idag fredag




Juice och kaffe som uppladdning.



Sedan har dagen mest bestått av kaos. Det ser ut som krig härhemma och morgondagen lär ju bli minst lika hektisk.



Fan för att flytta, men det blir roligare när vi lämnat detta place och kan koncentrera oss på det nya. Jag har i alla fall hunnit med en rolig shoppingrunda på IKEA.



Och så hoppade vi in på djuraffären. Disa ska få en snygg ny madrass att softa på. Visst är den fin?!



Hon tycker att detta är lika utmattande som jag, skillnaden är att hon kan sova bort dagen...


...och pussas med sin favorit.

Nu ska jag hoppa över alla kartonger och säckar och ta mig in till badrummet och borsta tänderna. Sedan skiter jag i det här för idag. Bäst att vara pigg imorrn. Vi startar tidigt. Njut av er LEDIGA lördag imorrn ni som är det, och ha en BRA lördag alla! Vi hörs nog inte igen förren imorrn kväll skulle jag tippa på. Puss, kram!


resten av veckan




Jag fikade och mös med goa Tessan (som är hemma från Stockholm på höstlov) i torsdags. Så KUL att ses igen och catcha up lite när det var sååå längesedan sist. Vi garvade åt massa gamla minnen och hade jättetrevligt.


Vi åt goda varma smörgåsar med feta ost, oliver och massa annat gott. MYS! Och sedan...



...fick jag en inflyttningspresent! Jättefina vinglas från Ittalla (eller hur det stavas?!). TACK vännen!


Syrran har varit här mycket i veckan och hjälpt mig att packa. Guld värt! Här garvar hon åt gamla bilder...


...och jag blev typ såhär trött innan jag ens börjat organisera här hemma.


Först ska man packa, och sedan ska man packa upp. Tur att man inte flyttar så ofta.



beginning of the week



Början på denna vecka bjussade på regniga, grå, kalla morgonpromenader...



...fast man kan ha kul i buskarna ändå. MEN, idag kom SOLEN!


Jag har ätit våfflor med syrran.


Och så fick vi världens största godisskål på jobbet pga GRYM försäljning. Heja mina kollegor!! Vad jag tycker om er!


SKYNDA FYNDA!


HÄR kan ni shoppa mina möbler!


jag är tillbaka


Efter en vecka av många och långa samtal till Tele2 är jag tillbaka. Jag HATAR telefonköer och nu hoppas jag att detta håller i sig så att jag slipper ringa och försvinna igen. Jag har sknat ER och jag hoppas att ni haft en riktigt BRA vecka!

Jag och Disa har gått lång promenad i solen imorse och nu är det fix, fix, fix på schemat resten av dagen. Jag är ledig fram tills tisdag och imorrn bär det av till ny adress. Dagens to do-lista är meterlång och jag måste sätta fart NU!


Om någon vill köpa bord och stolar så HÖR AV ER! Eller kika in HÄR och sök på möbler/heminredning i Västmanland.

Dagen kallar och jag måste rusa, men jag kikar in senare så ni får se vad jag haft för mig i veckan! Ha en SKÖN fredag kära du!


internet is bitching


HEJ mina goa bloggisar! Mitt internet har fuckat ur och vill inte samarbeta. Jag ska göra vad jag kan och så är jag tillbaka här så fort det är fixat. PUSS på er, jag hoppas att vi hörs snart!

jobb jobb jobb


DARLINGS! Det är jobbet som gäller denna måndag, men snart går jag hem. Och efter en lång promenad ska jag höra av mig till ER!


JAAAAAAA!


Hurra!!!! Vi vann, vi vann, vi vann. Syrianska gjorde det BRA (2-0) och vi fick lite ro på läktaren redan från och med den sjuttonde matchminuten. HÄRLIGT! Nu är lättnaden stor och det är dags för ledighet med den sköna tanken i bakhuvudet att det blir division 1 även nästa år. Heja, heja, heja!


BRA JOBBAT DARLING!

Nu lägger jag säsongskortet på hyllan och den kommande veckan ligger all fokus på att packa inför flytten. På lördag går flyttlasset (äntligen) till ett större gemesamt hem. SWEET!


Min nya fina kofta har söta flätor framtill.


Jag älskar höstens alla koftor, denna (från HM) har värmt mig hela dagen.

Ikväll ska vi bara njuta av livet och denna fantastiska söndag! Du med hoppas jag!


softaste lördagen på länge


Nu mina damer och herrar är det dags att sova. Och jag som inte ens sagt hej till er idag... Men det blir en tidig kväll för oss nu (vi orkade inte ens se klart filmen) eftersom det är en STOR dag imorrn. Fy så skönt att somna före tolv en lördag och vakna utvilad och pigg imorrn, så nu kryper jag ner brevid min älskling som redan sover och tar tåget till drömmarnas värld. Det har varit en lång dag och man blir trött av att jobba helg... GOD NATT!


