in Garden Collection. Det fanns inte mycket alls att välja på i vår "lilla" stad och det mesta fanns bara kvar i största storlekarna... MEN, jag lyckades rota fram denna sommarklänning:


Jag har provat den ikväll och jag är supernöjd, den är verkligen jättefin!



Efter jobbet hamnade jag hemma hos pappa där det serverades våfflor till kvällsmat. Vi åt tills vi hamnade i mat-koma allihopa. Sedan garvade jag och Frida åt allt och ingenting tills det var dags att åka hem. Kolla vad dem gjorde med lillis. Hon har ingen riktig pudelsvans utan mer en knorr så dem satte fast en leksak som hon kutade runt med som om den inte fanns haha...


What the fuck?!


Haha sämsta humorn, men vafan.

Nu är jag slut som artist så nu ska jag sova, jäklar vad skönt. SOV GOTT!


laundry


Onsdagkvällen bjuder inte på något roligare än tvättstugan för min del... Tyvärr. Fantastiska vardag?! Puss på er i alla fall och sov så gott, jag ska snart lägga mig, vill vakna pigg tidigt imorrn bitti och hoppas på att solen kommer att lysa in genom fönstren.

tuesday


Hej godingar!

Snart ska jag gå hem från jobbet och laga köttfärssås och mysa. Men först...


...måste jag visa er mina nya GUMMISTÖVLAR. Japp, just det, gummistövlar. Tro mig, jag kan inte leva utan ett par gummistövlar. Tänk er själva: hund (det betyder massa promenader i alla väder)! Det är skitbra med ett par på hallmattan som man bara kan hoppa i och ur oavsett årstid. Dessa kommer väldigt väl till pass these days i detta svenska pissväder... Sedan tycker jag att leopardmönstret gör det hela lite glammigare än vad det egentligen är med gummistövlar (om det ens går att känna sig glammig i stövlar haha?!).

Ha en fortsatt härlig tisdag bloggisar!


vilken fest



Se så man kan festa till det på en måndagskväll (haha). Korv med bröd och ett glas vatten! Så går det när sambon jobbar sent och det känns meningslöst att ens komma på en idé till maträtt man kan äta. Tur att jag har en godispåse också...


Lillis har varit med mig på jobbet idag, nu ligger hon och myser här bakom soffbordet och väntar på husse. Underbara hund!

Nu ska jag kolla på Barbie-Päivi och dem andra på trean... Dagens höjdpunkt!

 


barca & brownies



Jag glider runt i mina asheta marinblå raggsockor som mormor har stickat. Barcelona matchen går på full volym här hemma, vi måste ju se hur det går för Zlatan, Keita och dem andra. Nu är ju inte jag den av oss som är mest intresserad, men jag är ändå så invaggad i fotbollens värld att jag faktiskt gillar att spendera en söndagkväll framför en fotbollsmatch.


Pudelflickan hälsar att hon mår bra...


...och att pälsen växer som den ska. Idag har hon kammat sig (duktig hund). Vädret är inte det roligaste just nu för en långhårig pudel. Det blir mycket duschande, borstande och torkande. Både hund, matte och husse tycker att det är drygt och golven måste dammsugas OFTA. Vi vill ha torra cykelbanor och gräsmattor NU!


Jag bakade ju idag (lätt som en plätt)...


...och det blev väldigt gott. Jag är sjukt mätt nu. (Däremot misslyckades jag med kvällens spaghetti. Hur fan kan man misslyckas med spaghetti?? Jag fick lov att koka ny haha den gick inte att äta. Jag vet ej vad som hände...)


Don´t forget to love... Jag blir påmind om det varje dag och just nu känner jag mig så jäkla lycklig. Jag har det så bra och jag är oerhört tacksam för allt jag har. Man ska aldrig ta något eller någon förgivet.

Nu har visst Messi gjort TRE mål så nu ska jag krypa upp i den varma famnen i soffan och se slutet av matchen. "-Messi show" ropar han här ifrån vardagsrummet haha.

