straight from my heart



Det går inte alltid vägen. Isch, det sved. Men nästa match är vi såhär glada igen och tar nya tag. Undrar vad som är mest plågsamt, att sitta på läktaren eller vara på planen? Ikväll gjorde båda delarna lika ont tror jag. Eller så var läktaren värst med alla stans svennebananer? Vuxna människor, skärpning för fan. Jag tror ändå att Syrianska hamnar högst i tabellen...

Nu har vi ätit pizza och snart tömt en vinflaska. Mys och godnatt nu!

Just nu: Sean Paul - Straight from my heart


fussball


Hemma en snabb vända för att hämta tjockaste koftan jag äger och kasta i mig en macka. Nu är det fotboll som gäller för hela slanten ikväll. Hoppas att det inte börjar regna, jag ska klä mig VARMT. Det är som om sommaren vet vad det är för datum idag för nu blåser det ju isbjörnar ute, hösten har kommit.


Dagens "Hanna-på-jobbet". Idag fick jag sötaste bebisbesöket en stund. Alltid lika kul att se er!


Fina Lina åt "korv-pengar" till lunch. "Kumlakorv" ska det visst vara haha, vad nu det är? Har nog aldrig stött på en människa tidigare som gillar en viss sorts korv så mycket. Lina är för kul.

Gotta go, håll tummarna för röd/gult ikväll...


hej då för i år sköna augusti


GODMORGON hotties! Måndag, ny vecka, och sista dagen i augusti...



Imorgon startar hösten officiellt. Så vad passar bättre än att starta dagen med ett par sommarbilder?



Nu packar vi in alla dem här sköna sommarminnena långt in i hjärtat och så plockar vi fram dem i vinter när det är mörkt.


DAGENS! Du är min idol älskling och jag värderar dig HÖGT!

Idag är en viktig dag, det är nämligen derby och det var uppladdning på schemat hos oss igår kväll. Jag pussades inte ens hej då imorse för att inte väcka honom i onödan. Att sova ut är tydligen en av dem viktigaste pusselbitarna idag. Heja Syrianska!

Ha en fantastisk dag så hör vi senare!


pussas



Mums vad gott. Vi har ätit grillad kyckling med pommes och grillade grönsaker. Nu är jag så mätt så mätt. Ljusen är tända och köket är spotless, allt är diskat och Disa är kissad och nöjd.


Nu kryper vi ner i soffan och tittar på Seven Pounds med Will Smith. Jag har inte sett den än, men har hört att den ska vara bra.

Sedan blir det till att sova tidigt. Imorrn är det ju MATCH! Det blir inget mer bloggande eller sitta framför datorn mer överhuvudtaget ikväll nu. Bara söndagsmys. Så puss på er, och ha en skön kväll!


i heart sundays




Jag älskar söndagar. Den lataste dagen på hela veckan. Man kan äta god mat och hur mycket godis som helst och skylla på att det är söndag. Eller man kan ligga på soffan hela dagen och kramas. Eller man kan gå en skön promenad och hoppas att solen skiner. Just den här söndagen jobbar jag. Men bara en stund, hela eftermiddagen och kvällen ska ägnas åt att slösa med kärlek och njuta av ännu en lat söndag.



Jag skulle kunna tänka mig att ligga på en av dem här solsängarna hela dagen idag och sippa på ett glas vitt...



If home is where the heart is, then my home is where you are...


back to the 80´s



Efter maten plockade vi fram en massa gamla fotoalbum. Åh herregud vad vi har skrattat.


Här var jag tre år gammal och påskkärring...


Brorsan och jag var bästisar när vi var små. Vi hade OFTA likadana kläder på oss (?) Här på Sälensemester i rosa långkallingar med Tom & Jerry på. Söta tofflor haha...


Snart fyra år skulle jag tippa på.


Niklas ville göra som jag och körde ibland med diadem och nagellack.


Vi dök i badkaret. (Snygga tapeter hade vi också).


Här sover vi på Parken Zoo i Eskilstuna.


Min fjärde födelsedag.


Sommarbad!


Niklas var så söt med sitt vita hår, och vi hade likadana näsor haha.


Sedan föddes lillis och vi blev tre! (Redan här var det inne med mocka/skinn detaljer på jeansen?)


Tripp, trapp och trull. Jag är så glad över mina syskon. Vi har haft (och kommer att fortsätta ha) mycket kul tillsammans!

Med denna lilla resa tillbaka i tiden säger jag GODNATT och dyker i säng.

massa mat




Vi fick GOD kycklingpaj när vi kom hem till pappsen. Vår favorit. Vi åt och åt och garvade åt gamla minnen och saker vi sa och gjorde när vi var små. MYS!


Sedan upptäckte Frida att hon spillt något på sin mobil och att den inte fungerade så bra. Hysteri utbröt. Jag känner inte en klantigare människa på denna jord. Det mesta tappas bort, går sönder, tappas i marken etc. Hon har drulleförsäkring på ungefär allt hon äger skulle jag tro. Ganska charmigt sålänge jag själv inte råkar ut för hennes upptåg haha.


Jag garvade mest åt hennes uppgivenhet. Jag var ju inte speciellt förvånad. Men, jag var fin i håret va?! (HAHA)

Jag åkte och handlade mat på Maxi också. Sjukt skönt att få det gjort en lördageftermiddag, jag var typ ensam. Inga barnfamiljer, inga pensionärer, ingen som stoppade upp och stod i vägen. Det gick så FORT. Jag ska börja handla på helger och sena kvällar.

