en dag i uppsala



I onsdags var jag och Lina i Uppsala och hade en fantastisk eftermiddag/kväll. Här har vi precis ätit på Max (magen är mätt och glad haha) och jag fotar mig själv i väntan på Lina.


Fina Lina! Vi har så himla kul ihop och det var skönt att vara lite lediga tillsammans för en gångs skull.



Sedan, efter hamburgare och shopping, var det ju Sex and the City för hela slanten resten av kvällen. Helt underbart! Jag är nöjd med filmen, ettan är bättre men det var rätt skönt att det inte hände så mycket tycker jag, så att man slapp sitta som på nålar och kunde njuta mer av allt runt omkring. Eftersom det var smygpremiär fick vi frukt, godis, välkomstdrink och små söta goodiebags. I den låg bland annat världens sötaste Cola Light burk med heels på, Sofis mode...


...body butter och lipgloss från "Body Shop" och choklad. Mm, den har jag ätit upp för längesen!


Vi hade en skitbra dag helt enkelt!!

Idag är det måndag igen och jag har jobbat. Och längtat hem efter min darling mest hela dagen. Nästa torsdag firar vi fem år... Fem år?! Shit vad tiden går fort.


soliga söndag



Vi hann med en timmes solning på balkongen på förmiddagen.



Sedan har resten av dagen gått åt till fix. Äntligen är nya lampan hämtad och upphängd. Jag är lite kär i den. En BRA investering vi gjort som kommer att hänga med i vårat liv och bara byta rum under tiden. En dag när vi har ett stort sovrum med högt i tak ska den hänga där. Jag älskar att drömma och planera för framtiden. Framtiden med dig älskling! (Där menar jag alltså inte lampan som min älskling haha). Nu ska jag nog vrida på köksbordet också innan jag slutar fixa för idag. Jag har varit full av inspiration och känt för att förnya idag, love it.

GOD NATT fina läsare. Vi "ses" imorrn!


äntligen seger


Såklart vi har roat oss med fotboll idag... Och äntligen fick vi med oss tre poäng hem. Nu kan vi sova gott inatt. I typ 89:e minuten nätade Syrianska bakom Dalkurds målvakt. Skön vinst med en stor portion tur...


Om man spelar som en kung så kan man få med sig fina blommor hem från fans (eller en hemlig beundrare kanske). Nu luktar det rosor här hemma och dem passar perfekt på vårat köksbord. Syrianska har seriens BÄSTA fans!

jag älskar lördagkvällar



Vi invigde nya grillen ikväll på balkongen. Solen sken men det blåste skitans kallt så vi fick äta inne. Men oj vad det var gott med årets första grillat.



Jag åt tills jag dog typ, som vanligt. Sedan solade vi solarium och kollade Sverige - Bosnien. (Gissa vem som gjorde vad haha. Inte jättesvårt va?!)


Lillis hade fullt upp ikväll med att vakta grillen och spana på fåglar. Självklart med tennisbollen i munnen.

Jätteskön, lugn och mysig lördagkväll. Precis vad jag längtat efter hela veckan. Min fina man sover redan sedan flera timmar tillbaka (uppladdning inför morgondagens match). Så nu ska jag krypa ner under samma täcke och njuta av att slippa ställa klockan till imorrn bitti. Mm, söndag...

 


vilken jävla vecka


Helt plötsligt är det fredag imorrn? Jag hänger inte med. SATC-premiär igår och säng-bygge idag. Om ett par veckor hoppas jag att vi äntligen har ett sovrum värdigt OSS. Nu måste jag göra kväll här... Roligare inlägg och bilder på detta kommer beauties.

världens bästa onsdag


Om cirka 57 minuter har jag jobbat färdigt för idag...


...och då bär det av till Uppsala för shopping, lunch och DETTA!

 


födelsedagsfest



Här är jag på lördagens födelsedagsfest som var helt amazing. Massa trevliga brudar på stans största och bästa takterass. Vi hade skittrevligt! (Fan vad jag ser solbrun och fräsch ut bredvid Malin haha...)

jävla skitmåndag


Ja det kan man säga... Det var väl inte en jättekul dag igår.


Nästan direkt efter jobbet åkte jag till vårens viktigaste match såhär långt, VSK - Syrianska IF. Som (tyvärr) slutade 3-1, men det var ett rättvist resultat måste jag nog ändå erkänna. (Både jag, pappa och svärmor hejade och bet på naglarna men det hjälpte inte...) Världens bästa sambo var i alla fall klockrent kvällens spelare i SIF så det fick fungera som något slags plåster på såren resten av kvällen. Väl hemma åt vi god mat och sedan behövde en trött hjälte massage. Kvällen slutade i alla fall bättre än den började...


Det är bara tre poäng som gäller nästa match!

