weekend-fun



I fredags (och lördags) fick Disa också jobba. För det fanns ingen husse hemma som kunde hålla henne sällskap. Hon var lite bitter en stund men så fick vi finbesök i personalrummet och då blev det livat.


Igår solade jag och Tess solarium, sedan bunkrade vi upp med godsaker och parkerade oss i soffan här hemma.


Så jävla sliten haha... Men i alla fall. Efter lovely sushi såg vi "LA Gigolo" med Ashton Kutcher, vi var skeptiska i början men den överraskade oss lite.


Sedan kollade vi på töntiga You Tube-klipp och skrattade så att vi grät tills klockan var tolv. Då var vi så mätta efter allt att vi knappt kunde gå. Jag kan säga att jag somnade jävligt gott sedan efter en lång dag.

Idag, tråksöndag. Men jag har hälsat på hos lite familj för att ha något att göra. Nu ska jag vika tvätt, sedan ta en varm dusch med hårinpackning och sedan sängen, tidig morgon imorrn. NATTA!



HAPPY B-DAY!!



GRATTIS världens bästa och finaste Louise på födelsedagen! Jag hoppas att du får en fantastisk dag. Snart är det helg igen och då ska vi fira, längtar! NJUT av DIN dag vännen!


ikväll...



...ska jag hänga med den här donnan.


P.S Det blev ingen "The blind side" för oss igår... En kvart på treans fredagsfilm sedan slocknade jag. Precis som jag trodde. Vi får ta det någon dag när jag inte behöver 14 timmars sömn helt enkelt...




the blind side



Vi funderar på att se den här. Men vi är inte riktigt redo att trycka på play än. Och den är över två timmar lång också... Hmm, kommer jag att hålla mig vaken? Den som lever (och håller sig vaken) får se...


promenad-fredag





Imorse var vi ute på en galet skön promenad (trots 15 minusgrader, men jag höll mig varm med dunjackan, nästan för varm haha). Himlen var blå, solen sken och gav massor med energi den lilla stund den tittade fram. (Korten är från förra veckan). Sedan hem till en lång frukost med VLT och sedan traskade vi vidare mot jobbet... Massor med motion idag alltså, me like! Hur har er fredag varit? Helt underbar får jag hoppas, och nu är det ju det bästa kvar, fredagkvällen. Och sedan äntligen HELG!

 


the face of fear



Pernilla var såhär rädd för Becca´s katt Zeb när vi var där och förfestade för två veckor sedan. Här gjorde han någon form av närmande... Klockrent kort. Ni ser skräcken i hennes ansikte haha.


Men hon glömde fort och här garvar vi tillsammans åt något jättekul.

 


myskväll




Myskväll med dem här stjärnorna ikväll. Väldigt välbehövligt. Både jag och Disa älskar att hälsa på hemma hos Louise och William. Snart kan vi ses här ute och käka igen... (Om bara snön smälter nångång). TACK för ikväll hotties!

Annars en sjukt tuff torsdag på jobbet. Jag är slut som artist, det känns lite som om jag blivit överkörd av en lastbil, eller snöplog kanske... Ska krypa ner i sängen strax. Väntar bara på att någon ska komma hem från (extra lång) fotbollsträning och möte så att jag kan få en godnatt-puss. Och jag får nog svårt att somna utan en kram ikväll...

Imorrn : FREDAG!


tisdagsvitaminer



Jag fortsätter att proppa mig med alla slags vitamin-kombinationer jag kan komma på. Bästa efterrätten!

Idag längtar jag lite extra efter våren och solen...

Det var väl typ det för idag, hoppas att du haft en BRA tisdag trots flera minusgrader och mera snö!

Puss och godnatt!


sleeping beauty


...Inatt ska jag sova som aldrig förr. Ostört så in i helvete. Äntligen, äntligen består vårat sovrum av (nästan) bara en jättestor säng. Ikväll har jag blivit tvungen att kika in där varje gång jag gått förbi, bara för att få titta lite på den stoora sängen som jag bäddat som en gräddbakelse med massa täcken och kuddar. Lovely, jag måste gå och lägga mig snart.

Förutom att shoppa säng så har vi shoppat mat. Det var inte lika roligt (väntat). Och så har vi fikat blåbärspaj (som jag bakat, bra hanna!) och jag har hunnit med att sola en kvart. Produktiv måndag.


Min nya craving/favvorätt är sushi. Såhär gott blev jag bjuden på i torsdags hemma hos mamma/sis. Yummie!