Träffade fina Pernilla och fina Johanna en snabbis också. Alltid lika mysigt att ses. Världens gulligaste bebis var ju också där såklart. Jag och Pillan gick en skön kvällspromenad och nu är jag hemma. Jag kommer att sova galet gott inatt efter en lång dag och friskluft ikväll.


would you like to go to heaven?




Hoppas att ni njuter av er HELG! Jag är på jobb, och på eftermiddagen hemma hos pappa på familjemiddag och käkar kycklingpaj. Vad gör ni?


gynning och jag


Kristallen var ju ganska kul. Linda Hammar är ju för skön. Nu ska jag ta en dusch och smeta in mitt bleka face med brun-utan-sol. Så att jag ser lite levande ut på jobbet imorrn.


Berg vann pris för bästa kvinnliga programledare. Hon hade en söt bebismage. Jag gillar allra bäst när dessa två underhåller tillsammans, det är dem bra på. Och Gynning är ju för övrigt typ det snyggaste jag vet.


Jag och Disa i bilen på väg hem från Erikslund i eftermiddags.

SWEET DREAMS! Hoppas att du har en riktigt bra och kul fredagskväll oavsett om du satsar på familjemys eller partaj.

eftermiddagens shopping


Efter jobbet hängde jag på far och sis till Erikslund för lite shopping. Men syrran var stressad och papi hade haft en tuff dag på jobbet så jag var hemma snabbare än jag kunde blinka nästan. Det får bli en längre tur nästa gång.

Alla är upptagna eller svarar inte i telefonen ikväll så jag och Disa myser alldeles ensamma med tända ljus. Och så lyssnar vi på regnet utanför, och jag glider runt i strumpbyxor och sjunger och känner mig glad. 


Budgetskor från Skopunkten. Betalade runt 350 kr för båda paren tack vare deras fantastiska rabatter. Mina favorit vinterskor, särskilt perfekta när det är snö och man ska ut med hunden stup i kvarten.


Jag ska bli fin i håret. Inpackning från Aussie. (Finns bla på Åhlens och Kicks). Jag använde det här märket när jag bodde i USA och deras produkter luktar så sjukt gott. Nu har det nyss kommit till Sverige och ingen är gladare än jag!

Nu börjar Kristallen på SVT. Gotta go!

vips så var det ju fredag igen...


Idag fikar vi detta.

monkigirl







Jag tror att jag måste åka till Sthlm och besöka Monki.

HAPPY FRIDAY!




Idag firar vi att det är fredag. Än så länge bjuder dagen på fantastiskt väder och sommaren har förlängts ytterligare. Visst är det härligt?! NJUT av din dag och dela med dig av din kärlek. Livet är alldeles för kort för vi inte ska ta vara på varje enskild dag, varje dag...


skogspromenad och massor av FRISKLUFT


Efter min stressiga dag i stan åkte jag ut till Rebecca i Frösåker. Så fort man kommer dit så känner man lugnet. Allt är tyst och avkopplat och det enda som hörs är någon som skriker "FORE" på golfbanan då och då. Jag älskar att hälsa på där ute. Det är så himla fint och mysigt.


Vi tog en skogspromenad med hundarna.


Stadshunden var överlycklig över skog under tassarna och alla nya dofter.


All fokus på människan med godiset...


Gina var rätt så förtjust i mig idag tack vare mina fickor fulla med Frolic.


Sedan betade dem blåbär en stund...


Puss!




"Gina vänta på mig..."


Becca har godiset?!


FAB Frösåker!


Världens sötaste!


Dem stora hundarna och den lilla hunden var så DUKTIGA på att leka "fint" tillsammans. Kul att Disa kan har STORA kompisar också.

En helt underbar eftermiddag med en god älskad vän! LYCKA TILL i Lund gumman!

Med detta säger jag tack för idag. Jag är nästan gråtfärdig av trötthet... Och galet lättirriterad. Eller beror det på att jag inte har rökt alls idag? Det slog mig just att jag inte tagit en enda cigg. Jag ska allvarligt försöka sluta röka i höst, så nu har jag börjat trappa ner. Och det KÄNNS tydligen... Klart att det är därför jag vill gråta haha. Jag ska göra något åt det nu, det är grymt bra med bara en om dagen, tillslut ska jag lyckas. Slutbabblat nu, GOD NATT!


dagens frisörbesök



Disas bästa kompis Maja är sällskapshund på "salongen" där Disa klipper sig (dem har känt varandra sedan dem var 12 veckor gamla) därför älskar hon att gå dit.


Såhär fin är hon nyklippt, hon ser ut som ett litet får haha. Ganska lik Frank i Tele2 reklamen, eller hur?!

Jag har också varit hos frisören. Men jag tog bara av ca 3,5 cm. Skönt med fräscha toppar. Ikea bjöd inte på så mycket mer än varmkorv och inspiration idag. Dumt att shoppa innan man vet precis vad man vill ha...

solen skiner...


...himlen är blå.

Jag är väldigt trött idag, det smög in någon här vid tretiden inatt som var väldigt pigg och pratglad och inte kunde ligga still och ville diskutera alla möjliga saker. Där gick min skönhetsömn i graven. Men ganska mysigt var det ändå.

Nu ska jag fixa frukost. Idag står frisörbesök, Ikea och hundpromenad på schemat.

Ha en LOVELY dag, så hörs vi senare!


so you think you can dance?


I love that show. Vilken TV kväll jag har haft... Jag blev lite sugen på att dansa. Tänk om man var så duktig som dem är. Då skulle jag dansa hela dagarna.