Nu sitter jag här och äter "lunch". Äggmackor och godis. Fan vilket jävla väder, jag har inte ens varit utanför dörren idag. Men jag ska nog ner på stan strax och köpa tyg till mitt sovrumsprojekt. Vårat sovrum måste piffas, vi har knappt gjort något alls därinne sedan vi flyttade in. Men nu är det på G. Sängen är ju ny och har fått en fin sängkappa, sänggavel ska jag bygga i veckan och ny taklampa är också inplanerad... Sedan är det bara väggarna kvar.

Ha en bra eftermiddag, Disa fisa hälsar!


party, jobb och mys


Jag har haft en jättebra helg. Tacos i fredags, party igår och lite shopping idag. Jag tycker faktiskt att det är lite skönt att det regnar idag för nu kan jag vara inne med gott samvete resten av dagen. Jag älskar söndagkvällar i vår assköna soffa med filtar, god mat och lite marabou till efterrätt. Ikväll blir det spaghetti och köttfärssås som uppladdning inför det SPÄNNANDE derbyt (VSK - SYRIANSKA) imorrn. Jag längtar redan...




Disa bjöd på detta i veckan... (Någonting har kortslutits i lilla pudelhjärnan haha, hon har så jävla mycket konstiga saker för sig). Jag stod i duschen och husse var på träning. När jag duschat färdigt och det gått en stund reagerade jag på att jag inte sett till henne på en stund. Så jag började leta, och letade en bra stund för jag hittade fan inte på henne. Inte så konstigt! På något sätt hade hon lyckats bädda in sig själv i sin filt i soffan. Inte ville hon komma ut heller. Jag filmade och vi skrattade gott åt den filmen sen...


FREEEDAG

Ni är ju fantastiska som aldrig överger mig och fortsätter att klicka er in här trots att jag är så förbannat jävla seg. Jag får väl se det som att jag ska fortsätta då?! Jag har varit sämst senaste veckan, jag vet. Men det beror inte bara på lathet eller brist på händelser i vardagen... Ibland måste man få bara vara och kramas, livet är skört.
Kärlek till er, jag är tillbaka inom kort.


härlig helg


Men det är jag alldeles för trött för att skriva om nu. Sov gott!

torsdags trauma


Visste ni, att på röda dagar får man inte tvätta som vanligt till kl 22? Men man får boka tid till 22, fast sedan låser sig den jävla tvättstugan medan dina kläder rullar runt blöta i maskinen. NEJ, det visste inte jag heller fram tills ikväll. Satans jävla hyresvärd. Det ska väl för fan inte gå att överhuvudtaget boka tiden om man inte kan tvätta färdigt. Det var en stackars vakt från Bevakningstjänst som fick höra det här ikväll istället för hyresvärden. För Bevakningstjänst fick jag minsann hit, med nycklar och allt. 600 skulle dom ha för att låsa upp dörren. I helvete heller sa jag, ring min hyresvärd imorrn. Det får dom stå för, det är deras fel. Ja, jo efter en lång diskusion kunde även väktaren hålla med mig om detta. (Jag tänkte väl det...) Så, nu är tvätten färdigtvättad och torr och imorrn får min hyresvärd en faktura som är mycket välförtjänt. Jag fuckar fan ur på sån här skit men nu börjar jag så smått bli lugn och sansad igen. Säg vad du tycker, för annars får du fan aldrig som du vill. Vi kan ju lära oss det av denna kvällen.

Sov gott nu, det ska jag göra.

we have puppies



Ser ni? Vi har fått valpar hemma. Det är den här lilla bruna och sedan en till pipleksak som är avlång och rosa som Disa just nu tror är hennes barn. Jungfrufödsel... Denna ständiga skendräktighet (varje vår och höst) efter varje löp, är alltid lika speciell. Hon vill inte ha mat och vi får inte röra hennes valpar. Ibland piper hon i flera minuter för att dom inte rör sig. (Klart som fan att dom inte rör sig, dom är ju av plast). Stackars skruttan, vi kanske skulle gömma dom så att hon glömmer?

JAG LÄNGTAR TILL HELGEN!

 


den stora dagen närmar sig



Jag längtar så att jag håller på att gå sönder... Kan inte dagarna bara gå lite fortare? Det här går inte att beskriva i ord. Äntligen ska alla vi "Sex and the city-galningar" få se film nr 2. Jag har HÖGA förväntningar...

Jobb hela dagen, sedan mysig, lång kvällspromenad i solen med älskad girlfriend. Skön tisdag. Nu ska jag snart krypa ner i sängen tror jag. Jag gäspar och gäspar...

girls just wanna have fun



Hemma hos Lina en lördagkväll får man det bästa av allt. Piggelindrinkar (och ja, jag blev jävligt pigg)...


...givande, intressanta samtal...


...och skönt sällskap. Sjukt bra häng helt enkelt!


Underhållning kan man också få...


...på flera olika sätt.


TACK för en skittrevlig kväll tjejer!


Fina Frida och fina Lina.


Skål!


Avslutning på Tabazcos uteservering.


Fy fan vad fint haha...

