keep on walking


Jag är mitt i en uppförsbacke...

Nu ska jag och Disa ut på en LÅNG powerwalk.

jag är rörd


Herregud, jag har aldrig varit förtjust i kungafamiljen och tycker mest att spektaklet är larvigt och överdrivet... MEN, var det någon som inte grät ikväll när Daniel höll sitt tal till sin nyblivna fru Viktoria? Jag tror inte det. Jag grät så att tårarna sprutade. VILKET TAL! Kärleken är vacker, och det råder knappast någon tvivel om att dessa två är kära.

Nu ska jag titta klart på den här sändningen (just nu äter dom tårta, jag väntar på artisterna). Sedan ska jag krypa ner och vänta på min man som just nu är på vägen hem från Norrbotten och fotbollsmatch. (Vi pratar inte om resultatet, vad hände med den sköna poängplockningen?) Jag vaknar nog av att han smyger in tidigt imorrn bitti skulle jag tro. Då ska han få en tröst-puss...


studentfirande, del 2



































 

 


studentfirande, del 1



Här står vi på skolgården och väntar på våra studenter. Mysigt. Synd att vi inte hade tur med vädret men vi klarade oss i alla fall från ösregn.


Disa kände sig tryggare i pappas famn än bland alla ben och fötter.



Äntligen kom Frida! Morfar får en kram!



Puss!




Frida med mamma och pappa!



Nästan hela familjen. Niklas fick tyvärr inte ledigt från jobbet...



Love you!



Finaste studenten!





Kusin Sofia kramar sin mamma och pappa!





Systrarna blir fotade.



Väldigt glada kusiner.



Systrar och kusiner.



Fina tjejer! Snart på väg till traktorflaken...



 

Det blir mycket tid med datorn för mig på kvällarna nu och ett tag framöver. VM har nämligen tagit min man haha. Letar man så kan man hitta honom framför tv:n, samma tid och samma kanal varje kväll. Hur kan det vara så spännande? Jaja, det har en charm det också, inte mig emot. Nu ska jag servera honom lite chips tror jag...

Sedan ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen. Lång jobbdag imorrn, men helgen närmar sig.

SOV GOTT ALLA!


saknig




Åhh vad jag saknar er mina fina älsklingar. Om lite mindre än två veckor ses vi äntligen... Då ska jag pussa ihjäl er. Läs om en het, FAB och underbar tvåbarnsmamma HÄR.


rosé tips



Igår kväll drack jag och en tjejkompis ett par dagens och snackade om livet. Underbar kväll. "Pink Pet" är min favvo i sommar. Platsflaska med rosa skruvkork som smakar sommar. Perfekt på picknick.


i fredags



Det är klart att lillfisen var med en stund och firade studenten. Hon var dessutom pyntad dagen till ära.


Lite läskigt med så mycket människor och höga ljud så efter Fridas utspring fick hon åka hem till hemmets trygga vrå och sova resten av eftermiddagen medan vi andra festade.


Dagens finaste student.


Ett stort TACK till Lina som förgyllde vår dag och är den som har tagit alla fina bilder. Vad hade vi gjort utan dig? Mästerfotografen och dagens gladaste gäst!


Såhär glada var vi för alla studenters skull när vi stod och tittade på flaken. Vi längtade ju tillbaka något om man säger så...


Efter en lång, trevlig dag med mycket vin åkte vi hem till oss och fortsatte festen...


...som vi sedan avslutade med ett glas på stan. HÄRLIG fredag!

(Fler bilder från dagen kommer för den som är intresserad... Jag har en stooor mapp som ni ska få se mer av så fort jag har tiden.)

 


vi firar...



...den här donnan idag. Hon är kung, det ser ni väl att hon tycker haha. Klockren dag såhär lång och jag tror att Frida har "the time of her life" just nu. Jag oc Lina har precis kommit hem från mottagningen och nu fortsätter vi med rosé, mmm. Sedan får vi se vart kvällen tar oss. SKÅL! Och GRATTIS till alla studenter!



Pjuh


Vilken vecka... Fullt upp och fix fix fix. Har hunnit med mys med älsklingen också och två goda trevliga luncher med två sköna brudar. Nu är det sista spurten som gäller ikväll och imorrn tar syrran studenten. Så morgondagen blir en enda lång fest. Nu måste jag stryka klänning, måla naglar och färga hår. See ya.


i väntan på helgen...


Jaha, vad ska vi prata om idag då? Någon mer än jag som längtar till helgen? Jag önskar att det var fredagkväll nu nu nu. Idag har jag inte fått en enda solstråle på kroppen trots det fina vädret. Snacka om att det var ångestladdat att cykla till jobbet imorse. Jag ville packa picknick och rymma iväg med b-friend istället. Men det får väl vänta till helgen då.


Juli 2009. Tänk, snart fyller jag år igen.


Värdelöst babbel. Jag ska äta nötter nu. Hej!

 


homemade




Jag är så jävla nöjd med mitt hantverk och vår nya sänggavel. Den är ännu snyggare i sovrummet än på bild. Vi sover väldigt gott om nätterna...


RSS 2.0