shoes shoes shoes


Det är inte lätt att fota skor som man har på sig alldeles själv, men med en spegel och lite gymnastiska övningar så... Nu tror jag nog att jag får träningsvärk imorrn. Det är ju inte så ofta jag böjer och spänner benen menar jag.


Vilken jävla ställning haha.. I alla fall, dem svarta med gulddetaljer här.


Svarta pumps.


Beauty.


FAVORITERNA. Älskar dessa redan.

Just nu sitter jag och kollar på Pussycat Doll´s konsert på MTV. Om man skulle träna lite kanske så att man fick en kropp som Nicole´s?! Tål att tänkas på, det kanske är värt det? Trots att jag är lite av en soffpotatis som hellre tar en cigg... Men nån liten muskel skulle väl kanske inte sitta fel.

Funderar lite på vad min hund pysslar med också. Hon piper och gnäller och vandrar runt på soffans armstöd och bäddar med plädar. Undrar om hon är skendräktig IGEN? Orka. Hur ofta kan tikar vara hormonstinna och skendräkiga egentligen? Hon tror ofta att hon har valpar och bäddar med sina leksaker. Hon blir så knasig och gnyr på nätterna och oroar sig för att "valparna" ska dö typ. Hon tvättar "valparna" och kan knappt lämna dem för en promenad. Nej nu vet jag, hon jagar en fluga. SKÖNT.


Stickad tröja från Gina Tricot. Mycket snyggare på mig än vad den är på galgen. Ändå är jag lite osäker, vad tycker ni?


Cubus 199 kr.


Och såhär snygg är den i ryggen.


Också Cubus. Men jag vet inte om jag ska behålla den, ALLA går ju i randigt. Fast i och för sig är den skön, hmm ska fundera lite på den. Vad tycker ni? Spara eller lämna tillbaka?

Nu har jag målat tånaglarna. Så nu är jag nästan redo för party imorrn. Jag är sugen på VIN.

friday night lights


Nu luktar det vanilj hemma hos oss av alla doftljus.


Sallad och skvaller till lunch denna fredag. Jag ÄLSKAR att ha kronärtskocka i min sallad. Jag åt det mycket när jag bodde i USA. Där kallas det artichoke och man äter den rå med smält smör (?). Låter ju knäppt men är så jäkla gott. Det där påhittet att ha smör på allting kommer bara amerikanare på.


Vi fettar på oss på jobbet, ännu en godisskål. Den tredje denna vecka...

Jag kommer snart tillbaka med bilder på dagens inköp. Jag måste bara ta itu med detta först och sedan kissa Disa. "Lyxade" till det med köttbullar ikväll. Vilken fredag (haha)!


Disk, disk, disk...


skofrossa


Japp, jag gick till Belle på förmiddagen. Kom en halvtimme försent till jobbet. Hur har jag inte upptäckt den här butiken tidigare? Så mycket skor. Jag kunde inte slita mig. 99 kronor paret. Jag kom ut med fyra påsar, fyra par. Jag hade kunnat få med mig fler. Tur att jag inte hade så mycket tid, jag hade ändå inte orkat bära fler. Lätt den bästa rean jag har besökt den här sommaren. SKYNDA DIT OCH FYNDA TJEJER!

Sedan tog jag en lång lunch dessutom och shoppade lite till. Vad är det med mig idag? Beror det på vädret eller humöret? Eller kanske på att helgen närmar sig, och att jag ska ha så sjukt kul imorrn och att jag är så uppspelt så att jag går bananas? Who knows. Det är i alla fall kul att shoppa. Ser fram emot att komma hem och prova allt ikväll.

Jag har inte fått så mycket nyttigt gjort här idag, imorrn får det bli andra bullar!

Har ni en mysig fredag?

fredag, IGEN?!


Hej på er allihopa!

Idag är det fredag igen, helt sjukt att veckorna går så fort. Jag som aldrig vill att sommaren ska ta slut.

Just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe, sedan ska jag pallra mig iväg till jobbet. Men först ska jag kika in på Belle Shoestore. Jag har hört att dom rear ut sina pumps för 99 kronor. Måste kolla om det finns ett par kvar i min storlek. Det vore ju ett fynd isåfall, man behöver ju alltid ett par svarta klassiska pumps. Så det blir dagens mission.

Nu måste jag öka så att jag kommer iväg nångång. 

Ha en skön fredag sålänge, så hörs vi senare!
 

hamburgare och snoriga ungar




Gissa var vi åt? Rätt, Max. Jag och Tessan äter sällan nyttig mat när vi dejtar, det är något med oss och pommes frites... Och kebab, och pizza. Vi kan bara inte motstå. Vi har haft det mysigt i blåsten på Max uteservering, förutom typ sju jävligt dryga ungar i "lekparken" bredvid vårat bord.

Fy fan, jag hatar barn som jag inte har någon relation till. Och mest hatar jag deras föräldrar, uppfostra era barn för i helvete. (Vi har massor med skitungar i butiken på dagarna som kladdar ner både speglar och kläder och röjer i skyltfönstren, dem brukar jag skrämma lite lätt så att dom springer till mamma. Därefter funkar "onda ögat" tills dem lämnat butiken). Barnen bredvid oss ikväll slogs, skrek, grät, sparkade varandra och kastade skräp på marken. Snoriga ouppfostrade ungar. Att skåda sådana ungar är förmodligen det bästa preventivmedlet i världen. Man får typ lust att köra med dubbla kondomer OCH p-piller resten av livet.


Tess var lika glad som hon alltid är. Underbara människa.


Funderar på om jag ska springa och slå en av ungarna, eller banka vett i någon fet morsa.

När vi var mätta och belåtna tog vi en stund i varsitt solarium. Det var SKÖNT. När vi kom ut regnade det, men nu har jag i alla fall lite rosor på kinderna. Vi avslutade vår kväll med mjukglass till efterrätt. MYS.

GOD NATT DU FINA MÄNNISKA!

MAT


Nu är jag hungrig, allt jag kan tänka på just nu är mat.


Jag kom nyss innaför dörren och nu sitter jag och väntar på den här filuren. Vi ska...just det, ÄTA. Undrar vad? Hoppas att du är här snaaart Tess för annars dör jag.

Det är lite så med mig, när jag är hungrig kan jag knappast tänka på annat förren jag har ätit. Och jag blir snabbt svag och blodsockret sjunker haha... Så låt oss hoppas att vi kan enas snabbt om var vi ska äta.

Måste stå redo när hon kommer. Herrå!

tusenfoting


GOOD MORNING sunshine!

Nu är jag på jobbet igen och har nyss dammsugit för glatta livet. Allt damm här är puts väck.

Precis innan jag skulle gå hemifrån hände något äckligt. Jag skulle packa med mig ett tuggben åt Disa så att hon skulle ha något att göra här idag. Tog fram påsen med ben som jag förvarar i ett mörkt köksskåp. När jag öppnar den kryper det ut ett antal tusenfotingar på spisen. FY FAN VAD VIDRIGT. Jag (ganska hysterisk) sprang ut med påsen och alla tuggbenen i trapphuset fort som fan och slängde det i sopnedkastet (som vi faktiskt fortfarande använder oss av i mitt hus, ganska fantastiskt och jävligt skönt, eller hur?!). Sedan sanerade jag spisen. Tuggben är väl gjorda av något grisfett eller annat äckligt, antar att det var därför insekterna byggt bo där (i tuggbenen, yuck), det kryllade. Jag blir skakis bara jag tänker på det. Jag hatar alla sorters insekter.

Nej nu ska jag lägga det där bakom mig. Jag vet i alla fall vad jag ska göra när jag kommer hem. Dammsuga köksskåpet. Och det blir nog kanske inga fler tuggben för Disa på en stund...

Ha en FAB förmiddag!

blogg strul


Det verkar inte heller som om jag är den enda som har strul med blogg.se ikväll?


Min himmel var fin utanför fönstret imorse.

Jag kom hem från jobbet rätt sent ikväll, eller i alla fall känns det alltid så när man stänger. Jag har ätit bakad potatis och haft telefonen fastklistrad i örat typ hela kvällen, älskade vänner på linjen.

Vi hade nyss en liten olycka här. Disa såg en hund på TVn och rusade upp och skulle hoppa ner från soffan och skälla som vanligt. Men hon hade inte alla fyra benen under kontroll uppenbarligen för hon drattade rätt ner på huvudet i golvet med en smäll, och efter att ha kvidit lite så blev hon väldans tyst. Sedan stod hon och kisade mot mig en stund och liksom blundade. Jag tror att lilla gumman fick huvudvärk eller hjärnskakning. Hon har inte sagt ett knyst sedan dess och ser lite smått efterbliven ut. Haha, så jäkla söt. Jag tror inte att det är något allvarligt, hon var mest bara väldigt klantig. Ska ta ut henne på prommis nu och hoppas att hon verkar normal.


En höstfavorit. Boomerang, 1199:-


Jag gillar koftan i samma modell också. Boomerang, 1299:-

Tråkig bloggdag, i know, i know. Kameran i väskan och massor med jobb och ingen händelserik onsdagkväll. Då blir det såhär.

Puss på er, se till att få en god natts sömn, det ska jag.


fall 09


ÄNTLIGEN har vi packat upp höstnyheter här idag. Så kul att få se vad som gömt sig i kartongerna som vi inte tittat i på veckor. Den som väntar på något gott... Ska fota mina favoriter (so far) senare så ska ni få se ikväll. Godisskålen står fortfarande framme här, jag måste gömma den tror jag. Såhär mycket socker kan aldrig vara bra?!




god morgon hottie...


...har du sovit gott? Det har jag. Skön sovmorgon idag, det behövde jag.

Nu är det lite stress här som vanligt när jag ska iväg till jobbet. Jag tror alltid att jag har så mycket tid på mig och sedan blir det alltid panik på slutet i alla fall. Det är likadant vart jag än är på väg. Så nu ska jag fixa en korv med bröd till lunch samtidigt som jag målar ögonfransarna.

Ha en skön dag du fina läsare!

i said i loved you but i lied


You are the candle, love's the flame
A fire that burns through wind and rain
Shine your light on this heart of mine
Til the end of time
You came to me like the dawn through the night
Just shinin' like the sun
Out of my dreams and into my life
You are the one, you are the one

I said I loved you but I lied
'Cause this is more than love I feel inside
Said I loved you but I was wrong
'Cause love could never ever feel so strong
Said I loved you but I lied



FAB låt om man vill känna lite kärlek. Kommer du ihåg?

Nu går jag och prutt-Disa (hon måste ha ont i magen? jag står snart inte ut med hennes fisar, imorrn ska hon få A-fil eller nåt så att det går över) och lägger oss. Puss på er!


(Mars 2008)

soliga tisdagkväll






Min hemstad kan faktiskt vara såhär underbar ibland, trots att man tror att man känner till varenda liten stig och ibland blir trött på det och vill se nya platser, så kommer Västerås alltid att vara hemma. Jag trivs här. Tur att man kan resa vart man vill och sedan återvända hem om man känner för det.


Skön promenad denna sommarkväll. Fem kilometer i skogen med en liten avstickare till vattnet så att Disa fick bada.


Haha, vem tror ni är snabbast?







Syrran skrek högst under promenaden (hon trampade nästan på en snok, men herregud jag trodde minst att hon hade tappat en kroppsdel eller flera). Och hon kläckte dessutom den mest intelligenta kommentaren under kvällen. Vi kom runt ett krön och hon liksom visk-piper fram "Hanna, shit, kolla, en, en, en giraff...?!"