Nu måste jag testa sängen...

 

 


good morning SUNDAY!



God morgon godingar, redan söndag! Här hemma är lägenheten redan skrubbad och nu är det kaffedags. Sedan långpromenad och ikväll bio med goda vänner. Ha en LOVELY söndag, det ska vi ha!


sov gott



Jag och lilla affrot önskar er en god natt. Nu ska vi sova. Helt lovely! Vi kryper ner och väntar på vår älskling som fortfarande är ute med grabbarna och har skoj. Finns inget bättre än att somna och sedan vakna till av att han kryper ner och pussas godnatt i nacken. Lyckliga vi som har varandra!

(Jag har skänkt 50 kr till Haiti nu... En piss i havet egentligen. Men "a whole lot of littles makes a whole lot of lots..." Kom igen och bidra du med, vi har det alldeles för bra här hemma i Sverige för att bara låta detta gå oss förbi utan att hjälpa, det är nästan så att man skäms.)

 


tjejmiddag



Kom alldeles precis hem från en supertrevlig kväll. Jag och mina bästa tjejer har varit ute och käkat. Jävlar vad jag saknar att vi inte alla bor på samma ställe... Vi har garvat hela kvällen och snackat om allt mellan himmel och jord. Precis som det ska vara. Jag älskar er alla tre galningar.



Undrar var vi ses igen allihopa nästa gång? Australien? Stockholm? (Då får vi nog lukta på en bebis också, för då har Lollo´s andra lilla tittat ut, jag längtar). Vi är ju alla ganska utspridda. Tur att bästa vänner inte försvinner bara för att det bildas avstånd emellan... TACK älsklingar för bästa kvällen på länge!




Just nu sitter jag och tittar på "Hope for Haiti"-galan live från Los Angeles och London. Alla stora stjärnor är med och visar sitt deltagande. Beyoncé sjöng nyss "Halo" så att jag började gråta och nu sjunger Madonna "Like a prayer". Usch, det som har hänt är så fruktansvärt så jag vill inte ens tänka på det. Vi sitter och garvar på en restaurang hela kvällen medan folk kämpar för sina liv och förlorar familjemedlemmar. Imorrn är det jag som skänker pengar... Tänk om man kunde göra mer. Ta ALDRIG någon för givet. Krama dina nära varje dag och tala om hur mycket dem betyder! Livet är skört, och alltför ofta glömmer man bort att vara tacksam.




Hoppas att du njuter din lördagkväll och umgås med folk du älskar!


världens coolaste?




Sjukt COOLT och SNYGGT att hänga upp en gammal madrass på väggen att hänga alla klackskor på... (Man hänger bara klackarna i hålen). Den bästa lösningen jag har stött på ever tror jag. Här hemma slänger jag bara in snyggingarna i garderoben och hur kul är det? Här blir skorna till en del av inredningen och du kan spana på dina favoriter varenda dag (och glömmer aldrig bort något par). Helt fucking FAB! VILL HA!








B-DAY



GRATTIS lillis på din 19:e födelsedag! Här är vi på din födelsedag förra året. Kommer du ihåg? Jag tror bestämt att vi firade på Konrad den kvällen haha... Love you!



kreativt



Nu är det tyvärr inte jag som varit såhär kreativ. Men jag tänkte visa er ändå... En väst gjord utav "burköppnare". Syrrans projekt nu i trean på mode/design programmet.



Häftigt! Hon är riktigt grym på att sy och skapa. Schysst med en personlig sömmerska som kan hjälpa till med det mesta. Vi har redan kommit överens om att hon ska sy min brudklänning när den dagen kommer. Personligt och unikt!

 

 


birthdayparty


På torsdag fyller yngsta Edvall hela 19 år. Så i söndags var det födelsedagskalas på Johanneshöjden...


Jag och the birthday-girl. Vi var bakis och skakis båda två efter lördagens äventyr. Jag varken borstade håret eller bytte tröja haha...



Frida fick en Berlin-guide. Hon ska nämligen på partyresa till Berlin i vår.



Pudeln hade det soft som vanligt... Hon lever det goda livet, minst sagt.



Lilla söta kusin-Anna kom och åt kladdkaka.



Pensionärerna och brorsan.



Innan vi gick fick Frida krossa sitt pepparkakshus (haha).