Jag har inget vettigt att dela med er och inget storslaget har hänt idag. Nu är det NATT.


Hur söt kan man vara? Nybadad.


Crazy dog vill bli kliad på magen.


Godnatt.

slarv tv


Nu börjar snart mitt favorit program (just nu), Bachelorette. Sjukt nördigt, men sjukt underhållande. Så jag kan inte låta bli. Jag ska kolla på slarv-tv nu, min belöning efter allt viktigt jag fått gjort idag.

 The Bachelorette haha.. Men ganska söt är hon.

det blir ju sällan som man tänkt sig


Ett tag tyckte jag att det var mysigt med grå himmel, nu börjar jag tröttna.

Och min kära pojkvän hade glömt bort att han skulle på födelsedagsfest ikväll så oj, vips så får jag visst äta McDonalds ensam ikväll. Om ingen annan vill följa med? Vad är det egentligen med det manliga könet och framförhållning och planering? Typ som vatten och olja, det går bara inte ihop... Det måste vara sjukt jobbigt att vara så oplanerad, eller?!


Hittade den här bilden (hos Tessan) på mig och Emma från i lördags. Här får jag massage, och hon var GRYM. Emma ärligt, fundera över om du inte ska byta yrke.

regn regn regn.


Det ÖSER ju ner... Är sommaren slut nu?



Klockan halv tio i förmiddags stod jag och Louise på Björnön i spåret, redo att ta oss an fem kilometer. Vi trodde att vi hade vattentäta jackor, men icke. Det var en väldigt skön promenad trots regnet, skönt att prata av sig och få frisk luft. Men vi var DYNGSURA när vi kom tillbaka till bilen.

Sedan åkte jag till min hyresvärd (som undrade vad fan jag hade gjort, ni vet hur man ser ut genomblöt, som om man sålt smöret och tappat pengarna). Nu är lägenheten uppsagd och det känns skönt. NYSTART here we come!

Stackars Disa skakade och frös när vi väl kom hem igen så hon har fått ett bad. Nu är hon fluffig som en riktig afrikan igen med sin microfon-frilla och luktar schampoo.


DAGENS: Det bästa i livet är inte materiella ting...

Jag har massor av to do´s att göra idag (telefonsamtal, städning, tvätt och allmänt fix) och hittills har jag kommit ungefär halvvägs på min lista. Ganska skönt med regn ändå när man ändå måste vara inne och pyssla. Mysigt att höra smattret på rutan, visst då?!

Hörs senare vänner, ha en bra eftermiddag!

the distance is only physical



Ikväll bestod min middag av detta och en köttbullemacka. Inte fy skam va?! Disa blir allra gladast när jag äter köttbullar, för då får hon smaka.

Ikväll ska jag sova ensam och det tycker jag inte så mycket om. Men som det stod i ett sms jag fick av min kille nyss...snart behöver du aldrig göra det mer älskling. Näe, snart behöver jag aldrig göra det mer.
Tur att jag har vakt-pudeln ikväll haha.


När jag längtar, då brukar jag tänka såhär. Min bästa vän och hennes kille har ett långdistansförhållande. Den här bilden är till er, jag beundrar er. Jag förundras och är imponerad över hur starka ni är (och hur strak er kärlek är), och hur bra ni har det tillsammans. Ni är så bra. The distance is only physical, my love... 

Imorrn är jag ledig, men har ett fullspäckat schema. Så nu säger jag GODNATT alla fina!

idag fick jag en present...



Det här var till mig, från världens gulligaste Lina på jobbet. Fint va?! Jag blev super GLAD. Hon förgyller verkligen mina dagar, och jag har fått en riktig vän genom jobbet. Det är jag väldigt tacksam för.


I paketet låg dessa väldigt söta örhängen. Dem har jag haft på mig hela dagen.

Vilken bra dag va?!

hello tisdag


Sjätte arbetsdagen i rad idag, men imorgon är jag äntligen ledig. Jag vaknade glad, solen skiner och kaffet smakade kärlek. Njut av din dag och tänk positivt, livet är vackert.



you rock my world



Pastan rörde jag ihop på känsla och den blev supergod. Lite köttfärssås, creme fraiche, chilisås och champinjoner. Den fick högsta betyg av oss båda. För övrigt äter vi lika stora portioner och bara den ena av oss tränar sex dagar i veckan haha. Jag älskar mat.


Det finns många anledningar att fira livet!


Fotbollskväll. Disa är redo med bollen ifall dem visar några nya slags fintar som hon kan träna in...


Jag och min (lilla?) vän på hakan säger SKÅL!

Nu står min älskling och diskar. När han diskar, det är då jag vill pussa ihjäl honom som allra mest. Känner inte alla tjejer så? Att när ens man städar, diskar, tvättar etc så är han hetast i världen.

Vi har lyssnat igenom Sean Pauls nya skiva ikväll, den är riktigt bra. Imperial Blaze heter den, kolla in på Spotify.

Nu ska jag ta ut Disa, sedan är det dusch och sedan marsch i säng. Jag gäspar och gäspar. Men hela jag är pirrigt lycklig. You rock my world, i love you.

God natt alla fina!

white wine



Kallt vin, doftljus...


...och varm pasta. Det är vår kväll. En perfekt måndagkväll enligt mig.