Nja, knappast i Västmanlands skogar va?! Alltså, ETT RÅDJUR. Jag skrattade nästan så att jag kissade på mig. Umgås ett dygn med min syster om ni törs så skulle ni inse hur rolig hon är (om ni inte redan gjort det). Dold humorist och komiker skulle jag nog kalla henne... Man ser det inte på ytan haha.


Två systrar, likadana skor. Bästa vänner för livet.

Frukost på jobbet


Dagarna går SNABBT, tycker ni inte? Kom nyss hem från ännu en rea-dag på jobbet. Inte lika galen som igår men absolut lika rolig. Haha, jag har aldrig fattat att man kan ha såhär roligt på jobbet. Idag har vi haft mycket att glädjas åt. Mina fina Boomerangvänner och jag. Jag är GLAD över att ha så klockrent klickat med dessa människor och att jag får spendera mina dagar med dem.


Vi började såklart dagen med frukost. Chefen med en ciabatta...


...och jag med det här. Haha, är jag en sucker för socker eller vad?!

Dagen startade ju med regn, men nu skiner solen. Och jag fick gå hem en hel timma tidigare, lyx. Så nu ska jag ge mig ut på en lång powerwalk. Det kan jag behöva, lite friskluft och motion. Och vi måste ta vara på soltimmarna vi får och vara utomhus. Snabbare än vi anar är det dags för höst igen (tyvärr).

Hörs senare!

jag kämpar men det går inte


Och egentligen fattar jag inte varför jag kämpar emot. Jag vill ju bara sova, varför försöka vara vaken? Nu går mitt nattåg. Jag har ätit youghurten, gått kissrunda med doggie och nu är det nog. Duntäcket väntar.

En frustrationens dag?! Det är ingen annan än jag som ska leva mitt liv. Det är ingen annan än du som ska leva ditt liv. Ingen annan än just du kan påverka din lycka. Det är upp till oss själva att skapa den framtiden vi vill ha för just oss. ingen annan kan. Tänk på att ditt välbefinnande ligger i dina händer.

REA måndag


Im home. Väldigt trött. Hade tänkt mig en powerwalk ikväll men nej, jag inser att det är att ta mig vatten över huvudet. Det regnar och jag har stått upp hela dagen och mina ben är trötta och min hjärna med. Så nej, det blir inget.

Startade på jobbet imorse klockan åtta med mina favoriter Lina och Cissi. Vi har haft en helt galen men så rolig dag.


Nyvaken och halvpigg. TIDIG morgon enligt mig.


Efter att vi märkt klart all rea åt vi en GOD, lång mysig frukost i butiken. BRA uppladdning för en lång dag. En perfekt start på veckan med mina tjejer.


Efter en stund insåg vi att rea-lapparna inte skulle räcka. Och vips så upptäckte vi att det var slut på papper i skrivaren. Och inga butiker öppna?! Så Cissis man Magnus fick rycka ut på morgonkvisten och komma ner med A4 papper (och osthyvel haha för det hade vi också glömt) så att vi kunde skriva ut nya lappar. Han är alltså måndagens hjälte!


Den här har stått framme hela dagen i vårat lunchrum. Skitbra, varje gång vi kände oss slutkörda så kunde vi bli höga på socker. Lina satte dit en sked så att vi skulle kunna röra om bra och hitta våra favoriter. SMART tycker jag.

Lång dag som sagt, med massor av galna rea-kunder. Men det har gått snabbt och vi har skrattat mycket. Jag gillar när det är drag!

Nu ska jag tända doft ljus och äta youghurt.



sov gott


God natt och sov gott nu mina vänner . Tänk att det är en ny vecka imorrn igen. Ta vara på stunden. Det är dagarna som går som är livet.

Imorrn blir en galen men rolig dag på jobbet. Rea-start. Så elva timmars arbetsdag blir det för oss. Men vi ska ha KUL. Detta betyder förstås att vi förmodligen inte hörs förren senare imorrn kväll.


blåbärspaj och fotboll


Jag tog en sväng hem till mamma och blev bjuden på blåbärspaj. Jag älskar blåbärspaj. Jag måste köpa en pajform så att jag kan börja baka själv.


När vi var klara var det typ slut. Vi åt alltså en hel paj. Perfekt söndag med andra ord.



Min hund är inte tillåten att göra såhär, men ibland sker undantag.


Soffläge och myskläder för mig idag.


Två av mina favoriter.

Nu har jag varit ute och spelat lite fotboll och motionerat hunden. Jag ska ta en dusch och poppa popcorn och sedan blir det en tidig kväll för mig. Puss på er!

last night



Såhär sugna var tjejerna på att vara med på kort igår kväll...


...haha varje gång jag plockade fram kameran såg det ut såhär.


Men det blev bättre efter några drinkar. Jag och Linda-Marie!


Rosé på en lördag, kan det bli bättre?


Gulliga Pernilla som bjöd hem oss på förfest.


Jag och Pilla är lika stora suckers för Sex and the city båda två, och i sitt sovrum har hon gjort fina tavlor med Carrie och Big. Jag gillar dom!


Jag hittade en glänsande guldhjälm på en hylla också.


Haha. Strax innan vi gick ner mot stan och BMB.


Vardagsrumsgardiner. Pernilla behöver smakråd. Hiss eller diss? Kommentera!

Det var vår lördagskväll. Sen stolpade vi runt city i våra klackar och bara garvade, vi hann med ett kort besök på Å och Blue Moon Bar också. Jag gillar dem här tjejena stenhårt! Så kul att träffas igen.

utmattad


Nu har jag tvingat mig ut och gått en timmes promenad. Jag är slut som artist vid det här laget. Jag har gått runt och tittat på fina hus. Om jag ska bo i hus i Västerås så vill jag bo på Freja höjden. Där har jag traskat runt nu och det är ett så mysigt område med många FINA hus. Jag längtar efter ett eget hus med trädgård, minsta lilla radhus skulle jag nöja mig med just nu. Jag är otroligt trött på att bo i lägenhet. Men men, den tiden kommer.


Kolla vilken fin cider jag drack igår. Det stod ju mitt namn på så då kunde jag inte låta bli att plocka med mig en sådan också när jag handlade vin. Tyvärr var den inte lika god som etiketten var fin.

easy sunday


Nu har jag torkat ur min micro och ätit två mackor. Vad gör ni?


När matte bloggar har vovven det såhär skönt. Visst vill man bara käka upp henne?!

bakis och skakis


Nu har jag slagit upp ögonen för idag. Och jag möttes av en inte så härlig huvudvärk. Det är något jag får ta idag är jag rädd. Jag ligger här i sängen med datorn och Disa och vill helst inte röra mig alls. Men jag måste ut och kissa henne och så måste jag försöka rota fram huvudvärkstabletter.



Kvällens. Tunika från Indiska, leggings Gina Tricot, skor Skopunkten. 



snart party


Hemma igen från en bra och kul dag på jobbet.


Lina åt tacos till lunch, själv hade jag med mig en macka, kul...


Sedan klädde vi av och på våra dockor.


Jag funderar på att ha dom här skorna ikväll som jag köpte på Skopunkten för ett par månader sedan. Har inte klackat om dem till gummi än så dem är sjukt hala.. Vi får se.

Nu ska jag hoppa in i duschen och få i mig lite mat så att jag blir på ett strålande humör till kvällen. Puss på er!

äntligen helg


GODMORGON Lördag!

Nu är jag uppe och har precis druckit mitt kaffe. Ska ner på stan alldeles strax och kika runt lite innan jag börjar jobba. Sedan är det jobb som gäller ett par timmar innan jag kan börja njuta av min helg.


Tänk om man fått njuta av en sån här utsikt idag... Det skulle visst bli bättre väder imorrn i alla fall.

Hoppas att du har en skön lördagsförmiddag!

händelsefattig fredag


Det är inte mycket på gång hos mig ikväll ska ni veta.


Jag har ätit varma mackor. Mkt mer än så pågår inte.

Jag ska snart gå och lägga mig och läsa en bok tills jag somnar (ungefär som en pensionär). Men jag laddar ju energi tills imorrn. Då ska jag ta igen denna pensionärskväll med vin och vänner.

Sov gott alla ni fina människor där ute! Vi ses imorgon!

home sweet home



Jag fiskade skjuts hem efter jobbet av den här baben, vi slutade nämligen samtidigt.


Hm, vad är så intressant där uppe?


Limpan vill bara kolla ut genom fönstret när hon åker bil.


Hoppas att ni har såhär kul denna fredagskväll!

fredags-humor


Nu ska jag snart stänga och gå hem, skönt.





HAHA. Jag dör. Fy fan så kul. Vi har väl alla varit där?

have to have




Kolla in dessa godingar. Du hittar dem plus många fler här. Just nu fri frakt om du handlar för över 300 kr. Det finns så många par jag skulle vilja klicka hem härifrån. Jag är kär i skor.

jobb jobb jobb


Nu är det dags att gå till jobbet. Jag måste hinna äta lite matlåda innan jag börjar också. Hoppas att ni har en FAB fredag vad ni än har för er. Vi hörs ikväll, njut av dagen!


Godmorgon FREDAG!


Hej darlings!

Har ni sovit gott? Det har jag, och nyss var jag ute på en skön morgonpromenad i duggregnet. Nu kikar jag på när Rachel Ray lagar mat på trean och så ska jag äta frukost. Visst är det skönt att helgen äntligen är här? Helt sjukt att veckorna går så FORT.

Nu är kaffet klart... Gotta go!

jag har bestämt mig...


...jag skiter i att dricka té och går och lägger mig. Jag behöver min skönhetssömn. Vem älskar inte att sova?

Disa har lite udda ställen att sova på, helst i min säng förstås, men även andra lite mer ovanliga påhitt. Hennes egen exklusiva, mjuka korg i vinröd plysch/mocca med vadderade kanter och madrass är inte riktigt lika intressant som en noppig gammal pläd i soffan.


En tvätthög på golvet duger bra och är tydligen skönare än korgen?!


Eller ett berg av sängöverkast och kläder i soffan som man måste klättra upp på för att finna en liten grop att lägga sig i?!
SOV GOTT MINA VÄNNER!

you gotta be ego


Beyoncé - Ego + Single Ladies + Scared of lonely + Hello...kvällens! Beyoncé is the shit. Köp hela skivan (I am) förresten, du kommer inte att bli besviken.

Nu sitter jag i min världssköna soffa nyduschad och luktar vanilj. Jag fick en fin födelsedagspresent av Louise. Duschcreme, body scrub, body butter och tvål från Body Shop. Så nu kommer jag att lukta såhär gott varje dag. Lyxigt.

Vi käkade pizza och mös under tak och tittade på regnet. Vi hade tänkt oss en powerwalk på Björnön också men se det gick inte för sedan öste det ner. Så det blev mer pizza än motion. Vilket inte stör mig så värst mycket faktiskt. Vi fick mycket vettigt sagt som vanligt. Louise är en väldigt vettig brud over all.


"You talk like this cause you can back it up"...haha.


Och såhär snygg är jag när jag har tvättstugan-äta-pizza-dag.

Ska jag dricka te nu eller gå och lägga mig?

torsdags-dejt


Nu drar jag ut och träffar Louise en stund. Jag är sugen på pizza så det kanske blir en sådan någonstans. Synd att det börjat regna bara, men sånt är livet. Vad gör ni?


Kolla in den roliga tvätthögen jag måste ta tag i när jag kommer hem, suck.. Någon frivillig?

på sommaren ska man läsa


Sommartider är ju en perfekt säsong för pocketböcker. Lata dagar i solstolen är perfekt tid för läsning. Jag gillar att läsa, men har inte ritktigt tagit mig tid till det på ett ganska bra tag. Så i förrgår klickade jag hem tre pocketar från CDON. Tre stycken för 99 kr och idag kom dom i postfacket. Alltså SNABB leverans direkt till dörren. Me like! CDON är ett bra företag som jag beställer filmer, skivor och böcker ifrån rätt ofta, jag har alltid varit nöjd och det har aldrig varit något strul.