Ikväll har vi gottat oss med denna asgoda kycklingpasta. (Som är mycket godare i verkligeheten än vad den ser ut att vara på bilden. Vitlök och morötter är hemligheten).

 


tacos IGEN?!



I eftermiddags drog jag med min syster hit på en HÄRLIG shoppingrunda som gjorde min fredag. JIPPIE! Vad det är KUL att shoppa med en syster, särskilt min syster! Jag fick med mig bra grejer hem, bla fräscha undies, kofta, halsduk och t-shirt. På IKEA handlade jag sängkläder och handdukar och hämtade ännu mera inspiration. Shopping är allra bäst på fredagar, eller hur?!



Frida är nog den enda jag känner som kan köra bil med slutna ögon...



Vi åkte hem och hämtade Disa som var på sitt bästa humör idag...



...sedan plockade vi upp snyggis-brorsan.



Vi åkte hem till mamma där det serverades tacos. Klassisk fredagsmat(?). Det var lika gott idag som igår.



Syskonmys.



Sedan drog Niklas iväg på fest och jag och Frida la oss framför tvn.



Imorrn är det lördag och jag ska upp och iväg till jobbet. Så nu är det sängen som gäller för min del. Jag hoppas att ni njuter av er fredagkväll och har haft en bra dag! Helgen har startat! SOV GOTT ALLA!



idol-feber


Jag är gäst hos en liten del av familjen ikväll. Det är Idol-feber. Egentligen tycker jag ju inte att Idol är speciellt bra ens. Jag ska nog äta lite Marabou choklad istället nu istället.


Disa hälsar med en bild från sin tid som långhårig.


taco-torsdag!


Hej darlings! Hoppas att ni har läget under kontroll. Helgen närmar sig och jag tror att vi alla längtar lika mycket... Här har ni min torsdag:



Jag har haft ett av dem nya paren idag. Och varje gång jag gick förbi spegeln på jobbet var jag tvungen att titta.



Nu älskar jag dem här också. Jag skulle kunna ha hur många par skor som helst. Det enda som saknas är space i garderoben...



Jag var på Ica och handlade hem mat till kvällen också, men jag träffade inte på "praktikant-Jerry" tyvärr...



Lyx att få skjuts hem från jobbet. Idag slapp vi gå i kylan med tung matkasse.


Nu har jag och min man ätit upp all tacos och sedan lite godis till efterrätt. Vi har landat i soffan och pudeln turas om att använda oss som liggunderlag. Hennes egen korg är inte god nog.


Nu hojtar han från soffan att jag ska stänga av. Vi ska kolla på film. Undrar om den är bra?


duschdraperi och trevlig middag



Oh yes. Idag tyckte jag att jag var värd tre par nya skor. Och en dunjacka. Och det är jag också! Ibland unnar jag mig fina saker. Idag är en sådan dag. Det här är första paret. Vad tycker ni? Snygga va!



Mina favoriter so far.



Och så tyckte jag att jag behövde lite nitar.



Efter jobb och skoshopping var det dags för shopping till nya hemmet. Men det enda jag fick med mig hem idag var ett duschdraperi och några örngott. Det var kul att gå runt och klämma på allt i alla fall. Jag känner att vi måste flytta in och känna efter lite hur vi vill ha det innan vi shoppar massa. Så is i magen var det sagt ja... Men det är bra att kika runt och hämta inspiration!


Bäst att packa väl...


Sedan blev det god middag på stan med Emma och Jessie ikväll. Vi hade jättetrevligt! Galningarna hade lite problem vid fotograferingen haha...


...så det slutade med detta. Men dem är alltid lika söta!


TACK för ikväll darlings! Ni förgyllde min onsdag!

Nu ser jag att klockan är MYCKET. Tack för idag, slut för idag!


rock the sky



GOOD MORNING! Har ni sovit gott? Jag är trött, snurrade in mig i täcket hela natten. Men jag är såhär GLAD idag. Jag älskar livet. Mitt liv innehåller så mycket kärlek och kramar och det är jag så tacksam för! Jag vill ha det såhär för alltid, och det bästa av allt är att jag känner att det blir så. VI mot världen, DEAL!


"You mean the world to me and I hope I make that obvious every day." I Sverige är vi sämst på att visa känslor och uppskattning. Ändra på det idag vettja!