Dagen idag har bjudit på supergod lunch hemma hos vänner som precis fått bebis. Man får lite bebis-abstinens av att hålla, gosa och lukta. Nu kommer snart en slagen soldat hem från dagens match i Stockholm. Gröndal - Syrianska, 2-1. Ajabaja, nya tag till nästa helg. Det blir tacos och en extra puss ikväll.

 


sweet dreams



På morgonprommis imorse strax innan nio. Då var det soligt och fint... När jag sedan skulle cykla hem från jobbet blåste det storm. Jag ville mest bara dö. Eller slänga cykeln åt helvete och lifta hem.



Kolla vad jag köpte med mig hem igår! Jag åt hela lådan själv och sedan vart jag proppmätt och somnade på soffan.

Fredagslyx denna vecka är att vi fått alla våra fönster putsade idag. Nu syns knappt att vi har fönster, fantastiskt. Jag ska aldrig mer putsa fönster. Man kan ju låta fönsterputsare göra sitt jobb istället!

Nej, nu varm dusch och sedan sängen. Jobb imorrn. Hej!


äntligen fredag



Kikar in för att säga "god morgon" och önska dig en HÄRLIG fredag! Jag är på jobbet, ska hem i eftermiddag och låsa upp åt fönsterputsarna. Jippie, äntligen ska vi kunna se ut genom fönstren igen efter en lång vinter!


Yes, visst är det så. Men tänk att det ska vara så jävla svårt... Detta är nog något som vi alla måste bli bättre på i guess.


TORSDAG


Jag har inte mycket att komma med idag... Jobbar, men längtar hem. Hur mår NI?


En favvo fran HM´s Garden Collection. Jag gillar den, risk för att jag flyttar in i den i sommar...



DAGENS!


det är sant...



...den är precis så god som alla säger! Mmm... Nu ska jag fortsätta njuta och snart börjar Greys Anatomy.

storhandling och lekparkshäng


Storhandling på schemat idag. Man borde fan vinna ett pris varje gång man pallar att ta sig dit och genomföra uppdraget. Jag hatar att handla. Men om jag vann ett pris varje gång skulle det definitivt bli roligare... Däremot ÄLSKAR jag ett proppfullt kylskåp.


På eftermiddagen anlitade jag världens bästa hundvakt. Du är så jävla söt så att man vill äta upp dig goa unge! Dom här två motionerade varandra medan jag och Louise snackade skit. Vi hann med några lekparker också. TACK för "snabbis catch-up" mina älsklingar!



Världens sötaste små vänner!


disconnected


Nej, jag bara kunde inte alls höra av mig igår. Internet retades. Men vi deklarerade lite och åt kebab. Nu är jag på jobbet, och nu ska jag hänga om lite här. Ha en FAB dag! "Ses" ikväll darlings.

vi avslutar helgen med pasta och en vinst



Kvällens syssla: Fotbollsmatch! Hur skönt som helst, det var varmt i kvällssolen. Och 2-1 till hemmalaget, skönt. Det betyder tre poäng och toppen på tabellen en stund till.


Och på vägen hem, samma gamla vanliga middags-shopping. Ikväll blev det pasta med bacon. Pasta är bra efter match. För jag sprang ju så jävla långt och ansträngde mig skitmycket (haha).

Nu ska jag snart sova. Jag ska äntligen tillbaka till jobbet imorrn, skönt att allt blir som vanligt igen, jag saknar mina rutiner. Jag har varit hemma lite för länge nu känner jag. Sov så gott nu fina du och hoppas att du haft en lovely helg!

 


skön söndag i maj



Idag drog jag på mig fleecetröja och raggsockor och satt på balkongen i ett par timmar. Solen var varm men vindarna kalla. Jag lyckades skaffa mig några fräknar och det var tur det eftersom man blir ganska vit av att vara sjuk och spendera en vecka inomhus... hua.



Limpan solade också, fast hon såg mest svettig ut.



Jag håller på med "fortsättningen" på Snabba Cash. Den har varit jävlig seg ett tag och jag har kämpat länge med den här boken ska ni veta, men nu på slutet börjar den bli riktigt spännande, så det kanske var värt det ändå.

 


sicko says hi


Oh yeah no, det räckte liksom inte sist. Jag var tvungen att bli ännu lite sämre. Sjukskriven från jobbet igen och läkarbesök i torsdags. Jag har fått en dryg, elak infektion i luftrören och lungorna. (Det var alltså därför jag höll på att hosta upp dom så fort jag rörde mig...). Så nu har jag legat stilla i ytterligare några dagar och fått massa mediciner. Är det någon som inte vet hur det är att vara rastlös och uttråkad så kan ni ringa mig så ska jag berätta. Jag har knappt lämnat lägenheten sedan förra fredagen, jippie. Life is good.

Nu är jag i alla fall (ÄNTLIGEN) på bättringsvägen och idag har jag ägnat mig åt städning i brist på annat. Allt glänser här hemma och alla garderober är organiserade och vinterkläderna nerpackade. Inget ont som inte har något gott med sig... Nu får det bli vår och sommar på riktigt!


Lilla hemhjälpen hälsar hej ifrån tvätthögen...

 


RSS 2.0