Bedragen av Katerina Janouch, Åse av Denise Rudberg och 14 år till salu av Caroline Engvall.

sommarkväll


Vi hade jättemysigt igår kväll. Tänk så lätt det är att skapa en rolig sommarkväll. En filt, en flaska vin och ett gäng tjejer. Vi hade många roliga historier att garva åt, minst sagt.


VI är så bra.


Favoriter.


Malin, Emelie och Ida.


Gulliga Lina.


Inte så uppstyrd bild haha.


Lina och Disa lekte och gosade.


Årets sambos. Ni har fan äktenskapstycke haha. Fina tjejer!


Jag och gulliga Malin.


Malin stod för kvällens underhållning! Snygg långklänning från Forever 21.


Glada Emelie.


Puss, snart dags att cykla hemåt och säga godnatt.


MIN tjej.

i just wanna make you clap again


GOD MORGON mina fina!

Jag har tagit en lååång välbehövlig sovmorgon idag. Disa vaktade dock alla som passerade porten hela morgonen så jag har ju vaknat minst 12 ggr av att hon ylat. Hon är underbar.

Nu ska jag rusa ner i tvättstugan och slänga i en maskin tvätt. Sedan blir det frukost och bilder från igår!

"So if your life is twisted aint going right, just forget about it tonight. I just wanna make you happy baby, dancing and clapping baby."

natt


det blir bilder här imorrn. jag är för TRÖTT. skittråkigt kanske, men ni är väl ändå inte vakna nu?!

sov gott sötisar.


parkhäng


Hemma för att skaffa nya kläder och lite mat i magen (nudlar, snabbaste alternativet). Ikväll blir det parkhäng med vin och picknick. Eller kanske lite mindre picknick och lite mera vin?!


nattligt nonsens


Jag är inte van att jobba än, det känner jag i kroppen. Kan man vara såhär trött? Det är ju jättetråkigt men sant. På torsdag när jag är ledig ska jag sova så länge jag bara kan. Jag fick en massiv blåsa på lilltån av dem nya snygga skorna. Så idag blidde det converse i alla fall. Jaja, vad gör väl det om hundra år. Jag är inte på topp ikväll, men det kommer jag att vara imorrn kväll för då ska jag dricka vin. Tänk om det var ofarligt att dricka VIN varje kväll. Då skulle jag göra det.

I HM katalogen fanns det ingenting speciellt faktiskt. Jag blev lite besviken. Äh, det är ändå roligare att strosa i butiken och känna på kläderna innan man handlar. Däremot ska jag klicka hem deras höstkatalog med inredning och kika i den istället. Den tror jag på. Åh vad jag vill flytta.

Jag har inte så mycket interessant att dela med mig av just nu känner jag. Mest dravel. Så nu ska jag krypa ner i min king size bed med nytvättade jättemjuka satin lakan (HAHA I wish).


Just nu vill jag mest av allt sätta mig här och känna doften av sommar och gräs och äta grillat.


Imorrn satsar jag på att vakna upp till det här humöret. Låter bra va?!

Jag skulle vilja ha någon att nosa i nacken inatt, hela natten. Men, men, Disa will do. Hon är så himla hårig bara...

Vi hörs imorrn kväll fina läsare. Lova mig att ha en underbar dag imorgon? Bra, man kommer långt på det. Sov gott!

stoppa tiden


Varför går kvällarna så fort?

Jag har fixat massa grejer på min to-do-list för den här dagen. Och nu är det snart dags att sova igen. Jag fattar inte varför tiden alltid går så fort när man vill ha mer tid på sig.

Min kamera är nog trasig i alla fall. Den beter sig inte normalt fast jag bytte ut minneskortet. Jag lånat pappas för att kunna fota men nu verkar viruset ha smittat sig till den?! Vad är detta. Jag vill lägga mina pengar på roligare saker än kameror.

kaos i kokvrån


Hanna´s tisdags-thai-meny (haha tisdags-thai?).


Under construction...


Done. Har ni någonsin tänkt på att färgglad mat är godare?

Det var gott. Nu är jag mätt. Och det är kaos i lilla köket. Bara det roligaste kvar, disken.

i just wanna fly far away


HEJ, nu är jag hemma. Helt okej dag på jobbet. Riktigt bra faktiskt. Blev bjuden på GOD sallad från Vivaldi till lunch av pappsen, den avnjöt vi i JC´s lunchrum tillsammans med Frida. MYS. Lätt dagens höjdpunkt.


När vi kom hem så började Disa humpa sin lekkompis låtsaspudeln. Nasty, hon ser helt GALEN ut haha.


Och jag tyckte att det var såhär nice att få glida i den urfula men assköna luvtröjan från Boston och slänga mig på soffan.


Denna kom med posten så den ska jag bläddra i ikväll.

Nu ska jag laga mat, jag börjar känna hunger.

"Where should I go, nobody knows, baby I lost my touch."

slut på veckans första dag


Vi åt GOD kulglass i hamnen. Jag älskar choklad.


Ge mig lite glass och sol och jag blir såhär lycklig.






Pernilla var lika glad. Vi har så kul ihop. Vi är lite som glass med jordgubbar, eller chips och dip, eller havet och en strand. Ja, ni fattar?






Sedan stötte vi på yngsta Edvall. Min guldklimp.


Och sedan blev det till att trampa hemåt. Då skulle jag ta en liten genväg, men det blev bara ännu fler uppförsbackar.

Nu är det verkligen passed my bedtime. Tråk att vi inte hörs förren jag kommer hem från jobbet imorrn. Men den som väntar på något gott...


SOV GOTT och ha en bra dag imorrn.


fornarina


Idag var jag på JC och fick nya Fornarina katalogen av syrran. Lindsay Lohan är deras nya ansikte. Fornarina har ju guldkorn ibland. Särskilt skor. Jag blev lite inspirerad faktiskt trots att Lindsay Lohan inte är min favorit. Det ärsnygga bilder. Här får ni smakprov.













Katalogen finns i din JC butik.

ICECREAM


Solen skiner. Så nu tar jag en raggardusch eller turkdusch eller vad det egentligen kallas, byter om och cyklar ner till hamnen. Sommarkvällar ska man ta vara på. Så jag ska äta glass.

Hörs sen.

FYND!


Just nu kan man fynda i massor utav butiker. Sommar REA is the shit. Men köp bara saker som du verkligen gillar. Det är så lätt att gå banans i reakorgarna och komma hem med massa skit som man egentligen varken behöver eller vill ha. Tro mig, för det där kan jag. Men nu försöker jag bli rea-smart. Ja, shopping-smart over all förresten.


Idag föll jag för dessa godbitar från Din Sko. 249:- Mitt måndagsfynd!


Jag älskar dom redan. Perfekta att jobba i och glida runt med i sommar. Kilklack är ju så bekvämt.

MÅNDAG!


HEJ PÅ ER FINA MÄNNISKOR.

Jag är inte död, jag lever. Det är bara det att internet på jobbet har pajat så därför har jag inte kunnat höra av mig till er på hela dagen. Men nu är jag hemma! Och jag har saknat er!

HELA natten drömde jag att jag försov mig, inte öppnade butiken i tid, glömde jobbnycklarna hemma etc, etc. Så ångesten var ju bekräftad haha. Och när klockan ringde imorse trodde jag att det var ett skämt och det kändes som om det var mitt i natten. Men sedan gick det bra ändå när jag väl kom upp.


På med Boomerangkläderna igen och back to reality. Men vad gör väl det när man älskar sitt jobb? Och nästa sommar kommer ju en ny semester. Det var en kund som påminde mig om det idag. Han sa "det är ju bara ett år kvar till nästa semester", och det är ju sant. Ett år går ju faktiskt sjukt fort. Jag ÄLSKAR positiva människor!


Sedan kom den här sötnosen och visade sin shopping.


Galet heta. Ni hittar dom på HM. Vet också att Skopunkten haft ett par snarlika.

Hur har eran dag varit?

God natt söndag!


Nu är det bäst att jag pallrar mig i säng snart tror jag. Eftersom att jag är van att vakna runt tio, elva efter denna vecka så kan det bli en tuff morgon imorrn. Ska försöka undvika det så gott det går tänkte jag. Somnar nog inte än på ett tag i alla fall är jag rädd eftersom jag sov så länge imorse. Men jag måste försöka. Jag funkar inte alls om jag inte får sova MINST åtta timmar.


Jag och Disa i januari i år.

SOV GOTT NI ALLA UNDERBARA!

VILODAG


Snacka om att jag har slappat idag då...

 Jag åt glass med björnbär nyss. Det är godare att ha hallon på, men det var tyvärr slut på hallon i frysen. Så björnbär fick det bli.



Ikväll har jag tänt ljuset som jag fick i present av Pernilla. Ljusstaken är så FIN tycker jag. Och på det lilla kortet står det "Njut av varje stund". Så sant, så sant.



If you want something, don´t wish for it. Life is too short to wait...


 Såhär grått är det utanför mitt fönster, och det ÖSER ner. Tur att det finns stearinljus att höja mysfaktorn med. Visst då?!



Sitter och kollar med ett halvt öga på femmans film om Anna Nicole Smith. Jag kommer ihåg när hon dog, jag var i USA då, minns att jag såg live på nyheterna när dom körde iväg hennes kropp till sjukhuset. Så många tragiska liv som går i spillror. Jag önskar att jag kunde hjälpa människor. Det hoppas jag att jag kan genomföra senare i livet. Ska kolla lite nogrannare nu, hon levde ju ett minst sagt händelserikt liv.









sunday dining



Bakad potatis. Mums. På en vääldigt stor tallrik, men den är fin. Det är roligare att äta på fint porslin. Och med levande ljus. Lite lyx en regnig söndagskväll. Det luktar gott här hemma också av doftljus och varm potatis. Kanske skulle jag ha lite glass till efterrätt?


popcorn och kändisar


Jag var ute på den långa promenaden, ungefär halvvägs började det ösregna så när jag kom hem var jag dyngsur. Och Disa med. Nu ligger vi nerbäddade i soffan med popcorn framför alla söndagens repriser. Det är SKÖNT att vara ensam ibland och bara inte göra någonting alls. Idag är en sådan dag. Jag gillar mer och mer att vara själv. Det tar sig...

Ni som har tråkigt kan kolla in det senaste Hollywood skvallret här. Jag är en flitig besökare av sidan och ännu mer koll hade jag när jag bodde i Boston. Vem gillar inte kändisskvaller? Dock tror jag att dem har det rätt tufft. Det är nog ganska skönt att vara en "vanlig" mäniska ändå.



Miranda Kerr, en av Victorias Secret´s angels, i dösnygg långklänning på röda mattan. Och så är hon ihop med dösnygga Orlando Bloom ju.


Halle Berry, Eva Mendez och Brooke Shields, alla har varit Calvin Kleins ansikte utåt. Vem är din favorit? Min är Eva. På en delad förstaplats med Halle.
 

Snygga mamman Jessica Alba och Miley Cyrus i Hollywoods nya fashonista jeans av märket PRVCY. Undrar när dem kommer till Sverige? Jessica har ju för övrigt en rumpa to die for. Eller hur?!



Nu ska jag tända lite ljus här hemma i stugan. Det är grått och mörkt ute, det är nog bara en tidsfråga innan det börjar regna igen. Vad gör ni denna söndag?