Vi lyssnar på vår favoritmusik och talar om framtiden. Just nu har vi en liten paus, fotbollskväll på fyran har startat (och det kan man ju till inget pris missa?) så jag passar på att blogga lite.

happy ending




Ikväll dricker vi vin och skålar för att kontraktet är påskrivet. Nu startar ett nytt kapitel i vår gemensamma bok om livet. Happy ending? Det är jag alldeles säker på...

morning, ny vecka


Läänge låg jag och drog mig i sängen imorse. Sedan promenad i solen. Jag är lyckligt lottad som får ha det så här nästan varje måndagmorgon. BRA start på denna nya vecka. Sista veckan i augusti faktiskt... Kan ni fatta att sommaren är slut?


Jag har världens morgontröttaste hund. Det är helt sjukt. Hon är till och med värre än husse...


Trött-rufs. "Nej matte jag vägrar, jag ska ligga här, du kan gå ut själv på promenad, låt mig vara". Sedan kryper hon ner under täcket och smackar lite och somnar om. Jag trodde att alla hundar älskade tidiga morgonpromenader?! Nej, inte den här bekväma pudeln tydligen, hon vill sova färdigt, henne får man släpa ut och då surar hon och går 10 meter bakom i protest.

Jag har nyss haft visning på lägenheten. Det gick bra, jag är ju så säljande haha så dem ville typ flytta in imorrn. Nu ska jag ner till stan innan jobbet och skriva på kontraktet för den nya.

Ha en LOVELY måndag! Solen skiner!

kalas och fotbollsmatch


Eftermiddagen och kvällen har bjudit på perfekt söndagsunderhållning.


Vi har firat Niklas som fyllde 21 i måndags. Söndagar är väl den perfekta dagen för släktträffar?!


Finaste Frida.


Dödligt hungrig högg jag in på den goda buffen.


Mega goda mackor och sedan tårta på det. Mums!


Pappa var kalasvärd och hade dukat och fixat så fint!


Mormor, mamma och fina Sanna.


Kusiner och blondiner.


B-day boy i ny skjorta från Crocker.


Efter presentöppningen bänkade vi oss allihopa för att se en film från vår Italien-resa för massa år sedan. Tyvärr så fungerade inte DVD:n plötsligt. Så det blidde inget...


...Istället hämtade jag upp dem här sötnosarna och vi slog oss ner i solen på Swedbank Park för att kolla in Syrianska-Gröndal. Fotboll är FAB när det är sol och man är lite lagom seg och vill sitta still.


Sliten? Ehh jo... Matchen slutade 4-1 till Syrianska och min man var lika duktig som vanligt. Han spelade som lagkapten idag och skötte uppgiften galant. Värdiga vinnare, sköna tre poäng och jag är stolt!

Nu står Barcelona matchen på här hemma, Zlatan och Henry i samma lag. HOT!

Nu säger vi tack och godnatt till denna vecka, imorgon är det måndag igen, och skolstart för alla gymnasieelever.

girls night out



Kvällens gäster. Tre snygga tjejer på sitt bästa humör.


Becca och Tess är lite som tvillingar. Dem kom i liknande outfits, liknande frisyrer och drack samma sprit med varsin flaska Sprite haha.


Kvällens hångel. (Eller nej förresten, det stod ju Becca för senare på kvällen haha...)


Emma är en HÄRLIG tjej. Disa var ju såklart med på festen med sin raggarlugg.




Halva kvällen hängde vi på balkongen som vanligt, men nu börjar det kännas att det blir kyligare om kvällarna.


Klockren kväll. Såhär kul hade vi.










Time to go. Glasen är tömda och klackarna på. Vi cyklade faktiskt ner till stan, snabbt och smidigt. Dock är Tess den vingligaste person jag någonsin sett på en cykel. Jag är fortfarande fascinerad över att vi inte slog ihjäl oss på vägen.


Framme helskinnad, ett under.


Jag försöker vara lite rolig, som vanligt...


Tessan är för cool för sitt eget bästa haha.









"Sluta drick nu Hanna, för i helvete..."






What a night. TACK mina fina vänner för en galet rolig kväll!

puss på er


Jag skickar en söndagspuss till alla söta läsare. Hoppas att ni haft en SKÖN slapp söndag!


Det här med skitig lins verkar vara lite min grej, men det har ni redan hajat, eller hur?! Igår kväll blev det mesta suddigt efter en stund. Klänning och skärp Cubus, jacka Gina Tricot, leggings Vero Moda, skor Skopunkten och väska JC.

partyanimal


Igår trodde jag att jag var odödlig. Idag får jag ta konsekvenserna av det och inse att det aldrig är bra att hinka vin dagen före en arbetsdag. Living, learning... Men vad kul vi hade, huvudvärken släpper ju faktiskt om jag tänker på allt vi skrattade åt och skvallrade om. Tjejkvällar är bäst. I eftermiddag är jag bjuden på kalas, så bilder från igår ska ni få se ikväll. Ha en skön söndag, njut solen som kikar fram bakom tunna moln.



DAGENS!

happy saturday


Vi sov så länge vi kunde imorse innan jobb/fotboll så det blev knappast tid att säga god morgon till er. Så här kommer ett mycket försenat... GOD MORGON! Men bättre sent än aldrig.

Strax ska jag hem och gör mig het(are?) till kvällens girls night out. Den ständiga frågan "what to wear" har gnagt i bakhuvudet hela dagen. Jag slänger på mig något och tänker inte så mycket tror jag. Det brukar bli bäst då.



Dagens bild får bli denna. Här snackar vi HET. Skulle jag ligga med en tjej skulle det helt klart vara Angelina. Godess.

tack för idag


Nu måste jag sova så att jag orkar jobba imorrn. Vissa av oss Svenssons måste ju jobba helger...


