Paus!


Liten bloggpaus här, det är så jävla mycket just nu. Men jag är nog tillbaka imorrn. Så det blir inget långvarigt.

Ha en bra dag!

Snart dags att...


... säga hejdå till jobbet för idag. Strax åker jag hem. Ska nog sätta mig på balkongen och läsa någon rolig tidning. Njuta lite av eftermiddagssolen. Vad ska ni göra?

Undrar vad denna kvällen bjuder på då? Jag hoppas på kärlek.

Lördagsoutfit?


Jag har hittat en outfit som jag GÄRNA skulle ha på mig på lördag då jag är bjuden på en efterlängtad tjejfest.







Allt kommer från Forever 21. Synd att jag inte hinner shippa hem det till lördag. Forever 21 är min absoluta favoritbutik. Jag handlade massor där när jag bodde i USA. Love it! Jag skulle gärna flyga över Atlanten nu för att fylla ett par resväskor!


Måndagstips!


Jag tänkte bara tipsa om den här ansiktscremen från Nivea.




Finns i typ alla butiker som säljer smink och lotions, och till ett bra pris. Om jag minns rätt så ligger den runt 80 kr. Luktar fräscht och återfuktar bra. Dessutom håller den vad den lovar och mattar ner huden bra och ansiktet håller sig matt längre. Jag har definitivt märkt skillnad. Dessutom upplever jag att jag fått bättre hy. Ett riktigt budgetfynd alltså. Testa och se om ni också tycker att den fungerar!


Jag vill åka på semester!


Välkommen måndag och ny en vecka!

Varmt att sova, håller ni med? Jag hade takfläkten på och vaknade ändå både en och två gånger. Klockan fem imorse kom puss-tussen upp och borrade in sig nära, nära med all sin päls i mitt ansikte. Mysigt, jag höll på att dö av värmeslag. Men jag hade inte hjärta att putta bort henne när hon var myssugen. Dock insåg hon själv efter en halvtimme att det blev ohållbart och la sig nere vid fötterna, så jag fick sova en stund till innan det var dags att vakna klockan sju.

Nu har jag jobbat ett par timmar och pysslat och städat lite. På sommaren dör liksom all butiksverksamhet ut lite, särskilt i detta väder. Folk spenderar ju pengarna på semestern och uteserveringar istället för shopping. Så då får man diska och putsa speglar och sånt där annat kul. Jag måste hålla mig sysselsatt annars går dagarna så sakta. Luftkonditioneringen här inne är trasig idag så det är väldigt kvavt och mysigt.

Igår kväll betalade jag månadens alla räkningar. Visst är det det absolut tråkigaste som finns? Det känns ju som att man kastar pengarna i sjön. Men men, alla har vi samma problem. Nästa gång ska jag sätta på hög musik och ta ett glas vin samtidigt så kanske det inte svider lika mycket.



Jag vill åka bort till en strand och ett blått hav. Snart?


Och sen vill jag sitta vid poolen och sippa paraplydrinkar!


Slutet på denna vecka!


Denna soliga vecka lider mot sitt slut. Och det verkar som om värmen ska hålla i sig i en vecka till. Det vore ju bara så skönt. Och ännu bättre om den kunde stanna hela sommaren.

Min dag har inte bjudit på så många spännande händelser. Familjehäng på mormor och morfars gräsmatta. Där har jag legat och degat hela dagen, en riktigt lat söndag, precis som det ska vara. Vi har mest bara fikat hela dagen faktiskt. Och så har jag fått duscha Disa med vattenslangen ungefär en gång i halvtimmen, stackars. Hon är den enda som inte njuter av värmen. Inte mitt på dagen i alla fall. Men hon är heller inte tillräckligt klipsk för att gå och softa i skuggan. Hon vill bara leka hela dagarna och det här med skugga hajar hon inte alls. Tur att det finns vattenslangar då...

Har handlat nästa veckas frukost på Ica, läst massa skvallertidningar, dammsugit lite och pratat i telefonen en lång stund med världens bästa Lollo i Stockholm. Sedan satt jag och njöt av kvällsolen på balkongen. Nu väntar sex dagars jobb, tur att jag fått min dos av sol i helgen.

Så nu säger jag godnatt och sov gott! Jag kommer att somna på sekunden kan jag säga. Värmen tar på oss alla. Men innan vi vet ordet av så är det höst, alltså, passa på att njuta!



ZZZ...





Godmorgon sköna söndag!


Hoppas att ni har sovit gott, jag skulle gärna sova lite till, men jag får så dåligt samvete när det är så fint väder så det får bli en annan dag.





Another day like this!

Nu ska jag ut i solen!


Svensk sommar när den är som bäst!


Idag har man ju fått känna att man lever. Herregud varför dricker man den där sista drinken och det sista glaset vin. Jag vaknade upp utan huvud idag typ, så mådde jag.

Men ändå har jag haft en toppen dag, allt blir vad man gör det till! Tessan kom hit runt halv tio, en tapper krigare. Hon tog en liten power nap på min soffa medan jag borstade tänderna. Vi åt en cheeseburgare på McDonalds till frukost, välbehövligt. Sedan styrde vi audin mot Sala. Närmare bestämt mamma Edvall´s lilla sommartorp. Klarblå himmel och närmare 30 grader varmt. Vi fick kanelbullar när vi kom fram och sedan packade vi ihop oss och åkte till en badvik.


Min utsikt idag!

Vi har haft det så jäkla skönt hela dagen. Ätit GOD lunch och bara njutit av sol och bad. Disa har busat järnet hela dagen och det är en mycket trött liten pudel som ligger här och snarkar bredvid. Det är sant, när hon är riktigt utslagen så pyser hon fram små snarkningar. Charmis!



Lilla söta stugan!


Lunch på stranden!


Får jag smaka?


Lockig bad-pudel!


Grillad kyckling, potatissallad.


Årets första dopp.