Efter jobbet idag blir det lite shopping till lägenheten och sedan får vi se vart kvällen tar mig. Jag önskar er en fantastisk ONSDAG!


datorfri kväll


Ikväll blir det en kväll utan internet, bloggar och datorn. Vi har en stor godispåse och det är spännande saker på TV. Nu ska vi mysa, mysa, mysa.


good morning


Jag och Disa var ute och gick länge i dimman imorse. SKÖNT! Nu ska jag komma igång med mina promenader igen. Jag har precis ätit lunch och snart bär det iväg till jobb. Jag ville bara önska er en härlig tisdag så hörs vi igen ikväll!


Who is not in love with New York City?! Jag vet att jag är. Jag vill tillbaka, tillbaka, tillbaka.


DU är fantastisk kära läsare!


en helt vanlig måndag


Äntligen frisk. Jag gick hemifrån långt innan jag behövde idag och andades in friskluften med djupa andetag på väg till jobbet. Sjukt skönt att komma iväg hemifrån. Det var till och med kul att måla mascara och spraya håret imorse. Och det var riktigt kul att komma fram också, träffa min kära arbetskamrat och få något att göra. Jag har haft en bra dag. Ikväll har vi ätit chicken nuggets och knäckglass här hemma (inte samtidigt fattar du väl!). Och sedan har vi legat i soffan som vilket pensionärspar som helst och kollat på det iq-befriade programmet "Färjan", och sedan "Fotbollskväll" på det. Nu diskar babe efter maten och jag ska rasta hunden. Sedan ska vi sova. Alltså har dagen varit som vilken måndag som helst, men vem har sagt att vardagar inte kan vara fyllda av kärlek och värme?


Till dig min älskling. Snart, snart är vi sambos för alltid. Lycka!



SUNNY sunday


Good morning angels! Hur har ni det?

Jag håller på att vädra ur all sjukdom ur hemmet och tvättar sängkläder. Nu får det vara slut på influensa och svettiga lakan! Jag har kollat på nyhetsmorgon och ätit en lååång frukost. SKÖNA söndag! Ska hinna ut på en promenad också medan solen skiner är planen.


Jag längtar efter b-friend idag. Pga smittorisk och sjukdom har han varit VÄLDIGT frånvarande denna vecka. Viktiga matcher kvar och EJ läge att bli sjuk. Men ikväll ska vi pussas, äntligen. Just nu är Syrianska i Stockholm för att möta Valsta Syrianska. Avspark 14.00, HEJA Västerås! Och HEJA min favorit målis!

NJUT DIN SÖNDAG!

 


garderobsfix och kycklingsallad



Yes, yes, yes. Idag har jag fixat med garderoben, fått ordning och packat ner alla sommarkläder i källaren. Jag har packat ner sådant jag inte behöver använda just nu också i en stooor resväska. Så slipper jag packa allt dagarna innan flytten. Visst har jag snygga raggsockor? Dom har mormor stickat.


Sedan blev jag bjuden på glass...


...av goa mamma som kom förbi. Hon skulle hjälpa mig, men hon låg mest på soffan och käkade glass haha. Härligt med lite sällskap! Jag börjar känna mig som en väldigt ensam människa, jag har inte träffat någon sedan i tisdags. Jag pratar numera inte bara med hunden, utan även med mig själv.


På eftermiddagen drog jag på mig min mulle-outfit och gick ut i skogen. SKÖNT med friskluft. Skitsamma att det regnade. Jag fick gå väldigt sakta och varje gång jag ökade takten fick jag en hostattack, men det var så jäkla skönt att bara komma ut lite. Sedan gjorde jag en hälsotallrik ikväll för att få en vitaminkick och skrämma iväg bacillerna ännu lite mer. GOTT var det!

Nu ska jag kolla lite serier innan det är dags att SOVA! Hoppas att du haft en TOPPENBRA lördag!


blåsig lördag


HEJ SNYGGINGAR! Det blåser storm här där jag bor idag. Alltså en perfekt dag för att flyttplanera lite och rensa garderoben. Jag mår bättre idag men jag är fortfarande matt och huvudet är fullt av snor. Fräscht va. Idag har jag i alla fall klätt på mig och bäddat sängen, det går framåt. Njut av din lördag så hörs vi lite senare!


HAPPY FRIDAY



FREDAG idag, lyx. Och jag ligger här och dör fortfarande. Funderar på att göra ett försök till att rensa garderoben, men det känns kanske lite väl ansträngande. Det lär ju inte bli några chanel-muffins för mig idag, men kanske DU kan unna dig något extra idag bara för att det är helg på ingång...


Det är så galet lätt att tappa bort varandra i alla vardagsbestyr och all trötthet efter jobb. GLÖM INTE att ta hand om kärleken och varandra. Livet är det som passerar NU!