Vi kollade på den här ikväll, mysig film som man blir glad av.

 Chipsen är uppätna men ljusen brinner fortfarande. Det luktar vanilj och jag älskar det.

SOV GOTT!

saknig


Ingen pojkvän hemma än. Sen träning på en fredag, taskigt. Men det är väl dags att vinna matchen på söndag så dem får nog veta att dem lever ikväll skulle jag tro...


Idag (och alla andra fredagar) hade jag och Lina fika på jobbet. Vår dag bestod mest av att fika faktiskt haha. Kolla, vi dukade upp en hel buffé med godsaker.


Just nu är skönaste "hemmaoutfiten" på och jag har laddat för fredagsmys.


Mitt hem kryllar av dessa äckliga bananflgor. Det här är bara tre av ca tretusen. Vafan gör man? Det hjälper ju inte att tömma sopor, diska undan disk och plocka undan frukten... ÄCKLGT! Tom i badrummet bor dem...

Nu fick jag precis ett samtal på mobilen, träningen är slut. Så nu ska jag blanda dip och sedan blir det film.

fokus på det viktigaste


Snart går jag hem från jobbet, det har varit en bra fredag. Ikväll är det fokus på kärleken och inget annat. Vi ska hålla handen och tända ljus. Sådant är viktigt.


äntligen fredag


Morning. Finally friday...

Lååång powerwalk imorse, as skönt. Nu ska jag studsa in i duschen och fortsätta prata med möjliga hyresgäster innan jobbet. Njut av din förmiddag!


keso i rumpan



Hos pappa åt vi pannkaka med keso. När jag reste mig skrattade Frida gott åt detta. Hur lyckades jag smeta ut detta på stolen OCH sätta mig i det? Fantastiskt.


Sis har varit på Kos och blivit solbrun och fräsch.


Idag slapp TRO och HOPP ut ur plasten...


KÄRLEK läker på egen hand...

Idag började jakten på en vettig person att hyra ut min lilla etta till. Jag kommer att hyra ut den i andra hand i ett år för att tjäna lite kosing, och så är jag inte riktigt redo att helt släppa taget om min första egna bostad. Det verkar som om en glad 17-årig kille från Malmö blir den lycklige. Han pratar som Zlatan. Och jag är ju så jävla svag för Zlatan.

SWEET DREAMS!

pannkaka på en torsdag


Jag ska strax äta pannkaka. Hittade galet gamla bilder på pappas dator.


Lollo och jag 2006.


Jag och baby 2007.



Jag och Frida ute på "Mulleövning" i skogen. Frivilligt? Det minns jag faktiskt inte...


Oj vad länge sedan...



Disa som bebbe.



Jag älskar det här kortet på mig och Pernilla. Vi var på vårat bästa humör, visst syns det?!


När vi först började dejta, här hemma hos mig med Lollo. Vi var så små haha.

happiness




soliga underbara torsdag


Vilket väder. Sommaren gör comeback över helgen. Sedan är det nog dags att plocka fram dem tjocka koftorna är jag rädd.

Njut av dagen, helgen närmar sig med stormsteg.




världens bästa dag?


I alla fall världens bästa dag på väldigt länge. Jag kommer att somna så gott inatt, jag känner mig glad och varm i hela kroppen.


Mysig middag, tacos. Och små söta kladdkakor till efterrätt. Vilken kväll va?!


Strumpmys i soffan. Haha fan vad nördigt det ser ut.

Det som gör mig så glad idag är att nu är det slut på trängseln i den här lilla ettan. Till hösten/vintern blir det flytt och mera space. Love it.

GOD NATT!

ledig tid...


...spenderar jag gärna såhär.


Ett par kapitel chiclit, kall cola och en solig balkong. Och inte mer än en meter bort finns tillgång till pussar och kramar. Man skulle vara ledig oftare... Nu ska vi laga tacos. Hej sålänge ni fina läsare!

äntligen en onsdag fylld av tatueringar



Hemma och tatuerad. Inplastad och nu svider det. Men plastic is fantastic. Ni får se sedan när det inte är så sårigt, men det står faith och hope på handleden. Jag är grymt nöjd, men FY FAN jag hade glömt bort sedan den förra jag gjorde (för flera år sedan) hur jävla ont det faktiskt gör.


Love (som ju enligt mig hör ihop med faith och hope) fick sitta på långfingret. Så jävla snyggt, eller hur?! Men för i helvete, tatuera dig inte på fingrarna om du inte har extremt hög smärtgräns eller vill utsätta dig för något fruktansvärt hemskt. Jag tänkte bokstavligen resa mig och gå därifrån. Jag sparkade med benen och klämde sönder mitt sällskaps stackars hand. Tom den helkroppstatuerade killen som tatuerade mig (han borde ju tycka att det är piece of cake med tatoos) sa att fingrarna är den värsta jävla smärtan du kan tänka dig. Men nu i efterhand känns det väldigt värt det, fast jag gör nog aldrig om det.


Min babe är också tatuerad. Vi gillar det. Jag älskar det. Jag ska ha många innan jag dör.

Efter en händelserik förmiddag åt vi kyckling till lunch hemma hos hans mamma. Mys, och nu har vi handlat tacos till kvällen, gått en promenad och njuter eftermiddagssolen. Life is good! Dessutom har jag en glad nyhet att dela med mig av senare...

pain


Nu drar jag iväg och fixar det här onda. Vill man vara fin får man lida pin. Gissa vad?


tuesday morning...