Disa gillar vatten, helst ska man skvätta så att hon kan hoppa och fånga det. Eller ja, man kan ju inte fånga vatten men hon har gjort tappra försök hela dagen.

Tessan åkte hem vid fyra tiden, hon hade nya planer för kvällen. Jag och mamma åkte tillbaka hem till stugan och njöt vidare av att inte göra någonting. Semesterkänslor!


Här tillbringade jag resten av eftermiddagen!


Mamma skålar!


Ikväll grillade vi grillspett!


Disa ville mest ha tag i mammas undulat Tommy. (Vem döper en fågel till Tommy?)


Så mysigt! Alla borde ha en sommarstuga att åka till!

Det syns att vi haft en fantastisk dag, eller hur? Nu är jag nästan lika trött som pudeln. Ska kolla in ett avsnitt av Sex and the city, sedan är det dags att släcka för idag. Men Mr Big är på väg att flytta från NYC så måste se detta farväl för 97:e gången innan jag slår igen mina gröna ögon.

Be happy. Love life!

Last night!


Vi hade så jäkla kul. Vi satt i kvällsolen på min balkong och njöt av livet och trevligt sällskap. Vinet smakade bättre än någonsin. KUL att hänga med er girls! Vid halv tolv tiden drog vi oss mot Blue Moon Bar och sen dansade vi till klockan slog två. Galet lyckad kväll!


Emma och Jessie!


Glada chicks!


Jessie, Tessan, jag!


Tyvärr passar Tessan inte lika bra i riddarfilten som Emma haha. Det borde varit hon klädd i detta!


Smiles for the camera!


Här bjuder vi på våra fulaste miner, man kan väl säga att Jessie lyckades sämst med utmaningen.


Såhär ser Jessie och Tess ut om David Beckham dyker upp...


...och Tess och jag såhär om vi ser något riktigt nasty...


...och här låtsas vi att vi vunnit 50 miljoner... moget jag vet, men vi hade fan kul!


Nu ska jag diska vinglasen från igår!




Lunchdejten igår!

Jag och Becca hade som sagt en mysig fredagslunch!

       

Och sedan kom jag till jobbet på Boomerang såhär mätt och glad...


Världens gulligaste fyller 1 år!


I´m back in town peeps!

Idag fyller världens finaste Esmeraldra 1 år. Tänk så snabbt detta första år har gått, jag är så glad att jag fått lära känna dig och följa dig under din enorma utveckling sedan dagen då du föddes. Dina föräldrar är så stolta!


Esmeralda och jag fikar på Gränden.

Nästa födelsedag är jag definitivt på plats och firar med er! Hoppas att ni haft en underbar dag i det fina vädret med ett lyckat kalas! Jag tänker på er!


Fabulous Friday!


Fredag, fredag, fredag! Det är så skönt. Dessutom är jag ledig hela helgen. Det kan inte bli bättre.

Jag och Becca hamnade på Hemdals på lunchen haha och det blev kebab pizza. Vi åkte ner till hamnen och ville äta god sallad, men det var proppfullt med folk, världens längsta kö och det fanns inga parkeringar. Så det får bli en annan gång. Jag hade ju jobbet att passa så vi hann inte riktigt leta fler parkering och stå i kö. Men pizzan var hur god som helst och jag fick sol på näsan. Jättekul att träffa dig gumman, en perfekt lunchdejt!

Snart slutar jag jobbet och då blir jag upphämtad av Tessan. Vi ska hem till mig och Emma möter upp oss där. Jag ska snabbt in i duschen och fixa mig till party versionen av Hanna. Sedan väntar vin och cider i kvällssolen på min balkong och efter det dans hela natten på Blue Moon Bar. I love summer!

The king of pop är död.


God morgon alla!

Nu ska jag snart ner på stan och träffa Rebecca för en lunch i solen, innan det sedan är dags för jobb.


 Söta Rebecca och Jag, sommaren 2006.

Kan det inte få vara sånt här väder hela sommaren? Det vore underbart! Jag vill aldrig mer se moln och regn!

Dagens händelse verkar vara att Michael Jackson är död. ALLA tv kanaler pratar om honom just nu. Ja, han var ju "King of pop".

Nej nu måste jag sätta fart. Ha en underbar förmiddag!


SKYPE är en bra grej!


Har pratat med Pernilla i en timme på skype. Jag älskar skype. Pernilla är min bästa vän, nu råkar det vara så att vi inte befunnit oss i samma land på länge. Men med skype är allt så lätt (eller åtminstonde lättare, helst skulle jag såklart vara nära), vi ringer gratis istället för att få hem skyhöga mobil fakturor och dessutom kan vi prata hur länge som helst. Me like! Någon gång i framtiden ska vi bo i samma stad igen. Och det ska vi göra resten av våra liv sedan. För vi ska alltid vara bästa vänner och alltid finnas för varandra. Vissa saker vet man bara, eller hur?


Pernilla och Jag (aka Ronja Rövardotter och Zorro) på en maskerad för längesen. Kan det ha varit 2004-2005? Herregud vad längesen.





Nu har jag fått i mig maten som jag skulle laga för ett tag sen.


Det ser inte så jävla gott ut, men det var det. Pestopasta, soltorkade tomater, feta och keso.

Nu är denna dag slut och jag tror inte att den kommer att bjuda på så mycket mer. Jag skulle behöva somna typ nu men det går inte. Jag ska ut med Disa och sen ska jag måla alla mina 20 naglar. För imorrn är det fest!

Min man är hos en kompis och kollar på kvällens match. Jag fick inget bra betyg igår, jag pratade för mycket under matchen. Så idag var han tvungen att åka härifrån haha. Kanske han kommer och kryper ner bredvid mig sen. Jag gillar att vakna till så, av att han kryper ned bredvid. Mys!

Sweet dreams friends!


Glass med jordgubbar.