HAPPY FRIDAY! Nu ska jag bädda ner mig med ännu en kopp té.

 


i got to thinking about relationships...




Det viktigaste förhållandet du har är det du har med dig själv! Glöm inte det. "And if you find someone to love the you YOU love, well, that´s just FABOLOUS!"


sjukdomspresenter


Eftersom mina dagar går ut på att ligga stilla och hosta har jag inte så mycket kul till er sötnosar. MEN, idag fick jag lite sjukdomspresenter som uppmuntran.


Brittiska Elle Interiör...


...CHOKLAD!


OCH (tro det eller ej) en brödpensel haha. Så nu finns det inga ursäkter för att INTE baka bullar när jag får mitt nya större kök.

Nu återgår jag till liggläge och jag skulle tippa på att jag somnar. GODNATT!


sicko


HEJ TORSDAG!



Jag är hemma idag med tyvärr. Jag blir galen. Nu går jag och lägger mig igen...


sämsta onsdagen på länge


Jag mår fan skit, jag tänker hela tiden att snart blir det bättre, men det blir det fan inte. Men jag SKA jobba imorrn. Alvedon is the shit. Tid är pengar och jag har inte tid att ligga hemma en dag till, så det så.


Glass med chokladsås till lunch...



...och sedan kom pappa med cheeseburgare och pommes på eftermiddagen. GULLIGT!


Här har jag legat hela dagen. Liggsår, det är så jävla tråkigt.



Jag och Disa har mest kollat på film. B-friend har flytt lägenheten, han var inte så sugen på smittande pussar inför helgens viktiga match. Jag förstår honom. Jag har fått fina sms så jag får väl nöja mig med det for now. Han ska förresten se Sverige - Albanien och Zlatan live ikväll på Råsunda. Jag har tappat tron på Sverige så jag ska se Grey´s Anatomy istället.


Disa har den bästa platsen i tv-soffan. Hon löper (har mens), därav den lilla söta blöjan.

Nej nu ska jag ta en dusch, nässpray och alvedon och sedan blir det soffan igen. Nu vill jag att ni alla håller tummarna för att jag ska vara bättre imorrn, kom igen!

NJUT
din onsdagkväll!

(Till dig som undrade över min hårfärg så använder jag Wella´s intensivtoning i färgen CHOCOLATE. Finns att köpa hos frisörer.)


bacillen vann


Så jävla tråkigt. Jag blev inte bättre inatt, tvärtom. Så idag kan jag inte jobba. Värdelöst. Jag har bara varit uppe i typ två timmar och redan tröttnat på att vara hemma. Men jag orkar knappt stå så vad är alternativen...


Såhär känner jag mig (och ser ut) idag... HOW FUN! (NOT!)


DAGENS! "Change the way you look at things, and the things you look at change..."

Nu får det bli glass och té. Och sedan ska jag sätta på en film. Hoppas att DU är FRISK och får en skön onsdag i solen!


svettigt


Jag minst sagt svettas. Jag och baby har nu ätit spaghettin och köttfärssåsen (det var galet gott btw, jag är grym på köttfärssås) och talat om inredning mellan mina nysningar. Det kommer att bli bra det här, vi tycker mer och mer lika för varje dag som går. Älskade b-friend. Det är alltså inte pga oenighet jag svettas, det måste vara feber. Men jag ska, ska, ska jobba imorrn. Så nu är det alvedon och nerbäddning på mitt schema. Vad gör ni?


Jag bjussar på en fin bild på mig och mina fina människor istället för en svettig feberbild. Bra va?! Nu får ni sova så gott alla, så "ses" vi imorrn. NATTA!


SNORIG tisdag


Hej mina darlings.

Jag har garvat ihjäl mig idag på jobbet. Fan vad sjuka saker vi kan snacka om och garva åt alltså. Det är så jävla kul att jobba med någon som är lika puckad som jag själv.

Inatt låg jag vaken och hade ont i halsen, och idag har jag nyst och snytit mig hela dagen. När jag kom hem tog jag ut Disa på en fotbollsmatch. Och när jag kom in kraschade jag. Nu ligger jag i soffan med frossa, svettningar, snorpapper, en täppt näsa och ett trögt huvud. Jävla skit, jag ska ta c-vitamin och ine bli sjuk denna gång heller, det brukar funka att intala sig att man klarar sig.


Eftermiddagens sysselsättning. Inte så smart kanske. Men det är lätt att vara efterklok. Nu ska jag laga spaghetti och köttfärssås tills babe kommer hem från träningen.


hjärtligt besök



Min måndag startade ganska trögt med en seg morgon. Det var tungt att gå upp och det var tungt att gå till jobbet. Hur har ni haft det?