Tack och godnatt. Lite tv nu sedan ska jag äntligen gå och lägga mig (rivstarten på veckan har gjort mig galet utmattad)... Puss på er fina!

 

 


girls-party...


...och så en ensam kille från Australien.


Tessan med sin stora kärlek Pete som hon hittat på andra sidan jordklotet. Snart flyttar hon ifrån oss för att ägna sig åt Pete och plugg. Sorgligt... Men vi får väl helt enkelt pallra oss dit för att hälsa på.












En aussie som gillar att fota sig själv haha... I brist på annat på en tjejfest? Det var i alla fall väldigt kul att hinna träffa Tessans älskling och han fick bara bra betyg. Jag tror nog att han hade lika kul som vi, särskilt åt svenskarnas engelska-skills haha.






Zeb! The crazy cat som var överallt hela kvällen, högt som lågt.




Sedan tyckte Teso att hon och Pete skulle tävla i Singstar. So far, so good. Hon försökte få honom att hänga med på "Svenska schlagerhits" (Väldigt intelligent, tror ni att han kunde många av låtarna?).



Så Pernilla fick offra sig och göra en insats...



...och när Becca hoppade in så vågade dem nästan ta i från tårna.


















Skål!



Skynda, skynda, bussen går haha...


Jag hade en JÄTTE-TREVLIG kväll! Tack tjejer, och Pete! Träffade på min kära man på krogen så vi tog bussen hem strax innan två och sedan åt vi världens godaste kebab innan vi somnade. Riktigt bra lördagkväll! Hoppas att ni har njutit av helgen också och är redo för en ny vecka med jobb/skola imorrn! Ha en skön söndagkväll!


sa jag inte det...



Jag fick mitt efterlängtade glas till matlagningen i fredags. Och jag firade att en period av mycket jobb var avklarad och helgen stod för dörren. Jippie!


Potatisklyftor, grillad kyckling och sedan soffmys. Perfect friday!


förra fredagen...



...Låg jag och min syster under ett täcke i soffan med DETTA! Mamma gillar att skämma bort oss när vi kommer "hem". Love it.


Sedan drack vi någon form av läsk... Vet inte om ni ser vad det är på bilden men det var någon typ av hallonsoda. Fast den hette SMULGUBBE (????) haha. Vafan. Jävligt udda...

Denna fredagkväll ska också spenderas i soffan. Fast hemma i vår soffa. Med grillad kyckling, ett glas vitt och min kärlek. Och sedan choklad på det, kan det bli bättre? Ha en FAB fredagkväll alla glada, söta!

 


skönt uppvaknande


Jag hade längtat och längtat efter dagens efterlängtade sovmorgon. Äntligen skulle jag få sova ostört tills solen gått upp. Trodde jag... Klockan kvart över sju ringer hemtelefonen typ tjugo signaler. Jag ligger kvar och skiter i att svara eftersom personen bredvid mig snarkar vidare och inte heller svarar (eller ens hör att det ringer). Klockan nio plingar det på dörren och Disa ylar. ORKA. Babe rusar upp och drar på sig byxor och öppnar, jag ligger kvar, men är vid det här laget jävligt klarvaken. "-Hej, jag skulle byta ut en trasig kylskåpsdörr..."

JÄVLA IDIOT,
just idag, på min första sovmorgon sedan andra världskriget kommer du med den där jävla kylskåpsdörren. Det var åtta veckor sedan vi ringde och anmälde den trasig. Bra, nice, skön framförhållning. Jag ligger kvar i sängen och tänker att det där kan dem väl styra upp själva, försöker somna om. Men nej, dem börjar disskutera vad som är trasigt och varför och om dörren verkligen måste bytas. Jag ger upp, kastar in handduken, och går upp. Åt helvete med den sovmorgonen... Det krävdes en kvinna för att få den där förbannade kylskåpsdörren på plats. Trots att en av dem hade yrkesutbildning... Visst är det fantastiskt?!


Jobbveckan har bestått av många bullar, skvaller och flera koppar med varm choklad. (Vi har istid på jobbet, jag har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv som jag gör här...)

Ikväll blir det någon form av lasagne och sedan soffan. Jag har blivit lovad massage. NICE! Snart, snart, snart fredag...

 


svensson-onsdag


Här sitter jag med färg i håret och bara väääntar på att få gå och lägga mig... Hur fan blev klockan såhär sent? Samma visa varje kväll, önskar att jag någon gång lyckas somna före klockan tio. Tänk hur pigg jag skulle känna mig när jag vaknade då. I den nya sängen kanske...