Det är galet med Mälarfestival mitt i city. Jag skulle bara till systemet efter jobbet och höll på att bli dödad både en och två gånger. Påkörd av barnvagnar, nedsprungen av tonåringar i shorts och insmetad i sockervadd. Dessutom var det en hord av människor som drog sig i strömmar mot stånden med langos och donuts. Tänkte försöka hitta något kul att ha på mig imorrn kväll men det får fan vänta. Jag orkar inte trängas mer, eller hamna bakom en tant med rollator som rör sig i snigelfart. När man bara vill hem efter jobbet och stöter på motstånd då kan man fan bli bitter. Fast lite mysigt är det ju med folkfest också. Ska kika ner något i helgen när jag har rikligt med mat i magen och inte är så bitter.


 Den här gulliga tjejen kom till jobbet idag och hämtade Disa och tog med henne hem. Hon ställde upp och var lite hundvakt på semestern så att Disa skulle slippa sitta i hagen hela dagen. (Oj, där fick jag till ett rim). Sen åkte dom hem och lekte med Tessans katter.

När jag väl lyckats med konststycket att inhandla en flaska vin kom Tessan och hämtade mig på stan och så åkte vi hem hit. Vi satt oss i solen på balkongen och pratade om livet.


 Jag slängde ihop detta för jag blev sugen! Somrigt!


 Och sen blev jag såhär glad av allt socker!


 Och det blev Tessan också!

Nu ska jag fixa lite kvällsmat här tror jag. Baby är på träning och Tessan skulle möta upp sin syrra så det är ensamt och trist och tyst. Men jag ska istället njuta av ensamheten så länge den varar. Och det är ju skönt med tystnad ibland, eller hur? Allting har två sidor.

Hej sålänge!

Myslunch!


Imorgon ska jag äta en mysig fredagslunch i solen med Rebecca. Kul att ha henne hemma på besök den här veckan. Vi har ju jättemycket att prata om. Viktigt att ta vara på all tid man får när man inte längre bor i samma stad. Hoppas på att ha henne hemma igen till hösten.



En god sallad imorgon kanske...

Idag har jag ingen matlåda med mig eftersom det blev kebab till middag igår kväll. Så jag får nog knata till Ica och hitta på något. Dom har små taco pajer som är goda. Är dom från Findus kanske eller minns jag fel? Jag har nyss ätit en macka, blir så himla hungrig innan lunchen alltid.

Ha en härlig dag i solen, vi hörs ikväll!




God förmiddag bitches!


Tidig morgon för mig imorse med. Men det gör ingenting för jag är så glad idag! Har varit på jobbet i ett par timmar nu och städat och pysslat lite. Kunderna lyser ännu med sin frånvaro. Men snart blir alla utsläppta på lunch, så då kanske? Det är ju lön idag.

På vägen hit såg jag en hund som låg instängd i en bil i värmen. Så jag ringde polisen. Man kan inte stänga in en hund i en bil när det är 30 grader ute. Vad är det för idiot? Sånt här gör mig arg. Ingenting var öppet, det fanns inte ett enda lufthål, och det spelar ändå ingen roll. Hundar kan inte svettas som vi människor eftersom dom har päls. Istället blir dom snabbt överhettade och det leder till döden. En hund kan dö i en varm bil på mindre än 30 minuter. Hur skönt tycker du att det är att sitta instängd i en varm bil? Och det enda som händer dig är att du svettas! Den lilla vovven bara låg där på sidan och flämtade. Polisen skulle skicka dit en polisbil och försöka få tag i ägaren. Annars slår dom sönder rutan och tar ut hunden. Man har även som privatperson rätt att slå sönder bilrutan om man hittar en instängd hund som mår dåligt av värmen. Nu har ju inte jag världens starkaste knytnävar, och inte hade jag något tillhygge i väskan heller, så därför ringde jag polisen. Annars skulle jag lätt slagit mig in och räddat hunden. Vad är det för jävla människor som gör så mot sin familjemedlem? Jag har tänkt på den lilla vita hunden hela morgonen, hoppas att den är utsläppt i friska luften! Nu vet du vad du ska göra om du ser en hund i en bil en sommardag!



Det är vår plikt som hundägare att ge våra hundar ett bra liv. Det kan dom tyvärr inte styra över själva, därför blir dom väldigt beroende av sina hussar och mattar, tänk på det alla hundägare där ute!


Världens gladaste!


Det är nog jag ikväll! För den glada nyheten jag fick var att vi ska bli sambos! Vi ska flytta ihop! Jag tror att det här kommer att bli så bra, jag har aldrig varit så kär i hela mitt liv och det finns ingen jag har så kul ihop med som honom. Och det har inte förändrats under dessa fyra år vi hållit ihop. Så det kan inte bli bättre!

Vi struntade i bion som vi hade tänkt från början, det var så soligt och han ville se fotbollsmatchen på tv. Så vi firade på Hemdals med kebab haha. Vi tänkte fira med vin men det fanns inget hemma så det fick bli kebab. Inte illa det heller så hungrig som jag var efter jobbet.

Nu har vi käkat och kollat lite på matchen, men jag har gett upp. Orka kolla på varenda fotbollsmatch som visas. Jag har satt mig i andra änden av rummet för annars blir jag så pratsugen och jag får inte prata och störa matchen haha.

Jag ska nog ta ut Disa lite och duscha innan jag lägger mig. Börjar känna mig väldigt trött efter min tidiga start imorse.



Min "soon to be" sambo! Puss på dig!


Kärlek!

God natt fantastiska onsdag!




peace and love!


Jag kom just att tänka på att min lillasyrra drog iväg på festival idag, Peace & Love! Hon kommer säkert att få askul. Men man blir ju smått oroad. Jag skulle vara rädd för bajsmannen haha. Festivaler är nog inget jag skulle ge mig in på frivilligt tror jag. Campa 5 dagar i rad på en åker känns väl sådär. Jag gillar kylskåp, duschar och riktiga toaletter. Hur känner du? Någon som varit på festival?