MEN, sedan fick jag världens bästa överraskning och besök på jobbet av goaste Esmeralda och hennes fantastiska mamma Louise. JIPPIE! Ni lös upp min dag!

 


Vi hann med en snabbfika tack vare min goa boss som tyckte att jag skulle ta en "tanka-energi-paus".



Från detta lilla underverk strålar inget annat än energi och kärlek. Underbara tjej!

 


Efter chokladmuffins var det dags för fotografering...



Esmeralda posar så fort kameran kommer fram. "Sådan mor, sådan dotter" ;) Visst är hon väl världens sötaste?!



Älskade vän! TACK för idag!



Kan själv!




"Men mamma, det är ju slut..."




"Okej, jag chillar väl lite då istället..."




Jag vill krama ihjäl dig!




Och äntligen en puss.




Jag älskar dig trollunge! Och din fina mamma! Snart, snart måste jag komma och hälsa på.


Ikväll har jag ätit kräftstjärtar framför sista avsnittet av Hollywoodfruar. Nu måste jag knyta mig, tidigt upp imorrn och jag hoppas att den måndags-grå känslan försvinner långt bort med nattens drömmar. Jag tror bestämt att jag ska ställa in mig på en PIGG tisdag. Puss på er!


mys söndag



Frida dukar fram maten...



Pernilla myser i soffan!



Kyckling och klyftpotatis, hur gott som helst.



Det syns väl lång väg hur mysigt vi hade?



FAMILY NIGHT!



Sedan färgade jag håret, och självklart var vi tvugna att skämta till det lite.



Supertrevlig kväll, tack för det vännen!

Nu är baby hemma från Borlänge och tyvärr slutade resan med noll poäng i bagaget. Vi gör inget särskilt, bara skit på TV och regn ute så kanske borde vi gå och lägga oss. Ny jobbvecka väntar imorrn!


Tack för idag, slut för idag!


jag drar


Jag ska bli bjuden på god mat och träffa älskade människor i eftermiddag. Så nu drar jag hem till mamma och Frida. Jag får följa fotbollen där ifrån via nätet. Ha en skön söndagkväll!


matchdag



Världens bästa b-friend och resten av Syrianska spelar mot Brage i Borlänge idag klockan 16. Jakten på poäng fortsätter och i eftermiddag håller vi alla tummarna! HEJA Syrianska!


saturday night



Igår kväll blev det alltså FEST! Vi var runt 15 tjejer hemma hos gulliga Emma som hade fixat så fint med snacks och tända ljus! Supertrevligt!



Kvällens fina värdinna!



Goa Tessan var där...



...och Becca såklart!



Puss!



Haha, vad gör du Tess?



KUL har vi i alla fall alltid!


TACK för att vi fick komma gumman!


Mästerfotografen slår till haha...


Efter detta satte vi oss på bussen och styrde mot Blue Moon Bar, eller ja busschauffören styrde, men fram kom vi alla fall.


Inne på BMB var det en svarthårig brud som ropade mitt namn, och jag fattade absolut ingenting...


Sekunen senare visade det sig vara min systers gulliga kompis. I peruk (?) kvällen till ära...

Strax innan klockan ett blev jag jättetrött och fick akut hemlängtan, så jag satte mig i en taxi och åkte hem till sängen. SKÖNT att inte vara alltför trött och sliten idag. Tack vänner för igår!


done is better than perfect





Såhär såg det ut i hallen för en stund sedan. Och här är inte ens alla paren framplockade. MEN, jag blev färdig tillslut. Några utslitna åkte i sopen, lite ska skänkas bort, sommarskorna åkte ner i en plastback i källaren och vinterskor och stövlar fick plats i garderoben och skoskåpet. Nu är jag redo för höst och vinter! Nästa helg är det klädernas tur!


Mitt nya tankesätt är "DONE IS BETTER THAN PERFECT". Och jag älskar det!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag fixa mig och äta lite taco-rester från igår. För ikväll bär det av hem till Emma på tjejfest!

Ha en FAB lördagkväll, och HEJA SVERIGE!


shoe closet




Good day! Just nu KAFFE. Gick nyss ute i höstsolen i en och en halv timme på en skogsväg. Helt lovely. Nu ska jag städa min skogarderob i tre högar. Kastas, höst/vinter och vår/sommar. Nu ska det bli ordning.


ÄNTLIGEN HELG


Och vet ni vad det bästa är? Jag är HELT ledig i helgen. Wonderful!


Jag hade en lunchdejt idag innan jag började jobba...



...med världens bästa Louise. Så mysigt att ses igen, det hinner alltid gå ett par veckor mellan gångerna hur väl vi än försöker planera. Men det bästa är att det gör inget när det gäller riktiga vänner, för det känns i alla fall alltid som om man sågs igår. Du är så bra vännen!