Stackars lillis blev såhär frostad imorse på vår tidiga morgonpromenad. Det var alldeles dimmigt och det var nära att vi frös till is båda två... Brr, vi skyndade oss in i värmen innan jag sedan skyndade vidare till jobbet.


Budget-lunch skulle man väl kunna kalla dagens matlåda haha... Men broccoli ger muskler! Och januari är en galet fattig månad... Någon mer som räknar ner dagarna till nästa lön?

Nehe, bäst jag hoppar in i duschen innan jag blir svarthårig. Sov gott vänner!


jag klickar hem...



En bikini... (129:-/99:- HM)


goodmorning tuesday


Den här veckan känns så lååång, hur är det bara tisdag? Jag är ensam på jobbet också för att Lina är Sthlm på möte dessa dagar... Halvkul. Längtar ihjäl mig till ledig helg.


Reminder...


På morgonen har jag hunnit fundera över mycket, bland annat att det är fint med liljekonvaljer på bröllop. Visst?!


Jag ville absolut inte gå upp när klockan ringde tidigt imorse och allt var iskallt förutom sängen. (Det är hemskt att gå upp när det fortfarande är mörkt ute, jag vänjer mig aldrig. Sommar nu, tack!) Jag pussade min man hej då och god morgon samtidigt men han var medvetslös, grymtade lite och sov vidare och då var det ju ännu jobbigare att vakna och ge sig ut i kylan. Jag ville bara stanna i hans famn och somna om... Vi ska köpa ny säng snart förresten. Jippie! Undrar hur länge jag har tjatat om det haha, men nu börjar han med så smått inse att det är nödvändigt. Jag vill verkligen fixa färdigt i sovrummet så att det slutar att eka och vi kan trivas därinne, och nu har jag det inom räckhåll...


Ha en HAPPY, vintrig tisdag... Snart är det vår och ljusare och varmare...


julafton 2009



Kusin och Sis har precis druckit glögg...


Anna och jag!


Dem här två hade fullt upp med att hinna fota och få igång kameran haha...


Alla söta kusinerna samlade på rad.


Tomten kom i år också... Disa var livrädd och gav honom en utskällning. Så här håller vi på och bekantar oss för att få tyst i stugan.


Dem yngre var väääldigt förväntansfulla haha...



Pappa Anders fick paket...



...och mormor hade också varit snäll.



Undrar om pensionärerna fick med sig några fina bilder hem?



Disa-fisa gömde sig bakom min mammas ben och tog med sig alla sina paket dit under. För att vara på den säkra sidan, hon tyckte att han i röda kläder såg väldigt äcklig ut.



Snygga Frida och mindre snygga Tomten...


Jag fick ett stort paket. Morfar tyckte att granen i bakgrunden såg ut som om den kom från Tjernobyl (den hade typ fem grenar)... Jag är beredd att hålla med. Min var MYCKET snyggare!


På kvällen blev vi trötta efter all mat och alla paket. Jag och Fia en stund innan vi började spela Buzz.



Nu är glada julen slut. Här sitter vi och väntar på bättre tider eller nåt.

Vi hade en trevlig julafton. Men jag har aldrig varit något speciellt stort fan av julen så jag tycker att det är skönt att det är ett helt år kvar innan det är dags nästa gång... Hur var er jul? Helt FAB hoppas jag! 



"bara" -16 grader...



Fy fan, jag är så jävla trött på vintern och kylan nu. Ge mig detta. Vin, värme och en jävligt underbar grillfest...


fredagsmys...



Ikväll ska vi äta tacos... Frida äter ofta tacos, och särskilt på fredagar. Idag har hon bjudit hem mig utan att hon knappt ens vet om det. Här är vi i somras. Vi firade min födelsedag, men Fridas kväll slutade väldigt tvärt (haha). Jag dör lite av garv varje gång jag ser den här bilden, för den visar så bra hur glad (och övertaggad?!) hon var innan hon somnade. You partyanimal... Living, learning.


paradiset?


Snart, snart är det dags att se på folk som skämmer ut sig igen. Jag bara älskar det. Paradise Hotel, där finns både manliga och kvinnliga horor haha.

Idag har varit världens längsta slappardag från början till slut. Vi har bara myst och ätit köttbullar, mycket händelserikt. Nu är det jobb som gäller tio dagar framåt innnan nästa lediga dag... phu.