KRAM!

kärlek


Jag fick precis ett sms av min darling att han har passerat Enköping och snart är hemma. (1-1 i matchen, klart godkänt!) Jippie! Jävligt skönt att vara ensam hemma idag men nu längtar jag efter honom... Ska fixa lite spaghetti nu åt min tappra krigare och så har jag bakat brownies också, mums!

Vad gör ni?

snöiga söndag


SUCK! Fan, helvete, ska det alrig sluta? Jävla skitväder. Idag snöar det som aldrig förr... Ganska deppigt. Hoppas att solen kommer igen imorrn och att det smälter fort, fort. Jag är så TRÖTT på detta.

Stackars baby som spelar fotboll i Stockholm idag i detta väder... HEJA Syrianska! Vi hade jättemysigt igår. Världens godaste mat och sedan kollade vi på film till klockan ett inatt. Zzz... Men jag somnade faktiskt inte, filmen var så spännande. (Den gröna milen).

Idag har jag och Disa en innedag. Jag antar att ni hajar varför?!


Jag i backen förra påsken. HÄRLIGA, härliga Sälen! Vinter när den är som bäst!


girlfriends



Jag fick en trevlig överraskning idag. Dessa två snygga tjejer är hemma i stan på besök över helgen! Dem dök in på mitt jobb idag och vi bestämde fika-dejt. Så i eftermiddags fick vi "catcha up" lite och skratta åt gamla minnen. HÄRLIGT! (Här är vi på kräftskiva i augusti förra året, vi hade SÅ kul! Lovely med sommar!)


glorious friday


Igår var det ju fredag mina kära. Det missade ni väl inte?! Fredagar är ju heliga (lite mindre heliga när man jobbar helg, but still, heliga). Jag kan inte annat än konstatera att jag hade en FABOLOUS fredag! Kolla själva...



Iskall cola till eftermiddagsfikat på jobbet...



...OCH en semla. (Sista för i år...)



Lina planerade sommar-schema och var på sitt allra soligaste humör hela dagen (såklart, det är hon alltid den underbara människan).



Finally home. Och då blev det TACOS till middag. Galet gott!


Och efterrätten... (Jag sa väl fantastisk fredag?)

Och idag är det lördag. Och det är ju inte så illa det heller...



life is too short




Läs detta och ta dig en funderare. Lev varje dag som om det vore din sista... Jag är helt fantstiskt nöjd med min tillvaro just nu. Det enda som grämer mig lite granna (en stund varje dag) är att vissa människor kanske inte var dem man trodde att dem var? Och det är tråkigt att förlora vänner på vägen... Men jag har försökt och försökt och det verkar inte hjälpa så hur sorgligt det än är så kanske jag måste acceptera detta?! Anyways, ge någon en extra KRAM idag, det är ju FREDAG! Och kom ihåg, life is too short...


grattis lilla morfar



Ikväll har vi firat morfar med tårta och släkt. Jag är jävligt trött på släkten, släkten är värst ni vet. Men man får hålla sig till dem få man orkar umgås med helt enkelt... Och jag gör allt för mormor och morfar så självklart var jag på kalaset.



Några i den halvan i actually like...


Vart fan tog den här himlen vägen idag? Jag har bett om vår, inte regn och moln.


Har precis kommit hem nu och satt mig här. Efter en låång dag med jobb och kalas... Sedan tog jag och lillasyrran 20 min i solariet innan läggdags. Nice!

Nu är det god natt. Ses imorrn!


torsdag



DAGENS!


Snart är arbetsdagen slut och då är det raka vägen på födelsedagskalas...


god natt


Ibland räcker det med godnatt, jag behöver en ny dag.



trött måndag


Jag är alltid så jäkla trött på måndagar. Fast igår somnade vi i och för sig sent... Jag kämpade med att hålla mig vaken för att se klart "American Gangster" som gick på trean. Lång var den, och jag var tvungen att äta choklad oavbrutet i slutet för att ha något att göra (tugga alltså) för att inte somna. Baby tycker att jag är typ sämsta sällskapet att se film med eftersom jag oftast missar slutet... Men igår bevisade jag alltså motsatsen.