Vi åt sjukt god sallad. Sedan stank jag vitlök resten av dagen.


På eftermiddagsrasten hade vi lite mys-stund på jobbet.


Disa lider just nu av PMS och är väldigt deppig. Idag åkte dessutom polotröjan på för att hon frös så mycket. Hormoner är inte lätt att leva med vare sig man är hund eller människa, uppenbarligen. 


Ikväll, efter dagens jobb och träning var det såklart dags för fredagsmat! När vi hade ätit så att vi nästan såg dubbelt kunde vi ännu en gång konstatera att tacos är GOTT!


Och jag stinker just nu om möjligt ännu mer vitlök efter alla nacho chips och min starka guccamole. Men fan vad gott det är.

Nu är alla ljusen tända här hemma och vi har en skön fredagkväll. Vi väntar på Idol-resultatet och dricker cola. MYSIGT att bara vara. Imorrn ska jag sova, sova, sova tills jag vaknar, galet skönt. Hoppas att NI njuter er kväll lika mycket som jag! Fredagar kan vara magiska!


tacos for life


Jag åker snart hem och lagar tacos. Hoppas att DU har en underbar dag!

kärlek, kyckling och bröst



Gokväll!



Före frisörbesök...




Efter frisörbesök. Ganska mycket bättre va?!




Vår älskade lilla limpa på väg hem, hon påminner mycket och ofta om en limpa, här tex.

 


När man vaknar upp till en sådan här himmel, då vet man att dagen blir bra. Jag älskar blå himmel.

 


Medans Disa var hos frisören och mannen fortfarande sov hamnade jag här en stund imorse...



...och det resulterade i ett väldigt rött och varmt ansikte. Såhär arg blev jag på mig själv för det. Att man ALDRIG lär sig hur mycket man tål.



Efter jobb och träning blev det spicy kycklinggryta till middag här i huset. Mums!

 


Och till efterrätt, BRÖST. Jag fick med mig dessa hem ikväll (från världens gulligaste chef, TACK söta du!). Jag gillar att bröstvårtorna ser olika ut, precis som på dem flesta riktiga tuttar. Dock består dessa av hallon och choklad, gott!

 


Såhär spenderar jag helst mina kvällar (inte ensam förstås). Så när vi hade ätit tuttar och diskat undan hamnade vi här resten av kvällen, mysigt. Vi har kollat "Inlåst" på 4:an och sedan "Debatt". Jag har målat naglarna med mitt nya röda lack också. Nu är jag fit for fight för helg.

NI
med hoppas jag!


update


Vi vaknade, och vi kom iväg. Jag är trött, jag vaknade tre inatt av att någon speciell smög in och kramade mig. Mysigt. Sedan somnade jag om. Nu är jag hungrig, längtar tills ikväll. Vi ska äta kyckling och ris. Favoritmat.


Idag skiner solen, alltså inga vattenpölar.


Puss på er, ha en BRA eftermiddag!


nagellack och hyllplan


Vilken trött onsdagkväll jag har haft, jag kom hem sent och har bara kollat på Grey´s Anatomy. Baby är på födelsedagsfest så jag och Disa ska snart gå och lägga oss ensamma. Jag kommer att somna på noll sekunder ikväll.

Imorrn bitti ska vi hinna till hundfrissan innan jobbet. Disa luktar illa och ser ut som om hon levt i skogen i veckor så hon behöver verkligen en helrenovering. Det bästa jag vet är att sedan hämta upp henne igen när hon är nybadad, klippt och jättefin.


Jag älskar röda nagellack så idag köpte jag två olika nyanser. Dom ser visst exakt likadana ut här men jag lovar, det finns en liten skillnad. Jag älskar HM´s lack. Billiga, håller helt okej, torkar fort och du kan byta ut dom eller köpa nya färger hur ofta som helst.



I början på veckan såg min dag ut såhär. Japp, vi skulle bygga ihop en hylla OCH måla den. DISASTER! Plankorna började med att gå sönder, sedan vart den väl sådär halvsnygg efter målningen (sökandet efter passande färg tog för övrigt en halv dag). Och när vi väl skulle bygga ihop skiten GICK DET INTE. Felsågat, inget passade och allt var bara helt åt helvete. Här ser det ju ut att gå ganska bra...



...men det är ett frustrerat fejk smile, jag lovar.



Sedan tänkte vi slå ihop hyllplanen med en hammare, det gick inget vidare och vi hade sönder den lite till.



