24


I juli fyllde jag 24...







 


vilken start


Första dagen på jobbet, jag är trött, det känns som om jag har sprungit maraton. Men, jag lever och jag är glad och jääävlar vilken dag. Vi var skitbra. Fett av oss.

 

Jag har hunnit med en powerwalk också. Nu ska jag duscha länge, och fila fötterna. Jag älskar att fila fötterna. (Nej, okej, inte själva processen, men när det är gjort. Ni hajar.)

 


Såhär snygga var jag och Becca när vi firade min 24e födelsedag för ett par veckor sedan.


på semestern kan man...


...göra av med pengar! Det har vi gjort!


ÄNTLIGEN en ny TV. 50 tum och en helt ny värld öppnade sig i vardagsrummet. Den bästa investeringen vi gjort på länge haha. Nu behöver vi bara en ny TV-möbel att ha längs väggen också. Den gamla ser plötsligt så fjuttig ut...

Idag har jag en söndag fylld av perfekt uppladdning inför jobbveckan som startar imorrn. Vi gör just ingenting. SKÖNT! Min sista semesterdag vill jag göra just det, ingenting! Lite storhandling, lite fotbollsträning och en godispåse. B-friend tar en siesta just nu och jag ska krypa ner nu en stund jag med tror jag... Ikväll blir det kyckling och kanske en film på vår nya TV. Life´s good!  

det blir en dag på stranden


Nej, det blir det inte. För den här veckan har ju solen bestämt sig för att gå och gömma sig. Jag som tyckte att jag började bli så brun och då lagom kom molnen. Snopet, nu tvättar jag av mig brännan varje gång jag duschar och på måndag börjar jobbet igen. Slut på semestern och slut på spontana rosé- och grillkvällar. Hade jag fått önska något mer av denna semester hade det varit sol hela den här veckan också... Nu är det bara att gilla läget och tänka tillbaka på alla bad-dagar jag faktiskt fick. Har jag tur så kanske, kanske vill sommaren bjussa på lite fler soldagar just precis dem dagar jag är ledig framöver.

Förra fredagen sken solen från en klarblå himmel och jag och Disa gav oss ut på sjön...





 

 

...det var världens bästa Becca som tog oss med på äventyr och vi badade både från båten, klippor och en (så kallad) strand (där jag hade stora problem med att gå på botten som mest bestod av massa stora stenblock. Becca kryssade vant mellan stenblocken och dök som en delfin, jag klunsade efter och undrade vad fan jag hade gett mig in på. Men tillslut blev jag också blöt och svalkad). Vi blev jagade av bromsar också, bromsar stora som småfåglar ungefär. Vi hade med oss picknick som vi åt på en klippa och under eftermiddagen konstaterade vi att livet är FAB.

En sjukt bra dag helt enkelt.


sommar-pudel




Ni ser väl till att ha en super, SKÖN sommar?!

längesen



Ikväll har jag myst i solen med mina favoriter. Vi åt kebab och drack cola, mmm.



Bästa tjejen!



Och bästa killen, som inte alls ville vara med på kort utan bara busa med Disa.

Sedan gick vi hem och lyssnade på "Längesen". Skitbra kväll helst enkelt! Nu sitter jag och njuter av Sex and the city på vår nya TV. En helt ny värld har öppnat sig i vardagsrummet...


semestertider




Vi njuuuter av varma semesterdagar. Det har blivit mycket sol, bad, mys, god mat och rosé. Såhär skulle man ha det alltid... Sommar, sol och ledigt året runt.

(Ni är många som har efterlyst mig nu när jag haft bloggen på vila en stund. Så nu kommer jag att fortsätta blogga för er, mina vänner, som har spridit ut sig över världen. Men jag kommer bara att skriva när jag tycker att det känns roligt, hur ofta eller hur sällan det blir vet jag inte. Jag har ingen lust att känna mig stressad för att jag inte uppdaterar flera ggr om dagen så nu kör vi utan stress och press. Bara för att det är kul och när det känns kul! Den bloggstressen har varit anledningen till att jag inte varit här på ett par veckor, men inget mer sånt alltså. Nu Tess, kan vi hålla koll på varandra.)

RSS 2.0