Säkert grym stämning och många bra artister!


Festivalernas baksida? Man kommer ju nära sina grannar i alla fall.


Jag längtar hem...


...för jag fick precis ett sms av min älskling där det stod, "Vi ses ikväll, jag har bra nyheter". Jag längtar hem nu, hur ska jag kunna jobba en timme till utan att av nyfikenhet? Alla som känner mig bra vet ju hur nyfiken jag är. Galet nyfiken! Jag vet vad jag tror att det gäller, så sen får vi se om jag har rätt eller fel. Vad spännande va?!

right now...


Nu ska jag snart gå iväg till jobbet. Tänkte äta lunch där idag innan jag börjar kl 14. Köttbullar och makaroner blir det, mycket roligare att äta där med Lina som sällskap än ensam hemma. Skulle behöva ånga tunikan jag ska ha på mig när jag jobbar också. Jag har ingen strykbräda och jag orkade inte stryka imorse i tvättstugan. Så Lina, big boss, om du läser detta. Kan du starta ång-monstret åt mig typ halv två? Tack sötis!



Haha, sämsta fotografen ever.


Min favvo frilla när det är såhär varmt. Annars hänger det bara på ryggen och blir varmt. Jag bjuder på att jag ser lite tunnhårig ut där.


Söt sommarklänning från HM förra våren.


Fjärilar, och mitt bästa halsband.


Hoppas att ni alla har en underbar dag hittills oavsett om ni har semester eller jobbar. Man ska ju njuta av livet varje dag. Lätt att glömma ibland men vi är många som är lyckligt lottade och man ska inte ta saker för givet. Så kom igen, ge någon en extra kram idag!



Beyoncé!


Nu är tvätten torr och invikt i skåpen. Och klockan är bara strax efter elva.. Skönt det är att vara ute i såhär god tid en morgon. Det händer mig så sällan annars haha. Jag har till och med hunnit få oväntat besök. Mamma dök upp som gubben i lådan, hon var ute på en tidig cykeltur och hjälpte mig att vika tvätten. Mammor is the shit!

Sjukt varmt ute idag, jag dog nästan när jag var ute och gick. Men jag njuter!

Just nu lyssnar jag på Beyoncés senaste album "I am Sasha Fierce". Galet bra skiva. Jag gillar "Halo" och "Broken-Hearted girl" bäst. Jag och Louise var på hennes konsert i Globen i maj och det var ju bara så grymt. Vi ville aldrig åka hem igen och jag hade rysningar under hela konserten. Hon är sjukt duktig och det är lätt en av dom bästa konserter jag varit på. Hela showen var så cool, hon verkar vara en så stark person. Nu är ju skivan ännu bättre liksom när man sett och hört henne live. Ett bra sätt att starta dagen på är att sätta på skivan på högsta volym.



Öppningsnummret "Crazy in Love"


Galet snygg, här kör hon "Single Ladies"

Nu är det dags att hoppa i lite kläder och få på lite smink.


Soliga onsdag!


God morgon! Jag har tvättat sen sju, men det var ändå ganska skönt att vakna trots att jag somnade rätt sent. Det är ju ljust och sol, då gör det inte så mycket tycker jag.

Snart ska jag gå en promenad och sen är det frukost innan jag måste fortsätta med tvätten. Dessa vardagsbestyr är så tråkiga. Tänk om man kunde ha någon som tvättade och städade åt en?

Idag tänker jag lite extra på söta Pernilla. Som (trots att det såg lite mörkt ut en stund) kämpade vidare och kom in på sin efterlängtade utbildning till dekoratör. GRATTIS VÄNNEN! Hon har hela tiden tänkt positivt och ni ser, det löste sig. Jag är så stolt och du är så duktig! I augusti flyttar hon till Leksand och startar vägen mot sitt drömjobb. Lycka till!






Friends for life!



Bra vänner tror jag att det är svårt att leva utan. Vänner betyder så mycket för ens eget välbefinnande. Jag anser mig vara väldigt lyckligt lottad när det kommer till vänner. Jag har länge varit omgiven av samma lilla trogna skara som jag kan kalla mina riktiga vänner. Lucky me!

Ikväll pratade jag i telefonen med den här sötnosen...

  Therese!

...Och hon sa så mycket fina saker till mig. Jag blir så glad av att vara din vän gumman! Nu är jag alldeles glad och varm inombords. Det är så härligt att känna att man kan göra andra människor glada och få samma känsla tillbaka.

Ta väl hand om dina vänner och behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Nu ska jag packa ihop tvätten till imorrn bitti innan jag går oh lägger mig. Herregud, jag som är så morgontrött ska vakna innan sju. Inte så skönt.

God natt alla!


UNDERBARA DAG!



Vilket väder vi västeråsare bjuds på idag! Det är helt fantastiskt och man blir ju så lycklig. Himlen är klarblå och det är så varmt. Alltså bestämde jag mig för imorse att jag inte skulle tvätta som planen var, och jag tänkte inte sitta inne. En ledig solig dag, jag måste ut! Därav dagens frånvaro, jag drog så fort jag slog upp ögonen imorse.

Jag och Frida bestämde oss för att våldgästa mormor och morfars baksida (gräsmatta). Det suger så hårt att bo i lägenhet på sommaren. Jag vill bara ha ett hus. Men det går ju kanske inte riktigt nu, så då fick vi pallra oss dit helt enkelt. Stannade på Statoil och köpte med oss tidningar och sen har vi legat här hela dagen!




Hur jäkla skönt som helst. Tessan kom förbi också och vi har haft en riktig tjej-dag. Lovely! Vi blev bjudna på så mycket gott så nu behöver jag inte äta på en vecka känns det som. God lunch och glass och jordgubbar till efterrätt.