Ikväll har vi kollat Hollywood fruarna (som resten av Sverige?) och ätit kycklingpasta. Nu ska jag krypa ner och mysa.


En kväll i den gamla lägenheten i höstas strax innan flytt. Jag saknar den faktiskt inte alls fast jag trodde att jag skulle göra det. Det är så skönt med mer utrymme och att äntligen få dela vardagen och livet på riktigt... Jag trivs!

SOV GOTT!!



ny bil någon?



Jag vet någon som fick en ny bil här i veckan, yes mina vänner, helt for free, i present, utan hållhakar(?!). Nej, tyvärr så var det inte jag. Men är jag snäll kanske jag får låna den ibland. Jag fick i alla fall provköra igår och det var ju kul...


efter jobbet...



...kom jag hem till detta. Massa pizza och cola. MUMS! (Vi äter faktiskt nyttigt ibland i den här familjen...) Nu blir det en slapp söndagkväll här hemma. Precis som det ska vara. Ny vecka igen imorrn, tiden springer verkligen förbi, och våren knackar på dörren, lovely!

melodifestivalen är skit

Vi var ute och motionerade på isen idag... Solen sken och det var jätteskönt, tills vi skulle vända och gå tillbaka. Då gick solen i moln och vi fick motvind. För en stund kändes det som om vi var på någon Antarktis expedition så sedan sov vi lite middag och värmde oss när vi kom hem.


Min gulliga mamma har bjudit mig och syrran på mat ikväll...


...massa sushi. MUMS!


Och sedan la vi oss här och kollade på melodifestivalen. Som var SÄMST! (Vad tyckte ni?) Jag ska inte titta nästa år, det är bara skit och fel låt vinner alltid. Sverige kommer komma sist i år igen precis som i allt annat. Jag tror att jag är född i fel land? Jag är inget big fan av Sverige...

Nu ska jag snart åka hem och lägga mig. Jag är TRÖTT och imorrn ska jag avverka några timmar på jobbet. Hoppas att ni haft en skön lördag och att ni är på ett strålande humör denna helg!
GOD NATT!


godmorgon lördag




Solen skiner och jag har ätit frukost framför nyhetsmorgon. SKÖNT! Nu en dusch och sedan får vi se vad dagen bjuder på... Jag älskar att inte ha några planer.


mysig fredagkväll



Kvällens film, helt amazing. Michael ÄR ett geni. Synd att världen gick miste om den sista showen...



Nu är jag så trött här så att det svider i ögonen. Dags att krypa ner i sängen.



Jag bjuder på den här... Vi fick till det rätt bra både jag och Disa.


GOD NATT! Imorrn har jag en LEDIG lördag... FAB!

 


hej alla mina älsklingar


Hoppas att ni haft en toppenvecka! Jag har faktiskt saknat er... Jag har redan blivit lite bloggskadad tror jag. Nu har jag en ny fin blogg tack vare en god vän. Vi kom fram till att leopard-mönstrat är min grej, så leopard it is!

Vi har haft en lite överraskande, turbulent vecka kan man väl kanske kalla det, men med en massa kärlek. Och vi har ju varandra så det går ingen nöd här i huset. Snarare tvärt om!


Disa har mens-veckor så hon deppar lite... Att Disa löper är ett säkert vårtecken mina vänner!


Ikväll myser vi under filten i soffan...

Nu SOLSIDAN, jag skrattar bara jag tänker på det programmet... Sedan film!

 

 


Uppdateringar

hej allihoppa:)
jag håller på att prova mig fram på hannas blogg för att hon ska få en ny design!

Hoppas ni tycker om den hittills.
puss kram


design


Jag kommer snart... Jag väntar bara på en desig. Det känns så mycket roligare då, sedan ska jag skärpa mig, jag lovar. Ska fixa lite ikväll och en dag snart är jag tillbaka... Puss på er!

RSS 2.0