...at my place.


Nybäddad säng som jag helst bara skulle vilja krypa ner i igen...


Uppäten frukost...


Liten, väldigt trött pudel.


Molnig himmel men än sålänge inget regn...

Jag har powerwalkat och kaffet är slut. Nu är det dags att jobba.

Ha en FAB tisdag!

end of today


Hur har er start på veckan varit? Min har varit bra, väl godkänd. Jag har ätit pasta och äppelpaj med mamma ikväll. Och sedan kollade vi på film. Kameran har vilat hemma idag, jag hade allt för mycket i huvudet imorse för att vara så bright att komma ihåg att packa ner den. Man kan ju inte komma ihåg allt.

Jag längtar tills på onsdag... Det har med smärta att göra. Sug på den ni. Ibland längtar jag faktiskt efter smärta.

Usch vad jag inte kan inspirera just nu. Och jag har inget vettigt att säga, så jag besparar er detta. Jag vill allra helst pussas, men det ser inte ljust ut på den fronten ikväll.


Här packar jag upp min laptop på julafton -08. Då var jag glad. Nu säger jag GODNATT måndag!


dagens vill ha



Bik Bok 399:-

Och dessa skulle jag vilja ha till hösten. Mums!

another b-day on a monday


Hur har ni det denna måndag? Jag njuter av en lång sovmorgon och kan göra vad jag vill utan att stressa innan jobbet, love it. Trodde för en stund att jag skulle öppna idag, men det var bara skönt att jag hade fel, och jag fick alltså en glad överraskning när jag kollade almanackan och schemat.


Idag fyller brorsan 21 år. Du är vuxen du med nu?! GRATTIS!



You keep me humble, I like this type
'Cause you know there's more to life
And if I need ya, you will be here
You will make the sacrifice.

trötthet




Godnatt från Klockartorpet. Jag är slut som artist just nu... Jag ska lägga mig och läsa en iq befriad bok så att jag inte behöver tänka och så ska jag somna mitt i en mening mitt på en sida. Skönt.

kräftskiva


Vilken bra dag/kväll det blev igår. Jag blev frisk och vi hade en underbar kräftskiva ute i Frösåker. Galet kul att träffa alla och samlas igen, många ansikten som inte setts på länge. VÄNNER is the shit.



Jag och världens goaste Elin som numera kan prata danska och är sjukgymnast.


Vovvarna kom och mötte oss som vanligt när vi kom fram till huset. Här ligger Zonetta och softar...


...medans Gina hellre ville kramas...


...med Erik.


Gulliga Tess njöt av att vara tillbaka på landet för kvällen. (Förresten, vem njuter inte av att vara ute hos Ral´s i Frösåker?!).


Fina Pernilla och jag. Idag har hon flyttat till Leksand för plugg. Världens bästa tjej som det kommer att gå så BRA för i framtiden.


Kvällens bästa överraskning var Lollo som rest hela vägen från Stockholm.


As we go on, we remember, all the times we had together...


Dragkamp.


Stefan skötte grillen och brudarna tittade på.


Resten av kvällen höll vi till i ett partytält på bryggan. Och det gick ingen nöd på oss, för det fanns MASSOR av god mat.


Såhär fint var det dukat och pyntat. Bästa kräftskivan ever.


Alla fick fina kräfthattar med sitt namn på och alla bar dem flitigt (nästan) hela kvällen. Såhär snygg var Pernilla i sin...


...och jag och Elin i våra.


Martina och Sofia skvallrar vid ett av dem två långborden.


Tjejerna väntar på maten.


Lollo underhöll oss flitigt under hela kvällen.


Alla var på sitt bästa partyhumör...


...och kvällen hade bara börjat.


Therese och Matilda skålar.


Vatten eller vin... det minns jag inte.


Det fina värdparet som fixade allt så bra. Stefan och Rebecca. Det var dessutom Stefans födelsedag och vi sjöng för honom senare på kvällen.


Kräftor och snapsvisor...


...och fina bordsplaceringskort.


Karlsson verkade ha lite problem med hatten...






Snygga festfixaren Tessan som jobbat stenhårt för att allt skulle bli klart i tid. Hon och Becca fixade tillsammans allting. BRA gjort, och ett stort TACK ska ni ha! Vi andra som bara haft det roliga uppskattar det väldigt mycket.


Tess och Tess.


Fabbe drack öl och jag tittade på.


Partyscene.


Tim, Dennis och Elin samlades runt ipoden.


Grym kväll.


Mohsen ville inte le på beställning?!


Sötnosar.


It´s going down.


Tessan och Fabbe upptagna på varsitt håll haha.


Mina fina tjejer.


Becca snapsade friskt.


Galningar. Dem gladaste personerna jag känner som alltid ler eller skrattar.


Här har Tessan fortfarande på sig Mohsens jacka. Lite senare på kvällen tog den eld av en marschall och brann upp. Det var kvällens olyckshändelse. Och alla lärde sig att nylon brinner jävligt bra. Tessan lärde sig att inte lägga jackor nära öppen eld haha.

Vi hade en sjukt kul kväll. TACK ALLA FÖR SOMMARENS ROLIGASTE FEST!

vila


Idag har bloggen fått vila. Efter en kräftskiva behöver man vila... Men snart är jag tillbaka.


förgiftad


HEJ, det var en stund sedan.


Sötisar på besök hos mig igår kväll.


Elin innan läggdags med sin nya hatt. Gullet!


Det är så KUL att ha dig här gumman!


Strax innan bakterien slog till.