ångest


Det är min SISTA semesterdag idag. Dem här tio dagarna har gått så sjukt fort, jag vill inte ens tänka på hur tidigt jag måste gå upp imorrn. Jag tar vara på den här dagen kan jag säga. LÅNG sovmorgon, LÅNG ostressig frukost, massa repriser på TV. Och nu ska jag ut på en LÅNG promenad.

Dålig ångest över att gå tillbaka till jobbet. TUR att det blir så bra när jag väl kommer dit, och att jag har saknat mina arbetskamrater så att det finns något att se fram emot.


VINKVÄLL


Ikväll har vi hängt på Bill och Bob och druckit vin och öl och ätit mat och snackat skit. Jag älskar att sitta på en uteservering. Kunde jag skulle jag spendera hela mitt liv på en solig uteservering.

Dock inte på Bill och Bob´s. Fy fan vilken dålig servce . Vi väntade ca en timme och femton minuter på maten. Inte okej. Och på mitt andra beställda glas vin fick jag vänta över en halvtimme. Helt ärligt. Byt ägare och få fart på stället igen. Knappast första gången det händer. Jag äter inte på Bill och Bob igen helt enkelt. Och ikväll tror jag att dom förlorade MÅNGA kunder, då folk vid flera bord valde att gå därifrån eftersom maten aldrig kom. Då förväntar man sig mer av ägaren än en taskig attityd som kompensation. Nej tack till detta ställe säger jag.

TUR att vi hade trevligt sällskap!


Världens sötaste Elin är hemma över helgen med sin Nicolai. Så jäkla kul att ses igen!


Öl på rör. Festligt.


VI.


Skön rosa hudton efter ett par timmar i solen.


Sofie och Sofia.


Lisa på gång att fota.

Nu är jag nästan så trött så att ögonen går i kors ju. God natt på er!

sköna lediga lördag


Det är alltid härligt att komma ut till mamma i stugan och bli ompysslad. Disa kan jaga fåglar bäst hon vill och jag kan slå mig ner och bara känna mig ledig. Jag satt i solen en stund, men eftersom jag var så otroligt seg imorse (som vanligt) så blev det kortare soltid än jag önskat. För på eftermiddagen kom molnen. Så det var nog sista solen för den här semestern är jag rädd. Imorrn skulle ju visst regnet komma upp hit?! Tråk. Äh, jag ska hålla tummarna för sol i alla fall.


Lunch. Goda mackor är underskattat. Vi åt baguetter med massa gott på. Och ägg haha. Och blåbärssoppa. Konstig blandning kanske men det var gott.


Helt ärligt, Disa har ändrat färg dem senaste dagarna...?!

MYSIGA LÖRDAG! När jag blir stor ska jag ha en egen sommarstuga.



ändrade planer


Jag åker en sväng till lilla sommarstugan istället. Här är det ju lite molnigt nu, men i Sala var det sol.



LÖRDAG


Ny dag, och ännu mera sol.

Jag blir så lycklig. Har redan hunnit med en promenad och druckit kaffe. Nu ska jag äta lite youghurt med hallon i.

Strax åker jag hem till Pernilla och lägger mig i en solstol (ÄNTLIGEN är hon frisk den sjuklingen). Sedan planerar jag att ligga där i samma solstol hela dagen.

Sanna Lundell var nyss med i fyrans nyhetsmorgon. Hon är riktigt cool tycker jag. Ni hittar en hennes blogg här. Hon provocerar folk, and i like it. Eller hon kanske inte är så provocerande egentligen men folk tycks bli upprörda och ha åsikter om allt hon säger. Hur som helst, hon är BRA. Och snart ska hon ha barn med Micke Persbrandt. Inte alla som får nuppa med honom...

Ha en skön dag alla.




don´t look back in anger.


Jösses vad jag är trött nu. Men jag har haft en skön kväll och fått mycket gjort. Mys och hemmafix.


På med favvo tröjan och sedan var det bara att börja plantera. Boston for life!


Visst blev det fint? Jag kände mig nästan som en riktig trädgårdsmästare haha. Den söta rosa blompinnen fick jag av Pernilla på födelsedagen. Tror att den kommer från Lagerhaus. Kul "gå-bort-present" istället för en blomma om du ska hälsa på en gammal vän. Nu är det fint hemma hos mig. Vita krukor är ju SNYGGT, helt klart min nya favorit färg.


Under tiden jag pysslade låg Disa bredvid och luktade bajs. (Tur att hon har duschat nu och luktar nyponros igen. Annars hade det blivit tråkigt ensamt i sängen inatt). Hon har antagit en chokladbrun färg på ryggen...Solblekt?

Min närmsta granne har bjudit mig på sockerkaka ikväll. Trevligt va?! Tidigare i vår hade vi en catfight gällande sopor. Nu har hon minsann krypit till korset och fått dåligt samvete tror jag. Det måste bero på att jag är en sån fruktansvärt trevlig och god människa. Gott var det i alla fall.

Och så har jag idag läst att Zlatan har uttalat sig igen angående sin framgång. Han ska ha sagt såhär:
"Ett moget och vuxet förhållande har gjort mig till en bättre fotbollsspelare."
Jag tänkte väl det. Det är alltså en vettig wife som behövs, for sure. 

Nu ska jag kolla in detta för att se om det finns några nya The Hills eller The City avsnitt. Annars blir det sängen.

Puss på er. We don´t look back in anger. Kom ihåg det.











honey, i´m home.


Jag har ätit massor utav glass idag och fått fräknar på näsan. Har setat i gräset i solen och njutit. (Bäst att passa på, börjar ju jobba igen på måndag).


Eftermiddagens sysselsättning.

Jag har varit på Plantagen också och köpt fina vita krukor och blomjord. Så nu tror jag bestämt att jag ska starta ett projekt på balkongen ikväll och plantera om alla mina blommor. Och så har Disa rullat sig i igelkottsbajs hela dagen. Så hon luktar typ bondgård (koskit alltså), hon ska få ett ordentligt bad snart kan jag tala om.

Rekomenderar varmt denna nya sommarversion av GB glassen Sandwich. Den har jag mumsat på idag, och den var riktigt GOD faktiskt.

Vi hörs senare, njut kvällssolen!




sol och fredag.


GOOD MORNING BEAUTIFUL.

Nu ska jag dra iväg och fixa lite ärenden, köpa hundmat, banken etc. Sedan är jag bjuden på lunch hos mormor och morfar för att dom var bortresta på min födelsedag. Och sedan ska jag sitta i solen hela eftermiddagen och läsa tidningar. Visst låter det som en skön semesterdag?

Vad ska ni göra?


grattis, p-bot och god natt.


Först ett stort grattis till Tessan som idag har fyllt 23 år. Hoppas att du haft en underbar dag. Nästa år kan vi väl fira ihop? Kanske en gemensam fest? Det vore ju grymt.


GRATTIS älskade galning!



Igår fick jag förresten en parkeringsböter på 400 spänn. Så sjukt irriterande. Det hade kunnat gå till fyra luncher, en klänning, ett par skor eller en tågresa tur och retur till Stockholm. Jag blir så trött. Lärde jag mig nåt? Nja, bara att lapplisor är dumma i huvudet, för det fanns fan ingen biljettautomat. Jag HATAR dessa jävla firmor som drar in pengar på folks parkeringar. Helt ärligt, lägg ner, sluta var bittra, sök nya jobb och låt folk parkera ifred.




Lollo och jag tidigare idag. Tack älskade vän för en grym torsdag!

NU, just precis NU ska jag borsta tänderna och sova. Undrar vad jag ska drömma om inatt?

SOV GOTT VÄNNER!

Lax, kärlek och kramar.

Vilken dag jag har haft. Helt underbar. Lollo hade fixat lunch när jag kom fram (couscous, grillad lax, keso och avocado). Hur GOTT som helst. Hon har pysslat om mig hela dagen, min fina vän! Sedan satt vi ute på altanen hela dagen och fikade, snackade tjejsnack och njöt av solen. Esmeralda är en underbar unge, hon är ALLTID glad och så otroligt kärleksfull. Mitt hjärta spricker nästan av kärlek när jag får pussa på henne. Jag kommer snart tillbaka.


Tuffingen.


Så galet söt.


Hund-puss.


Fina Lollo med sin nyvakna dotter.


MYS!


Esmeralda vill man helst äta upp för att hon är så go.


Här säger vi att,  -Hanna älskar dig.


Sedan hade Esmeralda en liten show för oss i solstolen. Hon dansade till musiken och var allmänt charmig. Vi höll på att skratta ihjäl oss. Den här tjejen kommer att sluta som artist eller modell, varje gång man plockar fram kameran så posar hon, så jäkla sött.








Charmis!


Sedan lekte vi lite i gräset.


Matdags.










KÄRLEK.

Hemma!


Nu är jag hemma igen. Virrade lite i Södertälje på vägen dit och lite i Strängnäs på vägen hem, så jag har åkt bil i ganska många timmar idag. Men att köra bil ensam med musiken på högsta volym är lite som terapi för mig. Jag hinner rensa huvudet och tänka många tankar. Kanske därför jag missade ett par skyltar skyltar haha, isåfall var det värt det.

Jag har haft det så BRA idag! Ska visa er alla bilder snart, måste bara slänga ihop lite mat här först.


MIN ÄLSKLING!


CHARMTROLLET!

Godmorgon TORSDAG!


Uppe med tuppen har jag varit idag, fast det är semster.

Jag ska nämligen strax sätta mig i bilen och köra iväg till Stockholm. För idag hälsar jag på hos Lollo och lilla Esmeraldra. Vi ska ha en sådan bra dag. Längtar efter er. Vi ses snart!


Jag och Esmeralda i juni när dom var på besök hos mig.

Måste rusa! Ha en underbar dag!

Myskväll.



Ikväll har jag hängt hemma hos den här godingen...


...och den här sötnöten.

Vi åt bakad potatis med GOD hemmagjord röra (keso, festaost, röd lök, majs och rostad lök), och snackade igenom senaste veckan och uppdaterade varandra. Hann även med att se lite Nicke Nyfiken och snacka om livet med gulligaste Will. Alltid lika kul att ses!

Nu säger jag god natt och tack för idag!


Onsdag på klipporna.



Dagens underbara utsikt.


Dagens underbara sällskap.


Disa badade och sedan hade hon fullt upp hela dagen med alla kottar. Som tur var så hade hon ju även med sig sin favvo lekfarbror Gustav. Han roade henne kungligt.

SKÖN dag i solen kan man lugnt säga. Vi mös med matsäck och tidningar och bara njöt det goda livet. På vägen till vattnet var det nära att Disa blev biten av en huggorm. Ca en decimeters avstånd, jag blev svettig. Dock hade vi ju med oss en riktig karl och allt som ofta under dagen utropades smått hysteriskt "Gustav, gör något". Då var det insekter och fan och hans moster som kom för nära. HAHA. Jag och Pernilla gillar insekter ungefär lika mycket. Ganska fantastiskt att Gustav och Disa stod ut med allt viftande. Hur som helst har vi haft KUL!


Min tisdagkväll med fantastiska vänner!


Här kommer alltså bilderna från vår kväll hemma hos Johanna och hennes lilla familj igår.


Jag fick äran att bära runt på guldklimpen! Tuva, 3 månader. Världens gladaste och sötaste tjej!


Mina FINA vänner! Pernilla och mamma Johanna med sin älskade lilla tjej.


Grabbarna grus (Johannas sambo Mattias och Pernillas kille Gustav) drack whiskey och diskuterade livet. Kolla in den sjukt goda pajen på bordet som vi festade på. MUMS!