Efter många timmar i solen promenerade jag och Disa hem till Louise och William. Där blev vi bjudna på GOD pastasallad som Louise gjort. Vi satt på hennes fina balkong och mös. Sen gick vi en promenad till lekparken och Disa och Will var lika galna båda två. Världens sötaste som gillar att leka tillsammans. Denna dejt var efterlängtad då William pratat om Disa i flera veckor. Och hon älskar ju att leka med barn. Tyvärr glömde jag kameran hemma i väskan. Det var så mysigt att ses igen gumman, jag har saknat dig! Vi ses snart igen!



Frida i sitt lilla hus bredvid det stora!


Disa hade pudelsemester idag, här nyss duschad av vattenslangen!


Sen fick hon smaka glass, lyx för en hund!


Nu är jag helt färdig efter en heldag i solen. Och imorrn bitti måste jag upp och tvätta klockan sju eftersom det inte blev av idag. Men det är det så värt. Bästa dagen på länge idag. Allt blir ju så bra när det är sol.

Nu ska jag sätta mig på balkongen, fånga sista solstrålarna och ta en cigg. Sen är det plock här hemma som gäller.

Hörs snart!








MÅNDAG!





Dagens Boomerang!


Söta Lina på jobbet!


Här bor Disa när vi jobbar!


Linas gulliga mamma Agneta kom på besök!


Glest på läktaren på matchen!



Tuss...


...och jag ville sitta i solen!



Hemma igen! Syrianska vann med 1-0 så nu blir det en fridfull kväll här hemma, skönt. Målet kom i 90:e minuten, ganska svettigt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det känns som om jag vill gå och lägga mig. Jag bara älskar att gå och lägga mig tidigt och vakna utvilad nästa morgon. Men jag kanske ska hålla mig vaken en stund och vara en roligare flickvän än en sovande sådan...


Hej då måndag! Sov gott mina gulliga vänner!




Måndagskväll med fotboll!



Snart är det slut på min arbetsdag. Då ska jag springa ut i solen och åka och titta på min kära man när han spelar fotbollsmatch. Hoppas, hoppas att Syrianska vinner. Det blir så mycket roligare då hemma hos oss ikväll haha. Det är ju såklart roligast att se fotboll när det går bra för laget man håller på. Men jag har faktiskt ställt upp och varit där varenda hemmamatch. Så jag är en ganska bra fotbollsfru. Jag är ju där även när det går dåligt såklart.






Boomerang!



Nu är jag på jobbet och Lina har precis gått hem. Kul att ses igen efter den långa helgen! Jag hoppas att många av er där ute är lika lyckligt lottade med era arbetskamrater som jag är! Guld värt att jobba ihop med personer man trivs och har kul med. Innan hon gick hann vi med att fika kanelbullar som jag hade med mig.





Har surfat runt lite och hittat dom galet snygga bilderna på Heidi Klum ur tyska Vouge. Hon är inspirerande tycker jag, och otroligt vacker! Snart blir hon mamma till sitt fjärde barn. Hoppas att jag ser ut så när jag är mamma!









Lunchdags!

Hur har ni det idag?

Jag önskar att det vore sol på min balkong på förmiddagen så att jag kunde sitta där och mysa tidigare än kl 14. Fast å andra sidan är det skönt att det inte blir jättevarmt inne tidigt på morgonen. Fördelar och nackdelar.

Ni som sitter hemma och har tråkigt nu kolla in "Real Housewives of Orange County" på TV3. Galet iq befriad och rolig underhållning. Jag följde det flitigt när jag bodde i USA och barnen sov middag. Hur vissa lever och uppfostrar sina barn alltså.

Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag promenera till jobbet i solen.

Njut av denna vackra dag!






I LOVE SUMMER!


Hej på er alla glada soldyrkande människor!

Jag har sovit så jävla illa inatt alltså. Vad är det för fel? Det känns som om jag har varit vaken hela jävla natten. Ganska irriterande! Jag har funderat på allt mellan himmel och jord under mina vakna timmar kan jag säga. Typ varför himlen är blå och inte grön, sånt värt ni vet.

Nu är det bättre, jag har varit ute i solen. Himlen ÄR blå (utan att jag kom fram till varför inatt), och jag älskar det! Och så har jag druckit kaffe. Det är så skönt ute, idag känns det som riktig sommar. Bra start på denna vecka.







Vad kul att NI kommenterar! Det är så KUL!


Tack för idag!


Nu säger jag tack och hej för idag! Visste inte att man kunde vara såhär trött efter en bra natts sömn och sovmorgon. Men mitt sömnbehöv är lite större än alla andras. Till Pernillas förbannelse haha... Hon hatar att jag inte svarar på mornarna och att jag sätter tider när vi skiljs åt hur tidigt hon får ringa nästa morgon. Men alla är vi olika och alla behövs haha, så brukar vi säga på jobbet.

Ikväll har jag kollat på min favoriter i hela världen...



...Det är så sjukt hur många gånger man kan se alla dessa avsnitt och tycka att det är lika fantastiskt varje gång. Det finns inget bättre. Jag har hört att dom börjar spela in SATC - the movie 2 i sommar. Vi kan ju hoppas att det stämmer.

Kärlek är vänskap som har fattat eld. Den är tyst förståelse, ömsesidiga förtroenden, att dela och förlåta. Den är lojalitet i medgång och i motgång. Den nöjer sig med det som inte är perfekt och tillåter mänsklig svaghet.

Sov gott alla, imorrn är det en ny vecka!

SE FILMEN!


Se filmen Changeling med Angelina Jolie i huvudrollen ikväll om ni har tråkigt. Den är så fantastiskt bra! En sann historia om en mor och hennes sons öde som utspelar sig på 1930-talet. Jag blev väldigt berörd av filmen och tänkte på den i flera dagar efter att jag sett den. En vacker och fruktansvärt tragisk film om en mors kamp för sitt barn.












En av världens vackraste kvinnor enligt mig.