Vi hade en jättemysig kväll igår, gick lite på stan och snackade gamla minnen. Sedan käkade vi på Spicy Hot (jag skulle ha valt något annat än dem friterade räkorna). Pernilla kom förbi en sväng och vi bara garvade som vanligt åt allt vi gjort tillsammans (särskilt under gymnasiet). Ni är så bra tjejer!

Sedan gick vi och lade oss. Mitt i natten vaknade jag av matförgiftning. KUL va?! Resten av natten spenderade jag på badrumsgolvet. Nu dröjer det innan jag äter på Spicy Hot igen...

Just nu dricker jag blåbärssoppa och resorb. Vi ska fixa till oss och jag hoppas att jag slipper spendera mer tid i badrummet nu. Ikväll är det grillfest!!!!! Så håll tummarna för att min bakterie är väck nu och att det blir ett lyckat party ikväll.

Vi hörs imorrn mina vänner.

fika tajm


JUST NU:




Jag hade inte precis en vidare festlig matlåda idag kan jag säga er. Knappast värdig en fredag. Så jag festar till det med detta nu! Jag behövde socker.

Elin is in town, och när jag slutar ska vi kika lite på stan. Jag behöver en kofta (?). Alla jag har träffat och pratat med idag är så GALET taggade inför imorgon. Det kan sluta hur som helst, jag längtar.

morsning korsning peeps


Idag är det slött med folk på stan. Vad gör alla? Och vad gör ni? Jobbar kanske. Eller njuter av solen. Eller fikar med en god vän. Hur som helt är det ju FREDAG.

Starta helgen med att tala om för någon som står dig nära att du älskar personen. Det kommer att göra denne gott.


how can we be lovers if we can´t be friends?


Jag tror inte att man kan leva ett helt liv med någon som man inte är vän med. Det spelar ingen roll hur kär eller förälskad du är, om personen i fråga inte är din bästa vän samtidigt som han/hon är din älskade då tror jag att det kan bli svårt. Jag tror på att ha kul tillsammans, skratta tillsammans och dela allt. Precis som bästa vänner. Så se till att din livskamrat även funkar som en bästa vän som du känner att du vill (och kan) dela precis allt med, mörker och ljus, upp- och nedgångar, hopp och förtvivlan.

(Jag hörde en låt nyss här på jobbet nämligen och då sjöng dem som i rubriken, därför kom min djupa sida fram såhär på förmiddagen).

By the way, GOD MORGON FREDAG! Idag skiner solen igen och jag tror att det blir en underbar fredag och en bra start på helgen.


Himlen är ju nästan såhär blå idag. Tänk om man låg här... Min syster är förresten på Kos just nu och solar sig, lyxigt. Jag är inte alls avundsjuk...

det blev en lång dag med regn


Det känns lite som om jag inte har sovit på dygn. Den här dagen blev lång. På lunchen cyklade jag i ösregn fram och tillbaka till läkaren (jag ska inte dö, det är inget allvarligt), när jag sedan kom tillbaka till jobbet var jag mer än blöt kan jag säga.


Finbesök på förmiddagen. Pernilla har en ny FIN anteckningsbok till sin skolstart på måndag.


Innan dem regniga cykelturerna...

Jag har hunnit med mycket på eftermiddagen också. Först middag med mamma, sedan drog jag iväg till ett solarium (en konsekvens av dagens regn). Och så har jag handlat lite mat och sedan var vi iväg och kollade på lägenheten som vi blev erbjudna visning på. Den var FIN. Visst kan jag tänka mig att bo där, här ska funderas.

Kom hem för en liten stund sig och nu är jag TRÖTT och har tappat all form av inspiration. Vem blir inte avslagen av detta väder?


Lillis fick ett nytt halsband idag, inte för att det egentligen behövdes... Men visst är det fint?!

Jag gör slut på detta nu och hoppas på att vakna upp till en solig himmel. NATT!

säljare


Jesus vad jag säljer idag. Jag måste faktiskt erkänna att jag är helt grym.

jag får en gäst i helgen


Gulliga Elin ringde just från Köpenhamn och meddelade en glad nyhet. Hon kommer hem över helgen och hänger med på grillfesten på lördag. Så KUL att vi verkligen samlas allihopa igen. Dessutom så flyttar hon in hos mig fredag-söndag. Vad vi ska snacka tjejsnack och ha trevligt!


Såhär kul hade vi tidigt i våras när Elin var hemma på besök haha.


Och såhär söta är vi när vi inte gör fula miner.

thursday


Whats up bitches? Ännu en ny dag. Jag jobbar och jobbar. Imorse sken solen men när jag gick hit i bara t-shirt så var det faktiskt lite kyligt. Jag tycker att man kan känna att det snart blir en ny årstid och att hösten står runt hörnet. Hoppas att det blir en fin höst, med mycket sol. Då är det ju mest mysigt.



i mitt badrumsskåp



Igår inhandlade jag detta och nu ska jag alltså testa Neutrogena´s nya rengörings- och hudvårdsserie. Jag har haft lite problem med min hy senaste tiden trots att jag aldrig haft det tidigare. Så nu ska vi se om detta funkar. Jag återkommer med resultat...

Just nu kollar jag på en galen dokumentär på trean. Den handlar om feta människor i New York. De flesta av dem som är med i programmet väger närmare ett halvt ton. Det är så sjukt och så fruktansvärt. Hur kan det gå så långt? Dessa människor kommer att dö på grund av detta. Hua, dem borde äta mer morötter.