Bebisar är mirakel, och Tuva är sannerligen speciell. Jag är så GLAD att hon förgyller min fina väns liv. Och mitt med för den delen. Det ska bli så kul att se henne växa upp och utvecklas. Längtar tills vi kan gå till lekparken och göra andra roliga saker. Och Johanna, du gör ett FANTASTISKT bra jobb, jag är så stolt över dig!


Jag och Pillan njöt av lite vin och firade sommar och semester! I love you.


GULLUNGE!


Trött liten Tuva, men dumt att sova då kan man ju missa något spännande.


Myser i mammas famn.

Galet hur länge sedan det är nu som vi lärde känna varandra. Jag och Johanna har varit kompisar sedan vi var 4 år gamla. Och det är nog närmare 10 år sedan jag och Pernilla startade vår evighetslånga vänskap. Vänner är en gåva, kom ihåg att ta hand om dina vänner. Jag hade en otroligt trevlig kväll, tack för det mina söta! Jag är så glad att jag har er! Aldrig känner man sig väl tryggare än när man är omgiven av riktigt goda vänner?!









SOL!


Goodmorning sunshine!

Nu drar vi och badar.

Skrev ett inlägg igår kväll med bilder från gårdagens vinkväll. Men det försvann visst i cyberrymden och kom aldrig upp. Tråkigt. Får skriva om det ikväll så att ni får se.

Nu ska jag packa mackor och handduk. Hörs senare ikväll.

Puss på er!

Underbar dag!


Med tålamod kommer man långt. Vi tog det lugnt på förmiddagen och sedan kikade ju solen fram runt ett. Då packade vi matsäck och åkte till Björnön. Vi har haft en jättemysig dag på klipporna!


GODA mackor med parmaskinka, mozarella, tomat och potatissallad.


Det tyckte Gustav med.


Mysigt att äta ute i solen!


Gustav funderar på om han ska bada...


...och det gjorde han också, modigt...


...och sedan kom han klättrandes tillbaka nöjd och glad.


Vi badkrukor hade det bäst på filten.


Vit som jag kan man vara om man har jobbat hela sommaren.


Disa mös hos Pernilla!


Min utsikt idag!

Nu är jag hemma en snabbis och byter om och jag har nyss lagat lite mat. Ikväll ska vi ses hemma hos Johanna, Mattias och söta lilla Tuva. Där ska vi äta blåbärspaj och dricka lite vin. Har jag sagt att det är underbart med semester?



Nyss blev det baconpasta till middag,    på en av dom nya fina tallrikarna jag fick i födelsedagspresent. Fina va?!

Nu måste jag slänga på mig kläder och cykla iväg. Hörs senare, ha en skön sommarkväll!

Tisdag, var är solen?


GOD MORGON!

Låånga sovmornar blir det när man har semester. Det är skönt att bara glida runt hemma på förmiddagen med en kopp kaffe i handen och bra musik i öronen tycker jag. No stress.

Tråkigt att solen inte vill kika fram idag. Det blir alltså inget bad för mig, Pernilla och Gusten. Undrar vad vi ska hitta på? Vi håller på att funderar så att det knakar och jag har fått uppgifter om att Gustav sitter på nöjesguiden.se och söker alternativ. Vi får se, vi får se. No stress som sagt...

Under tiden vi funderar ska jag bädda sängen.

 Dagens sällskap!


Kärlek är...


"Kärlek är vänskap som har fattat eld. Den är tyst förståelse, ömsesidiga förtroenden, att dela och förlåta. Den är lojalitet i medgång och i motgång. Den nöjer sig med det som inte är perfekt och tillåter mänsklig svaghet."

Så var det för oss... Ibland är jag så bra på att känna mig stark, och ibland så vill jag bara dra ett täcke över huvudet och stänga av mig själv. Ni vet hur det är?! Men man är ju aldrig starkare och gladare än man gör sig. Så jag tror att om man tänker sig stark så är man det, och blir det. Jag kan inte låta bli att undra och fundera över hur livet kommer att bli, hur känns det att dela sitt liv med någon på riktigt? Och vem blir det? Jag tror att det finns fler personer än en som kan vara ens själsfrände. Det finns nog flera olika personer på flera olika platser i världen som man kan funka med och bli lycklig med. Men ingen vet var, när eller hur. Spännande egentligen... Herregud så djupt det blev ikväll. Ibland har man sådana kvällar. Men man ska nog heller inte tänka för mycket. Det bästa är att leva för dagen och göra det man mår bäst av just NU. Jag ska ännu en gång lära mig att gilla att vara ensam och njuta av mitt eget sällskap, för det vet jag ju att jag gjort förr. Och så ska jag toppa det goda livet med bästa vänner och bra dagar! Carpe diem! Kom ihåg att du är unik.



Jag åt kyckling hemma hos mamma ikväll. Nu är det dags att sova. Imorrn hoppas jag på sol, för då ska jag bada med Pernilla och Gustav. Mys!


Jag och Frida efter maten. Frida ser ut som om hon sålt smöret och tappat pengarna, och jag vet inte hur jag ser ut. Men gott var det i alla fall. Sedan drog hon på picknick och jag hem till en film.

SOV GOTT!










Mysiga måndag!


Vi tog en skön men varm promenad ner till stan och jag shoppade en t-shirt på Gina Tricot. Där kan man ju alltid hitta något, vare sig man behöver basplagg eller något festligare. Synd bara att resten av Sverige använder samma kläder, det är det som gör att man inte shoppar där så ofta ändå ju.



Här hittade jag Disa innan vi skulle gå. Solandes på balkongen som hon älskar. Jag fick typ släpa henne till stan. Hon tyckte att det var lite för varmt och hade nog hellre stannat på balkongen.



Vi mötte upp mamma på centralen när hon kom från jobbet. Sen gick vi till Kajen´s fik och köpte glass som vi åt i solen. Riktigt varmt och skönt fast klockan började närma sig sex. Här är nya t-shirten, väldigt basic men skön.




Vi gick in till stan igen när vi myst i solen en stund och sedan följde vi med mamma hem. Så nu sitter jag här på Johanneshöjden och väntar på att Frida ska komma hem från jobbet. Vi ska snart äta kyckling, mums.


I´m out.


Inatt hade jag myggor i lägenheten. Jag kunde liksom höra dom surra hela natten. Och såklart vaknade jag upp alldeles uppäten. Jag är det bästa myggorna vet. Så nu försöker jag bara att låta bli att tänka på hur jävla mycket det kliar. Jag hatar myggbett.

I lördagsnatt när jag kom hem och skulle tvätta bort mitt smink så gick det inte så smidigt som det brukar. Det tog en jävla tid och sminket satt fast. Skit samma tänkte jag och gav upp. Sedan insåg jag att jag tvättat ansiktet med hudlotion. Det gick ju sådär. Flaskorna måste ha varit väldigt lika, för det berodde väl inte på alkoholintaget?!

Nu ska jag gå ner på stan en sväng, och sedan får vi se vad som händer resten av dagen. Vad skönt det är med semester!


Såhär ser jag ut när jag bloggar...


"Kom igen, nu fotar vi till bloggen..." Jag och söta Rebecka!




Obsessed.


Igår hade jag som sagt en bajs dag med ångest. Jag hatar sådana dagar. Så jag gjorde det bästa av situationen. Jag och Frida åt McDonald´s och köpte hem chips och dipp. Vi hade så mysigt. Det är så bra att ha en syster!



Sedan såg vi den här filmen, The Women. Inte den bästa jag har sett, men underhållande och lagom okomplicerad för tillståndet vi befann oss i.

Just nu lyssnar jag på Mariah Careys nya singel Obsessed. Jag gillar den, lyssna här.


MIN LÖRDAG.


Världsmysig dag med pappa hade jag i lördags. Vi fick lite ärenden fixade och shoppade lite måsten. Till lunch åt vi världens godaste sallad från Kajen´s fik. Mitt favvo-lunch-hak sommartid. Kom hem mycket senare än planerat så det blev självklart stressigt som vanligt. Och så fort jag torkat håret och fått på mig kläder dök mina vänner upp.


Min brorsa i snygga blåa skjortan och hans kompis Jonathan kikade förbi.


Snygga Tessan var på ett strålande humör som vanligt!


Mina snygga syskon.


Tessan och Niklas är varandras favoriter.


Strike a pose.


Jag tyckte att det var roligare än vad Jonis tyckte...


Den klassika pussen som fotas vid varje fest tillfälle haha.


Hanna vin-huvud.


Det här minns vi bara en liten del av.


Systrar!


Strax innan Frida tackade för sig och gick och kräktes haha.


God natt lillis haha. Sedan fick vi skicka hem henne. Det kan ju hända även den bästa.

Krogen hade jag faktiskt kunnat vara utan i lördags. Det var helt klart bäst på förfesten. Frida hängde inte med för hon pallade inte riktigt trycket (hur hände det? vi får göra ett nytt försök snart igen). Och det första som hände när vi kom in var att jag hamnade mitt i ett slagsmål (av misstag, stod på fel ställe på fel tidpunkt) och fick mina kläder nedblodade. Jävla idioter. Slåss hemma så att andra slipper se skiten eller få sina kläder förstörda, eller ännu värre, göra illa sig. Vissa människor kan världen klara sig utan. Dansade lite med Becca och Tessan (hade askul med er trots allt, partypinglor) och sedan var det ju dags att gå hem igen. Inte det ultimata födelsedagsfirandet precis, tur att det kommer fler födelsedagar.





Nu är jag här.


Fan vad tråkig jag var igår som inte hörde av mig alls till er. Mitt internet låg nere typ hela dagen och jag kände inte för att kämpa i tre timmar för att få upp ett inlägg. Förlåt, jag vet att det värsta som finns är ouppdaterade bloggar. Jag hatar det jag med, nu är jag tillbaka för att stanna. Jag hade ingen bra dag alls igår, bakis, depp och allmän ångest. Kul va?! Jag har typ alltid någon form av ångest dagen efter att jag druckit.


Jag och Teso i lördagskväll.

Nu måste jag få i mig lite frukost. Sedan ska ni få se alla bilderna från födelsedagsfirandet i lördags.

FEEEEEST!


Jag har varit väldigt frånvarande idag. Imorrn får ni alla info från shoppingrundan. Nu är det fest här hos mig. Vi firar att jag fyllt 23 och är på väg att bli en gammal nucka. Old maid som dom säger i SATC. Fast jag har ju egentligen mååånga år kvar. Längtar tills klockan slår tolv så att jag får dansa.

VI NU:


Topp HM 249:-, jeans G-star förra sommaren.


Söta Becka!


Hot Tess!


Frida sminkar sig.


Kvällens skor. MONKI. Mina bästa favoriter!

Shopping lördag!


God morgon! Hoppas att ni har sovit gott. Nu är det morgonmys här hos oss. Har nyss varit ute på en promenad och nu ska jag fixa frukost och läsa VLT. Nyhetsmorgon står på i bakgrunden och det enda som saknas är en stor sol på himlen. Men det regnar i alla fall inte än och det är ju bra.

Snart ska jag ut på lite lördagsshopping med pappa.


Här är han ute och åker skidor med min handväska i april, gulligt va?!

Vi hörs senare, ha en toppen dag sålänge!




utmattad!


Jag är så trött nu, men vi har haft så himla kul. Nu får jag skjuts hem och sedan ska jag sova så att det snabbt blir lördag. Jag har varit skitdålig med kameran idag, sorry. Det blir bättre imorrn.

Sova gott alla!


Fredagsmys.


Nu är det fredagsmys! Jag är hos mamma och syrran och äter grillad kyckling och badar fotbad. Vi har färgat mitt hår och nu ska vi ha manikyr, pedikyr och ansiktsmask. En riktig hemma-spa kväll. Så jäkla skönt att bara ta det lugnt och känna att nu är det semester! Vi gör oss tip top tills imorrn, för då är det dags för FEST! Just nu sitter vi och klurar på outfits. Men jag tror att jag måste inhandla något nytt imorrn, allt hemma i garderoben känns galet tråkigt. Eller också dyker jag lite i syrrans garderob innan jag drar hem. Tänk så bra det är att ha en syster!