Vilken fin dag det blev!

Vad skönt att det blev så varmt och så fint väder, det trodde jag inte riktigt imorse. Jag har fått det städat här hemma och sen blev jag bjuden på hamburgare hemma hos pappa så jag tog en promenad dit.

Sedan har jag och Frida spenderat eftermiddagen på agility banan. Ingen var gladare än Disa och jag höll på att dö av värmeslag och blev tröttare än hon. Konditionen känns lite sådär...

Ikväll blir det mys med pizza från igår och popcorn. Synd att det bara är skit på tv. Orkar man hyra film kanske?


Min galet heta brorsa!


Söndagsnöje!


Sköna söndag!


Det var väldigt gott med kaffe. Nu ska jag fixa lite här hemma, dammsuga och sånt där annat kul. Sen hoppas jag att dom där mörka molnen på himlen försvinner så att jag kan ta mig ut på en lång skön promenad.

We create our own tomorrow, by the dreams we have today.






... se själva!


                               


Jag vill inte gå upp, jag tänker ligga kvar lite till. Dra på mig täcket igen!



Godmorgon SÖNDAG!



Godmorgon, har ni sovit gott?

Det har jag, typ 10 timmar nonstop. Galet skönt.

Igår när jag kom hem och skulle skriva god natt här så fungerade ingenting. Jag och Frida var i alla fall ute på en liten kvällspromenad på Öster Mälarstrand. Det var en jättefin kväll och det är så mysigt att gå där och titta på båtarna.

Filmen igår var BRA! (I taket lyser stärnorna). Men sorglig. Fast jag gillar filmer som berör så den var absolut värd att se. En bra ungdomsfilm skulle jag kalla den.

Undrar vad den här dagen bjuder på? Först ska jag äta god söndags frukost.

Jag fick dra Disa ur sängen imorse... Jag har nog den morgontröttaste hunden av dem alla...

I taket lyser stjärnorna!



Nu sitter jag hemma hos mamma och Frida och myser. Tog en skön promenad hit i solen. Sen gick jag och mamma och köpte massa gott, chips, dip, lösgodis och popcorn. Så just nu frossar vi. Gott!

Vi hyrde filmen "I taket lyser stjärnorna". Vi har inte sett klart ännu så ni får inget betyg än haha.


Vi har haft givande samtal också, visst är det skönt att prata om viktiga saker ibland? Vi har pratat om lycka, värderingar och uppfostran. Och vår mamma och pappa har lyckats bra med att uppfostra oss kom vi fram till. Håller ni med?



Hela familjen Edvall utom Frida, vet inte var hon befann sig när bilden togs...



...så hon får en alldeles egen bild! Sötis!

Nej nu måste vi se klart filmen!

Lördag!



Hallå igen fina du!




Det var så gott med pizza. Precis vad jag behövde. Solen skiner ute men jag orkar inte riktigt uppmärksamma det idag tyvärr. Den enda sol jag har sett är på väg till pizzerian och tillbaka. Så får det vara idag, det är nästan så att jag önskar att det regnade så jag slapp det dåliga samvetet över att jag inte är ute. TUR att jag är ledig imorrn med!

Här kommer lite bilder från gårdagen:


Jag och min älskling firar midsommar. Vi var gladare än vi ser ut haha.


Dom här sötnosarna var också med och lös upp kvällen. Emma och Eddie.


Vi ser ut att prata om något jag gillar, eller hur?!

Sen hade jag tyvärr inte så många fler bilder att bjuda på här. Det var lite sisådär med min förmåga att fota igår kväll.

Vi lekte världens roligaste lek också, "bite the bag". Man tar en kompostpåse i papp och ställer mitt på golvet. Sen går det ut på att man en och en ska fånga upp påsen med munnen. Och man får bara stå på ett ben och inte stödja sig med händerna i golvet. Man har tre försök på sig. Den som inte klarar efter sina tre försök åker ut. När alla gjort första omgången klipper man av ca 1 cm av påsens överkant. Och så håller man på tills påsen är jättekort och man får en vinnare. Skitkul är det! Det bästa är att vara utomhus på en mjuk gräsmatta eftersom man ramlar åt olika håll hela tiden. Vi var ganska nära skador igår då folk ramlade in i väggarna.

Men kul hade vi!

Jag ska ta en dusch och sen ska jag hem till mamma ikväll och äta godis och titta på film. Undrar vilken vi ska se?

Det ligger gammal rutten hundmat i diskhon och luktar och ger mig spykänslor. Så först ska jag diska och tömma soporna.

Vad bjuder er lördgaskväll på?

Vi hörs senare ikväll när jag kommer hem igen!

PIZZA!



Nu går vi och köper pizza, det här går ju inte. Pizza och kall cola ska jag ha.

Hoppas att ni mår bra alla och att ni hade en trevlig midsommar och tog hand om varandra!





Världens tröttaste lördag?

God middag mina vänner!

Hur trött och seg kan man vara en lördag? Ungefär såhär som mig just idag tror jag. Somnade jag kl 5 imorse tror jag?! Det känns idag. Plus att jag har sovit så dåligt som man bara gör efter en flaska vin. Vaknat svintorr i munnen och allt det där. Tror jag måste ta mig en sovstund igen nu på eftermiddagen.

Men vi hade en jättetrevlig midsommarafton! Vi grillade och hade hur kul som helst. Spelade kubb gjorde vi också. Tyvärr så vann killarna över tjejerna med 3-1 och det fick vi höra hela kvällen. Men vi var hur som helst grymma ändå.

Lunch först hos mamma på dagen ju, också jättetrevligt!



Efterrätt hos mamma!


Rabarberpaj, gott!


Min fina galna lillebror med sin söta flickvän Sanna!






Jag hade ju inte riktigt rätt skor för att spela kubb haha. Så jag tog min kära pojkväns sneakers i stl 45 och gjorde så gott jag kunde haha. Och det gick ju skitbra, men ett par Converse hade varit på sin plats.