Så sagan slutar med att vi använder vår sköna kroppsvikt och HOPPAR ihop skiten så gott som det går. Stackars alla ni som gick förbi och såg oss, och förlåt om ni råkade få men för livet. Lina uttryckte att "hade jag velat bygga bokhyllor hade jag väl fan jobbat som snickare", och jag är beredd att hålla med. (Hyllan ska stå i skylten i ca två veckor). Tur att vi har ganska nära till skratt, det räddade oss från att bryta ihop.


Näe, nu är det hopp i säng om det ska bli något frisör besök för den rufsiga pudeln imorrn bitti. Vi pratas igen imorrn vänner! GOD NATT!


tonight´s the night


Ikväll är jag tillbaka. See ya´ll folks!

uninspired


Jag har liksom tappat tråden dem senaste dagarna, när det gäller detta alltså. Men eftersom det var lite av ett besöksrekord igår så ska jag ta mig i kragen och komma igen. Det känns bara så förbannat tråkigt att skriva/läsa om att jag jobbar, och det är ju det jag gör hela veckorna. Jag får börja hitta på annat att skriva om helt enkelt.


Igår var pudeln hemma med husse hela dagen (jag VILL ha en till, men det går han inte riktigt med på), och när jag kom hem från jobbet gick vi ut och spelade fotboll. Eller Disa spelade fotboll, vi sprang inte så mycket i onödan. Jag övade lite på mina målvaktsskills som sitter LÅNGT inne haha. Jag har aldrig sett en pudel så lycklig som när vi plockar fram fotbollen. Sedan låg hon utslagen hela kvällen, asskönt.

Jag var förresten också ganska utslagen. Jag tror att jag somnade innan elva för sedan minns jag inget mer av kvällen. Innan dess kollade vi såklart på Hollywoodfruar. Och så åt vi Gott & Blandat, och youghurt och choklad till kvällsmat.


Idag skulle jag helst ligga i soffan hela dagen och äta muffins.


Enkelt vardagstips som gör dagen garanterat roligare. Go for it!

 


måndag


Hjälp, det är mindre än tre månader kvar till julafton. Det slog mig imorse när jag var på väg till jobbet. Jag gillar ju inte julen... Men kanske blir det lite roligare i år i vår nya lägenhet. Vi får ju faktiskt plats med en julgran till och med. Och så ska vi ha massa vin och godis hemma och massor med tända ljus. Jo, det blir nog bra.


Min frukost var inte i närheten av såhär fantastisk imorse... Men det kanske din var?



"Var aldrig så arg att du slutar älska, för när du slutat vara arg har du förlorat den du en gång älskade..."

HAPPY MÅNDAG OCH NY VECKA!


weekend


Det har varit en väääldigt LUGN och SKÖN helg. Hösten är ju här och allt jag vill göra är att ligga under en filt och tända doftljus.


Igår kväll såg vi den här filmen. Den var helt okej, inget mästerverk men lagom underhållande.


Eftermiddagen spenderades vid en fotbollsplan (som vanligt varannan söndag), just här är spelarna i omklädningsrummet och blir peppade. Det var en sjukt BRA och spännande match! Äntligen Syrianska! Dom röd/gula vann över serieledande Degerfors med 2-1. Heja, heja!


Tessan och Becca var bakis och njöt av sina grillspett. MYS att ses tjejer!


Ganska iskallt och det känns att säsongen lider mot sitt slut. Nästa (och den sista) hemmamatch har jag också mössa, garanterat.

Ikväll har vi ätit god kycklingpasta och sedan choklad till efterrätt för att fira lite. Nu är det natta för mig, imorrn är det ju måndag igen och dags att ställa klockan, blä. Hopp i säng!


what a morning!



Detta beskriver bäst min morgon. JIPPIE! Nu är jag på jobbet. Skål mina vänner för det goda livet! Detta är en fantastisk dag!


lite av varje



Jippie, jag fick sova mer än två timmar i sträck inatt. Det går alltså åt rätt håll och det kan bara bli bättre! Sedan vaknade jag upp till en såhär blå himmel och då kändes dagen räddad. Sol, en skön prommis och god frukost. Vad mer kan man begära? Dessutom gick det skitbra på jobbet, så jag känner mig nöjd med mig själv idag!


Jag rotade fram dom här gamla kängorna ur källaren imorse. Hade glömt att jag hade dom. Det var ju en glad överraskning så dom åkte på direkt, jag gillar dom. Ser nu att vi visst måste putsa spegeln på jobbet imorrn, oops, ganska smutsig...


Oktober är en rosa månad. Du har väl inte glömt att köpa ett rosa band för att stödja Cancerfonden? Kom igen nu, många bäckar små...


Jag har blåst upp många rosa ballonger idag, för imorrn är det "rosa-lördagen" och det uppmärksammas i butiken. Vi pyntar och ska sälja massor av rosa band är planen. Alla handlare i Sverige gör imorrn sitt för att bidra till cancerforskningen. VIKTIGT!