Min syster ska bli designer. Här har hon gjort en uppgift till skolan. En liten klänning av ett par disktrasor. Coolt tycker jag, hon är grym och har talang!


Här är vi på nyårsafton 2008 och skålar i rosa champange på förmiddagen. Innan vi fick på oss kvällens smink och partyoutfit.


Oj vilket gammalt kort jag hittade. Ingen aning om var, när eller hur...


...och kolla här vad kort mitt hår var.

Nej, nu måste jag gå och skölja ur hårfärgen. Har inte tid mer att kolla gamla kort, men fan vad kul det är! Puss på er, hörs senare!





Semester!


Femtio minuter kvar och sedan är det semester! Shoppade lite fina smycken på JC´s rea på lunchen. Lite fynd hittade jag allt. Kul att JC börjat med smycken och accessoarer igen. Tyvärr har dom världens sämsta hemsida där man inte kan kika på produkterna. Men kika in i en butik nära dig om du behöver smycken till helgen!

Nu ska jag äta lite kladdkaka som vi har kvar här sedan igår och sedan närmar det sig helg.



Kanske det bästa jag vet?



shop online!









Den här oversize skjortan heter HANNA.











Forever 21/Heritage 1981. Dem har fantastiska grejer till BRA priser om man tar sig tid och kikar igenom vad som finns. Gå ihop med en kompis och shoppa loss på hemsidan så får ni ner shipping priserna. Jag ska spara som en tok nu och åka med tomma resväskor till mina vänner i Boston nästa sommar, och njuta av amerikansk shopping där den är som bäst.




Fredagsfavoriter








FANTASTISKA SKOR. Vi älskar väl alla skor? Jag vill ha allihopa. Alla från Forever 21.




Faboulous FRIDAY!


Äntligen fredag! Imorrn är det äntligen helg och nio dagar ledigt väntar mig efter denna arbetsdag! Det känns så bra! Jag är alldeles lycklig idag, hoppas bara att solen vill kika fram också.

På födelsedagskortet som jag fick av Pernilla igår stod det:

"If you want something, don´t wish for it. Life is to short to wait..."

Det uttrycket passar mig perfekt (snacka om att hon känner mig bra). Det var så klokt tycker jag, så det får bli denna fredags visdomsord. Varje morgon när jag vaknar ska jag titta på det där kortet som står framme i min lägenhet och bli peppad och känna inspiration.

Just nu snackar min brorsa och hans band Solrosgatan på Västerås lokalradio 93,7. Dom håller på fram till klockan 12. Lyssna vettja! Här på Boomerang är det Solrosgatan i högtalarna.

Ha en FANTASTISK fredagsförmiddag, värdig den fantastiska människa du faktiskt är!




go shorty, it´s your birthday


För 23 år sedan var mamma och pappa utmattade och lyckliga, och jag rynkig och nyfödd. Men ganska söt, jag hade bruna ögon och långt svart hår, tro det eller ej. (Alltså inte långt ner på ryggen, men långt så att det stod upp som en liten tuppkam). På min ettårsdag hade jag gröna ögon och vitt hår. (Jepp, lika vitt som en 90-årings). Jag har fortfarande gröna ögon, och blont men just nu väldigt färgat hår.

Jag har haft en toppen dag. Fast nästa år ska jag inte jobba på min födelsedag, då ska jag försöka ligga på en strand någonstans och sippa färgglada drinkar. Mamma hade försökt fixa en överraskningsfest, det gick ju sådär eftersom jag själv redan bjudit folk, och kom tidigare från jobbet innan gästerna hunnit komma. Vi är lika beroende av kontroll både hon och jag när det gäller planering, men hur som helst har vi haft en jättemysig kväll. Jag är supernöjd.

TACK alla som har firat mig och sagt grattis idag. TACK för alla sms och telefonsamtal. TACK Pernilla, Tessan och Sanna för att ni kom. Och TACK family. Jag älskar er.


Gulliga Tessan kom och fikade på jobbet.


 Många paket och mycket fina blommor. Tessan kom med världens finaste bukett. Dom ljusrosa paketen är från pyssliga Pernilla. Hennes presenter är alltid outstanding. Jag fick bra presentkort, jättefina skålar, jättefint porslin, nya sängkläder (täcken och kuddar), armband, böcker och bidrag till min nästa tatuering. Jag är supernöjd med allt. Bättre familj och vänner kan man inte ha.






Vi åt jättegoda pajer. Kyckling, taco och broccoli-bacon. Mamma är en BRA kock!


Disa bjuder på en födelsedagspuss.


Morbror och pappa, samma ålder, samma stil.


Jag fick min jordgubbstårta!






Och dom sjöng...


...och sjöng!


Vin och jordgubbar. FAB life!


Fina vänner.


Sedan kom min älskade syster äntligen hem från jobbet.


Visst är hon fin?!


Världens bästa pappa och världens sötaste Sanna (Niklas flickvän).


Gissa var syrran jobbar...


Hon hade shoppat jeans, Lee (Louis), och en G-star top.


Vilken underbar födelsedag!

Nu är det godnatt snabbare än jag hinner blinka.



Snart är det kalas!


Om en stund går jag hem till mamma och ser vad dom har hittat på att vi ska göra i eftermiddag. Jag är snart klar med arbetsdagen och det känns skönt, en till kvar och sen är det ledighet i en vecka som väntar. Underbart är kort.

Vad gör ni ikväll?

Hör av mig när jag är hemma igen senare!


Nothing lasts forever.


Lite ont har jag inom mig ändå idag, fast det är min födelsedag. Eller mycket ont? Jag kan inte rå för det. Men jag ska leva som det stod i inlägget jag postade senast. For sure.

"Freeze this moment, cause we won´t last forever..."


9 JULI




Kladdkaka.


Yes, det finns massa kladdkaka kvar. Så kom till mitt jobb och fika! Tessan har redan varit här på sin lunch.

Jag har fyllt på underdelar här och tittat på alla som gått förbi dyngsura utanför. Skönt att stå inne idag. Nu har jag satt på Britney´s circus skiva så nu är det lite fest feeling här haha.



Och jag har redan ätit en munk, före lunchen. Jag kunde inte hålla mig.

Kolla in här...

...dagen till ära har jag fått ett alldeles eget inlägg i Pernillas blogg. Fint va? Det är sådana ord som gör en lycklig.

GRATTIS TILL MIG!


Vilken jävla ego dag jag ska ha, och jag älskar det. För det händer bara en gång om året.


23 idag. Snart 25. ÅNGEST!


Här är världens bästa mormor och morfar som inte kan fira mig idag, för dom är på semester. Det är alltid någon som är på semester när man fyller mitt i sommaren.


Brorsan kan inte heller komma, för han jobbar. På hemglass.


Här firar vi mig för några somrar sedan. Tror jag fyllde 19 eller 20.

Vilket väder jag fick förresten. Det har nog aldrig regnat såhär mycket något år tidigare. Men det gör väl inget...

Det plingade på min dörr imorse, det var mamma med en stor bukett rosor. GULLIGT va?! Och i breven från igår kväll låg det födelsedagskort. I det ena löfte om tågbiljetter i höst, så att jag ska kunna hälsa på Pernilla i Leksand när hon börjar plugga. Svinbra ju. Jag kommer när du vill gumman! Och i det andra kortet ett löfte om en valfri tjänst av syrran. Jag ska klura ut något riktigt värt. Typ 7 timmars massage haha. Mamma hade också med sig munkar och en rosbuske i en kruka som hon tyckte att vi skulle ha på jobbet. Så oj vad vi ska fika idag. Jag hade nämligen köpt en kladdkaka också. Så jag tror jag ska fika hela dagen. Och titta på blommorna.

Förresten fick jag min första present redan igår av min chef Lina. Lovely. Hon är så bra. Jag har aldrig fått en present av någon annan chef tidigare. Det var underkläder. Hon råkade se mina en dag och tyckte att det var dags att hotta till sig nu. Haha, hon kanske har rätt.

Hörs snart igen!




NI blir FLER!

Varje dag hittar nya läsare hit. Skitkul! Vad vill ni läsa om? Vad saknar ni? Let me know. Jag vill ju att ni ska stanna med mig! Er önskan är min lag. Hjälp mig att bli ännu bättre på det här!

he´s nothing but a loser.


Lyssnar på musik just nu som jag fått hit skickat av Louise. Bästa, jag älskar musik.


Lunchen idag, melon i avocadosalladen.


My date! Anna och Lina. Vi hade jättetrevligt. Sköna tjejer!

Nu när jag kom hem ikväll hade jag fått två spännande brev i brevlådan, från min mamma. Inte så svårt att lista ut. Det stod på kuverten att jag inte fick öppna dom före 9/6 haha. Självklart menade hon 9/7 (alltså imorrn, min födelsedag). Men hon är ganska allmänt tankspridd (fast det är mest bara gulligt). Alltså får jag öppna dom nu haha. Men det tänker jag inte göra, jag ska hålla mig till imorrn bitti. Jag sa ju att det är som att fylla 10 år, lika spännande alltså. Mamma har alltid överraskningar på gång. I hennes ögon blir jag aldrig för vuxen för att fira min födelsedag ordentligt.

Nu är jag sjukt trött, känns som om jag inte varit hemma i min lägenhet på evigheter. Längre än en natt alltså. Jag rusar in, sover och rusar vidare till jobbet. Och därifrån rusar jag iväg på roliga grejer. I helgen ska jag sova ut och njuta av att vara HEMMA. För jag älskar min lägenhet.


God natt önskar denna redan sovande pudel. Och jag med såklart.


Tjejkväll.


What a night. Jag önskar så hårt att jag och min bästa vän kommer att bo och stanna i samma stad när vi blir äldre. Jag behöver det, jag vill ha noll avstånd. Jag vill helst bo granne så att vi kan kika in hos varandra typ varje kvart. Och grilla tillsammans hela somrarna, och våra barn skulle bli bästisar. Förresten vore det ju inte helt fel med ett helt kvarter så kunde vi alla vänner ha varsitt hus på den gatan, DRÖM. Desperate housewives, yeeeah.





Pernilla konstaterade att topp kockar har ett jävligt stressigt jobb.


Men maten blev galet god. Tack för det vännen! Pasta m. italiensk sås, sallad och vitlöksbröd.

 Familjen Jansson har en väldigt fin vattenkanna som jag också vill ha. Tror bestämt att den är från Billiga Nisse. Dom har mer snygga inredningsprylar än man tror.

 Nyklippt och fin!




Mätt och belåten...


...sedan fick jag efterrätt. LYX!

 Disa var mest intresserad av fåglarna utanför fönstret.

Vi har haft en toppenmysig kväll!


Kocken lagar mat.


Jag är hos Pernilla nu. Hon lagar middag åt mig. Italiensk pasta med vitlök och tomater. Undrar hur det blir, hon verkar lite osäker på receptet. Ganska mycket bättre än havregrynsgröten som finns hemma. Hon är så söt med förkläde och allt. Till efterrätt ska jag få jordgubbar och glass. Min mamma ringde nyss och sa "du får se vad som händer när du går till jobbet imorrn bitti, hela dagen är en överraskning". Jag dör haha, jag som är så nyfiken av mig. Jag kommer inte att kunna sova inatt. Min mamma har varit dagisfröken i massa år förut, så hon är ganska påhittig. Jag blir typ nervös nu över min födelsedag. Herregud, det låter som om jag fyller 10. Men jag har ju barnasinnet kvar, thats why.