Nu ska jag bädda ner mig igen en stund.




Glad midsommarafton!




Idag tog vi oss en lååång välbehövlig sovmorgon. Vi har legat och hållt handen ända tills nu och det är det mysigaste som finns tycker jag. Disa var såklart med på ett hörn hon med. Hon sover alltid i sängen på morgnarna, aldrig hela nätterna. Skönt, hon tar upp ganska stor plats trots sin litenhet. Man vill ju inte mosa henne liksom.

Myskväll igår, vi kan aldrig öppna en flaska vin utan att dricka upp hela. Men vi har alltid kul! Jag mannekänngade här i mina 12 cm klackar som jag ska ha ikväll. Så jävla snygga. Tillslut stupade jag i säng.


My baby´s. Have2Have.se 525 kr.





Midsommarvädret ser inte ut att bli sådär jättekul. Ganska mörka moln och till kvällen ska det bli regn säger dom. Äh vi får vara inne och ha askul istället för att vara ute och ha askul. Easy fix.

Nu ska jag traska hem till mamma och äta en midsommarlunch. Sen hem igen och snygga till mig innan det är dags för fest. Hoppas att ni får en underbar dag! Vi hörs lite senare igen!



Regnig torsdag!

Jag har haft en underbar dag! Och jag har bestämt mig för att bli en ännu mer positiv människa och tänka ännu fler glada tankar. Visst låter det härligt? Jag fick en låång efterlängtad mysig kram för en stund sen. Det hjälpte mig på traven. Be happy, love life!

Tessan kom och hämtade mig och vi fick tag på ett nytt minneskort åt mig. 199 kr sa killen som hjälpte oss, 99 kr sa killen i kassan. Oj, det var dagens första fynd. Det var nog där det startade, sen har jag bara fyndat och haft tur hela dagen.


Disa i bilen på väg från Media Markt.


Vi dumpade doggen hos mamma, hon gillar inte att gå på stan. Sen har vi haft så kul hela dagen. Jag älskar att vara med Tessan. Spontanare och roligare människa får man leta efter.


Vi besökte dom här sötnosarna på mitt jobb. Lina och Cissi!




Bik Bok har just nu jättebra rea! Tre par leggings för under 300 kr. Dom crazy paljett tightsen ska jag ha på mig imorrn på midsommarfesten!

Sen kan ju personalen diskuteras. Jag fick INTE hjälp när det saknades paljetter på ett ställe på ena benet. Hon kunde absolut inte byta ut dom och jag fick ett allmänt dåligt bemötande. TRÅKIGT. När man jobbar i butik är service A och O. En nöjd kund kommer ALLTID tillbaka och handlar dubbelt nästa gång. Det är min egen inställning varje dag på jobbet och jag ger alltid allt för att göra alla kunder mer än nöjda och en bra shopping upplevelse och en sevice minded säljare ger alltid gladare människor och mer försäljning. Viktigt i detta yrke. Så jag är nog tillbaka på Bik Bok på måndag och byter ut paljett tightsen till ett par nya hos deras butikschef, som jag hoppas har en skönare service inställning än kassapersonalen.


Skönt sommarlinne fick jag med mig också. 50 % på 149. Sweet. Med mitt presentkort lämnade jag butiken utan att ha spenderat en krona. Ni hajar det jag skrev tidigare angående att fynda?!




Efter stan åkte vi hem till gullig pappa Edvall och blev bjudna på tacos. Världens bästa! Mysig middag och mycket roliga diskusioner. Familjen är bäst. I alla fall när man inte bor tillsammans haha.





Disa posar med favvo monstret!



Efter god tacos åkte jag och hämtade upp min förkylda pojkvän och vi åkte och tittade på en lägenhet. Oj vad jag vill flytta. Jag kan verkligen se mig själv gå där och pyssla och göra fint och fixa det till vårt. MYS! Jag är verkligen sugen! Nu ska vi fundera lite och sen får vi se vart detta leder. Man ska skynda långsamt och tänka noga efter. Även om jag gärna skulle genomföra flytten imorrn så får jag lägga band på mig och försöka vara vuxen och klok. Waah vad svårt. Vi ska överväga för- och nackdelar hela natten om jag känner mig själv rätt haha.


Min älskling tog precis ut Disa på kvällsrundan och jag ska dricka upp det goda vinet som vi firar denna torsdag med. Imorrn är det midsommar och fest, längtar!


Snart ska jag krypa ner bredvid den här godingen och ge honom en puss eller två.


God natt!




God morgon långhelg!

Åh så skönt att inte behöva ställa klockan imorse. Hade planerat att gå en lång promenad, men vissa dagar orkar man bara inte. Så det blev en liten tur runt kvarteret. Snart snart ska jag dricka kaffe och äta en god frukost.

Igår kväll hade jag kamera-fix. Jag har listat ut så mycket som att det är minneskortet som är paj och inte kameran. Så idag bär det av till Media Markt för att köpa ett nytt. Måste ju kunna fota på midsommar!

Sen ska jag och gulliga Tessan ner på stan. Jag ska försöka hitta nåt snyggt att ha på mig imorrn tänkte jag.

Regn var det sagt idag men det är ju faktiskt riktigt skönt ute. Nästan sol till och med. Hoppas att det håller sig såhär hela dagen, jag vägrar att släpa runt mitt paraply.


                        Jag och två av världens bästa människor i april, Lindvallen Sälen. Pernilla och lillasyster Frida!



                                                                                 Är inte det här världens sötaste?
                                                                      Disa skickar krya på dig pussar till Frida idag!


Min bästa vän!


Nej nu ska jag äta frukost magen kurrar. Och sen tutar nog Tessans Audi här utanför haha. Vi hörs senare! Håll alla era tummar idag för att vi gillar lägenheten!



Sköna onsdag!