Hoppas du haft en skön tisdag trots nordpols-temperaturen!!


vitaminboost



Tummen upp och maxpoäng för denna smootie! I julklapp fick jag en stavmixer som jag testade för första gången idag, och det blev mums. (Perfekt efterrätt efter vår tacosmiddag denna söndag). Frysta hallon/blåbär, en mandarin, kiwi, naturell youghurt och lite apelsinjuice. SÅ GOTT! Nu har vi en hel tillbringare i kylen och jag ska börja dricka sådana här vitaminbomber OFTA! Tänk så pigg jag ska bli...


Just nu ligger vi i soffan...


...den minsta har det skönast. Myser med pudelkompisen...


...och slumrar emellanåt.


Men det är viktigt med korta vakna stunder också för att hänga med i filmen på TVn.

Nu ska vi ut på en gnistrande och iskall sista kvällspromenad. Sedan en varm dusch och sängen... God natt!


söndagspromenad





mitt-i-natten-sanning



juldagen



Snygging nummer ett...



...och snygging nummer två.


Jag och Emma slog oss ihop över en bag-in-box här hemma på juldagskvällen. Mycket skvaller och mycket fnitter som vanligt, vi hade hur trevligt som helst. Sedan avslutade vi kvällen på min fantastiska brors spelning och Emma bjussade på några sköna dancemoves högtiden till ära.

Vi sågs igen ikväll för att prata igenom nyårsfirandet och friska upp varandras minnen. Det är ju fantastiskt när saker man själv helt förträngt återberättas av någon annan som var där haha... Vi har mumsat chips och dip och kollat på filmen "I love you, man". Den var ganska sämst och seg så se den inte, hur som helst har vi haft en skön kväll. Tack för det vännen!

Nu ska jag krypa ner i sängen och somna gott...


december


Nyårsdagen... Jag är så galet seg idag. Och många av er med skulle jag tippa på. Mannen i huset har fortfarande inte rest sig upp för dagen haha. Helt sjukt, jag ska locka upp honom med hemmagjorda hamburgare och pommes frites snart tror jag.

Under december har det inte blivit mycket tid för datorn som ni har märkt. Jag har jobbat massor, och däckat på soffan på kvällarna. Men vi har hunnit med mycket kul också...


...Bla frostiga skogspromenader...



...som Disa ÄLSKAR.



Sedan kom det ju massa snö (härligt med en vit jul), så då blev det snöiga promenader istället.


En härlig weekend i Stockholm var vi iväg på över Luciahelgen. God mat, vin, bio, mys...


...och ett jättefint hotellrum! Superskönt att komma iväg en helg och bara vara, det behövde vi! Helt underbart, vi hade så kul!


Min lillasyster och kusin blev barn på nytt och bakade ett pepparkakshus, slutresulatet ser ni här...


Baby och jag släpade hem en julgran som blev såhär fin!


Och ännu mysigare blev det på kvällarna!


Vår julduk kommer från Gambia och har rest långt för att hamna på vårat köksbord, TACK svärmor!


På jobbet har vi ätit saffransbullar och skumtomtar...


...och haft julklappsbyte! Här är mitt bidrag.


Disa med sin alldeles nya julhund för i år. Ska vi busa?


På annandagen åt jag lunch med den här skönheten och hennes
snygga mamma. Tack för det mina darlings!

Nu tycker jag att det känns skönt att julen är över för i år och att vi går mot ljusare tider. Längtar inte ni efter våren? Igår slängde jag ut granen och idag fick jag nog och städade bort resten av pyntet. Det är ju så mysigt att ha framme i december men nu när det är ny månad och nytt år så tröttnar man ju så snabbt. Nej, nu åker jullådan ner i källaren för i år...

Puss på er, unna er lite chips och dip ikväll... Det ska jag göra!


2010





Gott nytt år mina vänner!

Här är vi på tolvslaget inatt. Vi hade en fantastisk nyårsafton med goda vänner, god mat, bubbel och allt annat man kan tänkas önska sig på årets sista natt. Hoppas att ditt firande var lika härligt och att du idag blickar framåt på det nya året med goda gamla minnen från 2009 i bagaget och positiva förväntningar på det som komma skall.

Nytt år, nya möjligheter. En härlig nystart för många. Tänk nu på att bara DU kan se till att dina drömmar slår in och att du mår så bra och är så lycklig som just du vill. Make it happen!

VÄLKOMMEN 2010!


RSS 2.0