MYSLUNCH.


Tillbaka här efter världens godaste avocadosallad. Tyvärr var det lite väl snålt med avocado så dom kanske skulle döpa om den eller lägga på lite mer av den varan. En onödig fundering bara.

Snart hämtar jag min pusstuss och åker hem till min älskade på pre-födelsedagsmiddag. Min älskade är en kvinna, det ni.

Jag längtar till helgen något enormt. Fattar ni, semester. Vin. Sol?



Coolt kort va? Tillverkat av vår vän Robin Lidbom för längesen.

hope faith love



På min hand snarast. Ni får hålla er till tåls lite och se sedan!

Nu är det luuuuunch!

Idag saknar jag...


...mitt liv i Boston och den här tjejen. Jag måste snart åka tillbaka och hälsa på!


Jag och Lindsay i Boston sommaren 2007.

Nu har jag svalt min macka och vikt och fyllt på butiken. Undrar vad jag ska göra nu? Damma lite kanske. Klockan två har jag en mysig lunchdejt. Jag är lite sugen på avocadosallad från Coffeehouse by George. Så det kanske det blir om mitt sällskap tycker som jag.

Imorrn fyller jag år. Det kändes inte alls speciellt och ganska tråkigt för några dagar sedan, men nu mår jag bättre så nu känns det kul igen. Jag ska hem till mamma med släkt och vänner och sedan har jag ingen aning om resten, det är en hemlis så jag vet inte vilka som kommer eller vad vi blir bjudna på.


En sån här kanske? Jag har i alla år ätit jordgubbstårta på min födelsedag.

Födelsedagar är ju KUL och ska FIRAS tycker jag. Allt man kan fira är värt att firas ju! Så ikväll firar jag och Pernilla lite ensamma haha, och så kalas imorrn och sen blir det fest på lördag. Firande i tre dagar alltså, precis som jag vill ha det!





Onsdag, veckan går fort framåt.


God förmiddag alla glada!

Fy vad tidigt jag var uppe imorse. Jag ville bara vända mig bort från mobil alarmet och somna om. Efter en kopp kaffe och lite nyhetsmorgon började dock ögonen sakta men säkert vänja sig vid ljuset. Och nu känner jag mig pigg och vaken!

Har dumpat Disa hos Tine och Maja imorse där hon ska få bli fin i pälsen igen, helt sjukt hur snabbt hon blir afroboll efter varje klippning. Tänk om mitt hår kunde vara lika tjockt och växa lika fort haha.

Nu ska jag äta en frukost macka här som jag har packat med mig och sedan ska jag vika igenom alla kläder.

Hej sålänge, njut den soliga förmiddagen.

Nu säger jag...


...god natt efter en trevlig tisdag!



Mötte upp fina Emma efter jobbet och vi åt god mat på Gränden. Hon gav mig ännu mera energi! Jag är glad att vi är vänner gumman! Snart ska hon på solsemester, vilken lyx va?! Hon kommer att få en jättehärlig vecka.



Jag satt på samma plats som sist jag var där, och åt nästan samma mat haha. Varför ändra på ett vinnande koncept liksom?! Gott var det hur som helst och vi fick mycket bra sagt. Ser fram emot att ses igen om ett par veckor!

Nu kom jag nyss hem och här väntar sängen. Jag måste upp extra tidigt imorrn bitti för att Disa ska lämnas in hos hundfrisören innan jag åker och jobbar. Så vi lämnar lägenheten strax efter åtta skulle jag tro. Jag som inte är van vid så tidiga mornar. Halv nio är en bra "vakna" tid enligt mig. Och ännu senare på helgerna förstås.

Kollar lite på Michael Jacksons begravning. Sorgligt att han dog så pass ung, han har nog levt ett hårt liv. Jag är övertygad om att pengar och kändisskap bara gör livet mer komplicerat, och att man inte kan köpa lycka. Hoppas att hans barn får en bra uppväxt trots allt och att dom får bo med människor dom älskar.

Vi hörs imorrn trogna läsare!

 Nu säger vi sov gott! Här är vi på Sälen semester i april i år.



Tisdagkväll!


Fick precis ett besök i butiken av den här gulliga tjejen...



Emma är en bra tjej! Vi ska strax ses igen och käka och snacka lite. KUL, jag gillar att hänga med Emma, vi har alltid kul ihop! Jag ska bara låsa och släcka här snart och sen är det dags för maaaat!



Girls just wanna have fun...



...visst är det väl så?! Och vi har ju hela sommaren på oss!











Mina vänners barn...


...är mina ögonstenar!

Igår fick jag hänga med William, och här en bild på mig och Esmeralda. Som har blivit stora tjejen nu och kan gå och allt! Fantastiskt!


Förra sommaren när jag var och hälsade på lilltjejen i Stockholm. Visst är hon söt?!

Snart semester!


Hur har ni det i den svenska sommaren? Klädde på mig alldeles för mycket imorse, trodde att det var kallt eftersom det regnade. Och sen ångrade jag mig ju såklart på vägen hit när solen tittade fram och det blev dödligt varmt. Typiskt svensk sommar.


Jag har haft en bra dag på jobbet. Och efter den här veckan har jag en veckas SEMESTER. Guld värt. Håller redan på att planera och funderar på roliga saker att hitta på. Och hoppas så klart på BRA väder!


Jag och Louise i Spanien förra sommaren. Solbruna och lyckliga. Vi hade en fantastisk vecka!

Nästa sommar ska jag absolut utomlands igen. Det blir inget nästa vecka, jag spar det roliga. Det är så kul att åka iväg med sina tjejkompisar och bara ha så jävla kul. Vi låg i solen hela dagarna i Spanien och på kvällarna drack vi vin och drinkar, lyssnade på bra musik, spelade kort och snackade. MYS! Jag längtar tillbaka när jag tittar på korten.


Vår utsikt från solstolarna. Underbart!


Här satt vi en kväll och drack mojitos. Mysigt ställe!


Strandpromenaden utanför hotellet, galet fint!

Vi hade det verkligen hur skönt som helst. Nu ska jag drömma mig bort lite!



Framme!


Herregud vad jag är oteknisk. Snyggt det förra inlägget blev. Nu är jag i alla fall framme på jobbet och Ante har gått på lunch. Så nu får jag roa mig själv i en timme. Kul att hans tjej Martina jobbar i butiken bredvid för det betyder att vi får roligt besök om dagarna.

Kopierar det tidigare inlägget här nedan, lite lättare att läsa så. Hoppas att det blir normalt igen när jag skriver nästa inlägg hemma. Jag är verkligen sämst på teknik prylar.



Stress.


Nu sitter jag och äter havregrynsgröt till lunch. Inte världens godaste men man får ju ta det man har eller hur. Mitt kylskåp EKAR, det är så tomt. Jag har helt enkelt inte haft tid att handla. Måste fixa det i helgen så att jag slipper äta allt det här tråkiga gamla som typ kex, knäckebröd och konserver. Mina måltider är knappast någon fest just nu. Tur att jag har middags och lunchplaner för hela veckan!

Det regnar fortfarande inte så det blir en promenad, skönt. Börjar om mindre än en timme så det är dags att bli klar med den här gröten nu.

Någon som har bra tips på tatueringsställen i Västerås? Planerar att få det gjort så snart som möjligt. Visst är det KUL att ha saker att se fram emot?!

"...and if you don´t you´ll be alone, and like a ghost i´ll be gone."

Vafan råkade jag nu lyckas med att trycka på för knapp? All text blev stor och fet. Jag och datorer... Suck. Nu MÅSTE jag gå.

2009-07-07 @ 13:14:21


Stress.


Nu sitter jag och äter havregrynsgröt till lunch. Inte världens godaste men man får ju ta det man har eller hur. Mitt kylskåp EKAR, det är så tomt. Jag har helt enkelt inte haft tid att handla. Måste fixa det i helgen så att jag slipper äta allt det här tråkiga gamla som typ kex, knäckebröd och konserver. Mina måltider är knappast någon fest just nu. Tur att jag har middags och lunchplaner för hela veckan!

Det regnar fortfarande inte så det blir en promenad, skönt. Börjar om mindre än en timme så det är dags att bli klar med den här gröten nu.

Någon som har bra tips på tatueringsställen i Västerås? Planerar att få det gjort så snart som möjligt. Visst är det KUL att ha saker att se fram emot?!

"...and if you don´t you´ll be alone, and like a ghost i´ll be gone."

Vafan råkade jag nu lyckas med att trycka på för knapp? All text blev stor och fet. Jag och datorer... Suck. Nu MÅSTE jag gå.


Regniga tisdag.


Hej alla glada semesterfirare (och ni andra med förstås som jobbar precis som jag).

Har ni en bra förmiddag såhär långt?

Jag har varit vaken en stund men ganska ofta vill mitt internet inte samma sak som jag, och då är det svårt att höra av sig. Tele2 har strejkat hela morgonen. När jag drog upp persiennerna så öste regnet ner. Då känns det ganska bra att man ska gå till jobbet. Hoppas verkligen att solen tittar fram nästa vecka då jag är ledig. Har hunnit varit ute en sväng med Disa (hon bajsade precis utanför porten sen ville hon in igen, hon hatar regn mer än jag haha), och nu har vi ätit frukost.


Morgontröttaste hunden ever. Jag vill inte gå ut i regnet, jag vill ligga kvar här och mysa säger jag. Klia mig på magen!

 Såhär grått är det utanför mitt fönster idag!


Blöt hund äter frukost...



Innan jag lyckades publicera det här inlägget har jag hunnit med en dusch också. Och nu har det slutat regna så kanske att vi kan gå ner på stan om vi har tur, och slippa bussen. (Jag hatar att åka buss).

Beyonce - Single ladies

Ha en bra lunch! Vi hörs snart!

Ghost!


Nu är det natt här och dags att sova. Veckans enda sovmorgon imorrn, det ser jag fram emot.

Jag tankar energi. Pratade nyss med Louise igen och hon gav mig massor av det. Energitjuvar gör jag mig av med och jag behåller dom i mitt liv som kan ge mig styrka, och som jag vill ge styrka tillbaka. Jag är positiv, och jag hoppas att det smittar av sig på er! Life is good. Du måste bara ta dig igenom alla svårigheter. Tänk på karma, what goes around comes around. Så sant. Oj, vad jag blir klok och stark av detta, helt galet. Det här är meningen. Jag säger som en av mina vänner, allt ont för med sig något gott. Så, nu har jag kört nog med pepptalk för idag. Det kanske finns någon mer än jag därute som behöver höra dessa ord och växa. Jag hjälper gärna till, ta åt dig om så är fallet! Människor behöver bli bättre på att hjälpa varandra. Du är unik!

Kevin Michael - Ghost är kvällens sista låt.


Man blir glad av att sjunga. Här på Louise´s födelsedag i januari. Good times!

Förresten, NI blir fler och fler för varje dag som går. KUL tycker jag! Vilka är ni? Lämna gärna ett spår i kommentarerna.
Kram på er alla och sov gott!



Enough is enough.


Hemma igen efter en världstrevlig kväll hos mina favoriter på skallberget. Vad vore livet utan bra människor omkring oss? William är en riktig solstråle och kan få mig att skratta och glömma all skit på mindre än två minuter. Skönt att någon är sorglös utan problem. Det är ju förstås jag med snart, mina är på väg långt, långt bort till det förflutna. Enough is enough.





Tacos med bästa vänner!


Little mr sunshine!




Prins William!


Så jävla söt!



 
Will visar Disa hur man gör när man fotar med blixt.


Nej Disa sluta pussas jag ska ju fota dig. Haha.