Så, då har jag ätit spaghettin och det blev faktiskt godare än väntat. Dessutom har jag här naturgodis till efterrätt. Jag älskar nötter. När du kommer hem Pernilla ska vi handla en stooor påse. Jag längtar!

Fick höra att lillasyrran drabbats av magsjuka och spytt på lite olika platser under dagen innan hon lyckades ta sig hem. Fy fan, stackarn. Just nu lever hon min mardröm. Jag hatar magsjuka.


Men såhär snygg är hon när hon är frisk! Här på sin efterlängtade 18årsdag. Krya på dig Frida!



Nu återstår inte mycket av den här dagen. Jag börjar bli riktigt trött. Sov dåligt inatt och somnade sent och vaknade tidigt. Det tar jag igen inatt och imorrn med en efterlängtad ledig dag utan måsten. Ska gå sista kissrundan med Disa nu och sen lägga mig tror jag. Har kollat lite på Bachelorette ikväll. Ganska sjukt, välja och vraka bland 25 killar? Hmm, säkert ganska lätt att välja efter utseende med tanke på att hon första kvällen var tvungen att välja bort 10 st. Hur har man hunnit lära känna någon då?

Nej nu orkar jag inte vara vaken mer. Här kommer lite bilder från denna onsdag!




Supergulliga Lina på Boomerang som förgyller mina dagar!



Lina förgyller Disas dagar också med massa kramar!






Work it girl haha. Strax innan vi startade "häng-gubbe".



Supergulliga Enzo som kom på besök idag!



Bus-valp, nyfiken på livet!


Oj nu börjar viss "So you think you can dance", kanske blir uppe ett tag till då... Nej fan Disa är kissnödig nu.



God natt!




jag glömde...

.. att tala om det som var hela poängen. Att det är min sista arbetsdag den här veckan, lyx. Långhelg, lovely! Och imorrn ska vi förhoppningsvis kolla på en lägenhet, längtar!

Långhelg!

Eftersom det förra inlägget gick strålande ut på webben trots att jag var skeptisk så gör vi väl ännu ett försök då. Jag är ensammast i världen just nu på jobbet. Det ekar, så ensamt är det. Och lill Disa ligger och sover i sin hage på lagret. Tänk om man vore hund, skönt liv. Då skulle jag också kura ner mig på ett badlakan på lagret just nu.

Imorse startade vi med en låång promenad ner till hamnen. Superskönt att strosa runt i solen och titta på båtar. Disa älskar det, så fort vi ser Mälaren så skuttar hon istället för att gå. Och idag sken solen i ögonen hela vägen, skönt! När vi sedan kom till jobbet så möttes vi av världens största leende och Lina! Bästa bossen. Dagarna blir SÅ mycket roligare. Jag drack kaffe och fick smaka på svenska jordgubbar, mums. Och så har vi lekt "hänga gubbe". Kreativt och kul. Underskattat.

På eftermiddagen fick vi besök av Teso, Becca och Becca´s lilla färska valp Enzo. Världens gulligaste. Han såg ut som en björnunge. Men Disa tyckte att han var lite äcklig och var inte så superintresserad. Eller också var hon svartis, ganska van vid att få all uppmärksamhet.

Min kamera börjar fucka ur. Jag orkar inte. Nu när jag behöver den som bäst. Håll tummarna för att den håller ett tag till.

Ikväll ska jag hem och laga spaghetti och köttfärssås. Ganska gott, men jag börjar tröttna. Undrar hur många gånger i sitt liv man ätit det egentligen.

Hörs sen, nu ska jag vika lite kläder.

Varför funkar det inte?

Är det bara jag som har problem med att blogga idag? Blogg.se verkar lite trött. Om inte ni andra har problem så beror det på att jag är rookie. That could definetly be the reason..

Får se om detta publiceras nu då...

Desperat hemmafru!



Ikväll hamnade jag och Tessan hos mamma efter jobbet. Där fick vi lyx mat! Grillat kött, färsk klyftpotatis och GOD sallad. Jag gillar att komma "hem" och bli bortskämd med mammas mat. Sen åkte vi hem till mig och kollade på säsongs avslutningen av Desperate Housewifes. HERREGUD så spännande. Jag är alldeles slut nu av all dramatik. En vacker dag kanske man själv är en desperat hemmafru... Jag skulle gärna ordna middagar och umgås med mina barn och vänner på heltid. Nu ska jag krama ihjäl min pudel-tuss, ta en dusch och hoppa i säng. Imorrn bitti väntar en powerwalk i solen. Bäst att passa på innan det blir regniga dagar igen.. Min baby har varit på match i Stockholm ikväll och tyvärr så förlorade dom med 3-2. Han är inte hemma än, så ikväll spenderar jag natten ensam. Vi får kramas imorrn.




GOD NATT!


                                                     Jag, Tessan och min pudel-tuss Disa på fest humör i januari.

testing haha


Jag måste träna lite...

...innan jag har fått in snitsen på detta känner jag. Jag är inget datasnille och det kommer jag förmodligen aldrig att bli heller. Kanske ska jag ta en kurs av min bloggerska Pernilla - denna dag i sommar?! Det är ju roligast med folk som bloggar snyggt med massor av bilder. En sån ska jag bli. Övning ger färdighet eller hur var det nu?

Snart ska jag stänga butiken, ta mig hemåt från jobbet och fixa mat. Igår blev det lax, idag lutar det åt havregrynsgröt. Inspirationen ligger på noll.

Be happy, love life!


Nu kör vi.

Med alla vänner utplacerade i olika länder och städer så kanske det ändå passar sig att börja blogga, precis som resten av halva Sveriges befolkning. Nu ska vi se om det är så roligt som alla säger. Jag vill ju trots allt dela min vardag med alla utspridda guldklimpar jag har, och det är ju inte alltid lätt med telefonkontakt. Så nu kör vi...


RSS 2.0