Efter jobbet fick jag världens bästa fredagsmat hemma hos mamma och syrran.


Och sedan tände vi ljus...



Åh, en vindruva.



Nu har jag funderat en stund över hur puckad Camilla i Idol egentligen är. Vilken jävla idiot. Men nu ska jag inte sitta här mer och störa mig på främmande människor, för imorrn ska jag upp tidigt och jobba igen innan jag får helg. Så nu ska jag borsta tänderna innan Idol börjar igen och efter resultatet ska jag SOVA.


misströsta INTE!


Har alla haft en ganska jävlig torsdag eller? Min kära vän i Leksand beskrev sin dag som fantastiskt jävlig om jag inte minns fel. Och min dag har ju inte heller precis varit underbar...

Jag kan inte med ord beskriva hur TRÖTT jag är. Det känns som om jag inte har sovit på flera dygn nu. Nätterna är helt cp och jag bara snurrar runt i lakanet som någon jävla puppa och FÅR INTE RO. När morgonen kommer minns jag natten som i en dimma, jag kommer ihåg allt jag legat och funderat på och jag vet att jag tittat på klockan minst två gånger i timmen och haft nedräkning tills det är dags att gå upp. Hur mycket jag än försöker att inte stressa över dem få timmar jag får kvar att sova, och hur länge jag än försöker läsa för att bli trött så går det INTE. Det är förjävligt, och jag har inte ens småbarn än...

När jag inte får sömn så fungerar jag inte som människa. Allt blir upp-och-ner och bak-och-fram. Dessutom har jag nyligen bytt preventivmedel så hormonerna svallar och ställer om sig, PLUS att jag har abstinens för att jag nyss slutat röka och kämpar för att hålla mig ifrån dom där jävla cigaretterna. Härligt va?! Behöver jag förklara vilket jävla VRAK jag är. Det är ett under att jag ens varit vänlig mot folk och bjussat på leenden idag. (Det måste ju göra mig ganska fantastisk, eller?!)

Idag bestämde jag mig för att göra något åt detta. Så jag har köpt naturläkemedel som ska göra att jag sover gott. Undrar vem jag dunkar först imorrn om dom inte funkar och jag måste gå upp efter ännu en sömnlös natt. Tidningsbudet som dyker upp runt fyra snåret kanske, eller den döva granntanten?!

Anyways, det jag ville komma till var att min syster ringde nyss. Och vips, så kände jag mig lite bättre. Hon lät glad, och det räckte för att sparka igång den positiva delen i min hjärna igen. Så hur pissiga dagar ibland än är, så får vi inte misströsta... Allt ordnar sig alltid, och det kommer alltid nya BRA dagar! (Jag ber för att jag kommer att ha en sådan BRA dag redan imorrn). Efter regnet kommer solsken...


Dagtid däremot... då skulle jag kunna somna stående. Direkt efter jobbet slängde jag mig här.



Sedan blev jag ju så illa tvungen att ge mig av till Ica Maxi och slåss med alla jävla barnfamiljer och andra retards som inte födda till något annat än att stå i vägen för effektivare männsikor. (Ja, jag ser mig själv som en sådan effektiv människa). Men jag kom levande därifrån och kylen är full, jippie.


Den minsta och sötaste av oss med efternamnet Edvall. By the way så ÄLSKAR jag kristallkronor. Visst är den här fin? Jag tror att det är min farmors gamla... Jag har en jag med, i hallen. Och denna höst ska jag ägna mina lediga helger åt att hitta ännu fler och ännu större på olika loppisar. Lite coolt med en kristallkrona (i olika former och storlekar) i varje rum kanske?

Ikväll har jag ätit köttbullar hos mamma. Ibland behöver man bara komma "hem" en stund. Nu ska jag ta piller och läsa i min bok och se vart det leder... Wiiho. Till John Blund HOPPAS jag!

 

Phu, tack för att jag fick klaga av mig. SWEET DREAMS (haha, I WISH).


höst


GOD FÖRMIDDAG!

Imorse var det kallt. Nu är det dags att plocka fram vantar, jag går inte en dag till utan vantar, som den fryslort jag är. Fick ett mejl om att min höstjacka har skickats (igen), så den borde vara framme idag eller imorrn. BRA timing!


Välkommen OKTOBER!


Walk slow, look above, embrace life.

Blä, idag står storhandling på schemat efter jobbet. Det tråkigaste jag vet. Men det är ju skönt med ett fullt kylskåp sedan. Man måste ju, tyvärr.

Ha en bra dag hotties!


RSS 2.0