Nästa toppfotograf!


Pussgurka!

Nu ska jag lyssna på massa hög skön musik så högt som grannarna tillåter!



TACOS


Snart är det slut på denna arbetsdag, det har gått fort. LYX att sluta klockan fyra! Kvällen blir ju så himla lång idag, jätteskönt! Ska hem en snabbis och byta om bara, sedan är jag bjuden på tacos ikväll hemma hos dom här sötnosarna.




Vilken måndag va?! Vi ska ha det så mysigt. Längtar efter er!

Ha en bra eftermiddag, vi hörs ikväll!

Självförtroende...


...är väldigt bra att ha!



Tro på dig själv!


Mitt favorit citat i hela världen.





Later that day I got to thinking about relationships.
There are those that open you up to something new and exotic,
those that are old and familiar,
those that bring up lots of questions,
those that bring you somewhere unexpected,
those that bring you far from where you started,
and those that bring you back.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all, is the one you have with yourself.
And if you can find someone to love the you, you love, well, that's just fabulous.








Ny vecka, nya möjligheter.


Godmorgon måndag och en ny vecka!

Imorse kändes det skönt att knata iväg till jobbet trots måndagstötthet och duggregn. Desto fler dagar som går desto bättre kommer jag att må, så denna nya vecka är VÄLKOMMEN!

Har redan hunnit med att få besök i butiken på förmiddagen. Min gulliga vän Mohsen kom in och sa ett par väl valda ord. (Han jobbar i grannbutiken så vi vinkar åt varandra titt som tätt).Tänk så mycket bättre det kan kännas när man verkligen tar sig tid och tänker efter och lyssnar (både på sig själv och andra). Bra start på dagen alltså!

Jag tror att detta kommer att bli en bra vecka! Jag ska träffa många goda människor, och på torsdag är det min 23:e födelsedag. Då ska jag fira med släkt och fina vänner.

Ha en bra dag så länge, vi hörs snart!








Godnatt söndag!


Idag kom den här fina människan hit mitt på dagen när jag äntligen vaknat till liv...



...Vi gick till Hemdals och blev serverade kebabpizza, GOTT!

Sedan har tvätt och städ stått på schemat idag, tråkigt men nödvändigt. Har till och med hunnit med att ge hunden en helrengöring. Så nu är hon fluffig och luktar gott igen.

Fina Frida kom förbi här en stund ikväll och vi hade massor med kul att prata om, mys! Nu ska jag hoppa i säng så att jag kan vakna och komma upp imorrn bitti klockan sju. Har några timmars sömn att ta igen känner jag. Det kan ju bara betyda en sak, lyckad helg! Eller hur?

Sov gott alla så hörs vi imorrn!

Klockrent!







Lätt kvällens skönaste bild! Jag älskar er!





Awesome saturday, followed by a sweet sunday.



Vi hade så jäkla kul igår. Girls night out with Tim haha.


Barbeque bitches haha. Söta värdinnan Tess och Becca!


Teso, Pernilla, Lollo! Bästa!


Sommar-feelings!






Klänningsfix, Becca hade problem med alla fransar som fastnade haha.


Puss på dig vännen!


Det blev lite kallt senare på kvällen men bara mysigare med ett täcke!






Sötnötar!


Tessan och Mimmi!


Världens finaste!


Galet haha.


Mimmi och Tim!







Riktigt lyckad kväll. Äntligen var vi alla samlade igen, jag är så lyckligt lottad när det gäller vänner. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Vänner är det värdefullaste man har! Vi gick till Pluto och hade en toppenkväll! Ser fram emot nästa grill party vi ska styra upp.


Partymood!


Snart, snart byter jag om och drar till gryta för grillning och vin...






...och sen ska vill krogen som heter samma sak som den här figuren. Haha.. Kreativt va.
Imorrn ska ni få bilder och skvaller. Ha en jättetrevlig lördagskväll!





Tonight i´m wearing this.






Bättre bilder imorrn såklart! Till denna ska jag ha slitna jeansleggings med dragkedja, och bruna klackar med snörning. Tror jag... Skulle inte förvåna mig om jag byter outfit i sista sekund. Har typ med mig halv garderoben till jobbet så att jag kan välja här innan jag åker direkt på grillfesten. Det ska bli så kuuuul.


Festliga lördag!


Hur har ni det idag? Jag jobbar för fullt just nu. Ville bara säga hej till er! Ikväll är det fest! Ha en toppen dag så hörs vi lite senare.


Här skulle jag gärna ligga imorrn och vara bakis...



Hamburgare och mys i parken.


Nu är det slut på denna fredag. Jag har försökt styra upp min semester idag... Det kanske blir en resa trots allt. Den som lever får se. Ska klura lite på det här. Nu har jag nyss cyklat hem och nu sitter jag här i soffan och väntar på att nagellack och brun-utan-sol ska torka så att jag kan gå och lägga mig. Det smattrar av regn på fönstren och åskar, ganska mysigt tycker jag. Bara det slutar tills imorrn. Jag hann i alla fall cykla hem utan att få regnet på mig, så länge man är inne så är det ju mysigt.


Fina Lina hade dukat upp sin lunch såhär fint med vinglas. Fredagslyx!


Vi åt husvagnar till efterrätt...


Och fikade i lådan under kassan haha.


Efter jobbet mötte jag upp världens bästa, finaste Frida (som blivit stor och också jobbar nu)...


...Och hon bjöd mig på GOD middag. Gulligt va? Det är så mysigt att ha en gullig lillasyster som växer upp och blir till en av ens bästa vänner. Jag är så glad att vi är så nära och alltid finns för varandra.


Sedan cyklade vi till Rudbecksparken och mötte upp dom här gullen. Vad jag har saknat er! Jag blev bjuden på ett glas vin och grabbarna spelade fotboll.


Frida och Pernilla!


Tessan, Tim "the aussie" och Ante!


Haha!


Yes, jag lyckades med gräsfläckar på jeansen.


Tess och Tim!

Nu säger jag godnatt och sov gott, nagellacket har torkat så det är dags. Sweet dreams!


Fredags-humor for you guys!






Hahahaha... Jag dör. Min humor är på lägsta nivå just nu. Tänk att man kan stå och garva åt sånt här ensam. Övertrött? Jag försöker fixa en sockerchock nu med en cola för att piggna till lite. Ska inte terrorisera er mer med sån här skit. Haha, fast det är fan kul. Man kan ju googla fram ALLT. Älska internet, och ha en trevlig kväll.

Tänkvärt!










Det kan ni fundera lite över denna sena fredagseftermiddag, tänkvärt tycker jag.


Snart middagsdags!


Hej igen alla söta.

Jag och Lina har haft en bra dag på jobbet. Vi har fikat, som vi ofta gör på fredagar. Mmm. Och så har vi bara haft sådär roligt som vi alltid har.

Jag funderar och funderar på vad jag ska ha på mig imorrn kväll. Men jag måste prova också, fundera hjälper inte. Har i alla fall kommit fram till några alternativ. Jag läängtar! Äntligen är vi alla tillsammans igen.



Dagens mellanmål.


Skulle man ta att flytta hit igen kanske? My dearest Boston!

Nu kom "So sick" med Ne-Yo på radion. Älskar den låten, tar den som ett litet tecken idag och det känns jävligt skönt. Nu ska jag vika lite kläder.


FREDAG!


Good morning!

Nu sitter jag och käkar knäckebröd och lyssnar på musik. Tänk att musik kan hjälpa mot så mycket olika krämpor? Konstigt egentligen. Idag är det regnskurar, ganska skönt tycker jag för jag känner för att dra på mig jeans och converse. Jag sov bättre inatt men med konstiga drömmar, inget ovanligt dock, jag drömmer alltid. Hela dagarna drömmer jag också.

Har nyss duschat, ska fixa mig lite och gå till jobbet. Idag är det fredag, så idag ska vi fika, det bästa på hela veckan. Och ikväll ska jag äta med världens bästa lillasyster. Hon är klokare än mig trots att hon är fem år yngre och har mindre livserfarenhet... Hmm, hur går det ihop?

Sedan ska jag hem och prova kläder till imorrn, vad kul vi ska ha. Och jag ska glänsa.




"I know that healing takes time, hey even your heart has a pace.
But how much time are you gonna take?
Too much would be a mistake..."

Knock you down.


ÄNTLIGEN är den här godbiten hemma från Oslo. Och det bästa är att hon är min hela sommaren. Love it!



Ikväll fick jag äran att bjuda henne på glass på min balkong. Jag är så GLAD att du är hemma Pernilla!

Vi gick en skön promenad sedan och vi har pratat massor ikväll. Usch för att inte bo i samma stad, men det blir i alla fall närmare i höst. Och sedan ska vi sluta i samma stad i framtiden. Så det får väl duga för nu. Oj vad vi ska hänga i sommar.


Jag fick också glass, och ja, jag är svettig efter promenaden.

Snart, snart SKA jag tatuera mig igen. Det kommer att bli grymt. Jag längtar efter smärtan faktiskt. Som om jag inte fått nog, jag vill känna att jag lever. För fan vad jag lever, och jag kommer att se till att den här sommaren blir grym.

Någon som vill åka utomlands vecka 29? Ring mig haha. Jag funderade allvarligt ett tag på att åka ensam. Fy fan vad skönt. Bara komma på rätt väg igen och fundera ifred. Men jag vill inte riskera att dela rum med någon hårig gubbe, och så ska jag ju sluta fundera. Så det lät inte så bra ändå i slutändan. Men förslag på ressällskap mottages tacksamt. Synd att alla mina bästaste är bokade. Anyway, jag borstar av mig skiten, don´t worry about that.

"Sometimes love comes around, and it knocks you down. Just get back up when it knocks you down."

Nu ser jag fram emot ännu en sömnlös natt i min lägenhet som är ungefär 40 grader varm. Undrar hur många gånger jag var uppe inatt och drack vatten? Sju? Tolv? Varmt var det i alla fall. Nu ska jag pussa på min bästa pusstuss och sen är det tack och hej för idag, välkommen drömmarnas värld. God natt!


Life is a bitch!


Livet är till för att levas varje dag. Det är dagarna som går som är livet.

Ibland är allt piss. Och ibland är man lycklig som fan. Och ibland svänger det fortare än man hinner blinka.
Vare sig man vill eller inte. Så har det varit för mig dom senaste dagarna och jag är chockad. Och allt känns piss och jag vill inte alls ha det såhär överhuvudtaget. Kunde jag skulle jag ställa tillbaka klockan och göra om allt på ett annorlunda sätt. Det går ju dock inte som vi alla vet. Det enda jag kan påverka nu är min egen lycka. Så nu gräver jag upp mig själv ur soffan och lever för dagen. Det är det här som är livet. Antar jag. Ibland går allt åt helvete, det är väl något man måste acceptera. Men det sista som lämnar mig är hoppet, jag hoppas alltid, och jag tror alltid, och jag är en positiv människa innerst inne. Det sämsta man kan vara är negativ och bitter, så nu plockar jag fram alla mina positiva sidor och tar nya tag. Life is a bitch! Man måste bara lära sig att leva med det helt enkelt och göra det bästa av alla situatoner. För jag vet ju att livet även kan kännas underbart... Men när?

Jag har utan tvekan världens bästa jobb, jag hade aldrig fått så här mycket stöd och positiv feedback på någon annan arbetsplats. Jag är så GLAD över att vara omringad av underbara och förstående medarbetare. It´s coming right back at ya peeps! Varje dag när jag går till jobbet så är jag glad över att få komma dit och ser fram emot min dag.





Så sant. Jag slutar jaga lyckan... Men jag tänker framåt, positivt och hoppas.




RSS 2.0