Tack för idag, slut för idag.

min skendräktiga donna och pudeldejt



Såhär spenderar Disa just nu sina vakna timmar hemma allra helst. Hon tvättar sin "valp" och bäddar åt den och matar den. Hon är helt övertygad om att den lilla pipleksaken föreställande en hund är hennes egen bebis och bär med sig den överallt hemma i lägenheten. Just nu ligger vi här i soffan alla tre. Jag, Disa och "valpen". Snacka om att vara skendräktig...




Hon har bäddat ner ett leksaksben också, och ett annat i soffan. Hon kanske har en hel valpkull i fantasin?


Så lillen lägg dig här så ska jag ta hand om dig. Haha, hon är ganska underhållande faktiskt.


Okej, vi tar en tupplur.

Det är tur att hon är med mig hemifrån på dagarna så att hon får annat att tänka på. Vi alla av kvinnligt kön vet ju att det är jobbigt att vara full av hormoner. Lilla Disa-Fisa får extra många promenader dessa dagar.

Var nyss ute på promenad och när vi kom hem träffade vi grannpudeln som Disa älskar. Dem fick busa utan koppel här utanför en stund som galningar. Hon tror nog att det är han som är pappan till valpen haha.

right now



Mackor på grillning i min ugn. Im hungry. Kom precis innanför dörren så snabbt ska det gå.
I will be back...

det blidde ingen lunch-shopping idag


Jag längtar tills den här långa arbetsdagen är slut, snart så. Under tiden äter jag OLW´s honugnsrostade jordnötter och lyssnar på Michael Jackson. Vad gör du? Jag går hem till min boss en sväng efter detta och kollar på hennes nya lägenhet och stjäl en kopp kaffe. Jag har aldrig saknat en arbetskamrat förut.


lill lördag


MORNING. Idag är det mitt i veckan och helgen närmar sig med stormsteg. Jag jobbar till ända kvällen men tänkte kanske unna mig lite shopping på lunchen. Det blir nog en kik på den där lägenheten jag snackade om igår i alla fall... Man kan ju alltid titta. Verkar som om vi får komma förbi imorrn kväll. Det ser jag fram emot.


Vi startar dagen med en party scene. Haha, dans?

easy tisdag kväll


Status hos mig...


God pasta med sås och kräftstjärtar ikväll. Glass med chokladsås till efterrätt. Vardagslyx.


Right now. Tända ljus och HM Home katalogen...

Roligare än såhär blir det inte ikväll. Jag ska faktiskt gå och knyta mig snart. Så jag passar på att önska er en GOD NATT!

varför flyttar vi inte till USA?


Jag kanske skulle bo i Boston ändå... Shoppingen är ju i alla fall ljusår bättre där än här i min halvstora hemstad. Någon mer gång i livet SKA jag spendera ännu ett år där. Det återstår bara att se när...



Den här...


...och dem här skulle jag vilja ha på mig på lördagens grillning. Men jag tror inte att vädret tillåter, och det blir lite långt att flyga över att atlanten för att inhandla godbitarna, TYVÄRR. Båda från Heritage 1981 som ni hittar här.


Senare på kvällen om det blev kyligt skulle jag vilja dra på mig den här snyggingen...


...och köra Boots till för att slippa frysa om tårna (vi vet ju alla vilket land vi bor i). Kolla in MONKI´s höstkollektion. Mycket snygga plagg och accessoarer.


tisdag förmiddag hos mig


GOOD MORNING. Mulet idag, men vad gör det. Huvudsaken är att det blir sol till helgen och vårat grillparty på lördag. Jag har tagit en promenad och druckit kaffe, missade nyhetsmorgon, jag sov lite för länge. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite här hemma innan det är dags för jobb.



Jag fick erbjudande imorse om att komma och titta på en lägenhet. En tvåa, spännande. Nu måste jag fatta ett beslut om jag verkligen är intresserad eller inte, det får bli dagens to do.


Vi ses senare!


drömboende


Blev upphämtad av Mamma, Frida och Pernilla efter jobbet och vi åkte ut till Badelunda. Här ligger nämligen ett hus som innehåller en sjuk lägenhet som mamma och syrran eventuellt får flytta till. Jag önskar att allt var klart och att flyttlasset var på väg att gå, men nu kan vi bara hålla tummarna. Här vill jag fira jul.



Framsidan...


Baksidan (med sjukt stor tomt inklusive fotbollsplan plus fotbollsmål och en lada).


Egen ingång upp till lägenheten, dubbeldörrar. Där inne väntar en stor hall/trappuppgång.


Bred trappa upp till lägenheten.


Öppen planlösning när man kommer upp.


Galet häftig lägenhet som just nu topprenoveras.


Gamla bevarade vita trädörrar till alla rum.


Vitmålat fint trätak överallt och framförallt, luftigt och
högt i tak. Drömmen!


Gamla stora fönster som släpper in massor av ljus.


Lägenheten har tre FINA braskaminer...


...den största står i vardagsrummet.


Stort vardagsrum som kommer att bli så fint, här hoppas vi få chansen att spendera mycket tid.


Frida i sin soon to be walk-in-closet (?)


Galen garderobsmöjlighet med fyra fina fönster. Frida ser vimmelkantig ut av hoppfullhet
(HAHA).

Av den upplevelsen blev vi alla grymt inspirerade. Tänk om mamma får chansen att bo här. Då vet ni var ni hittar mig nästa sommar. Åh vad jag ska önska nu, varenda dag ska jag önska, och hålla tummarna för ett positivt besked, gör det du med! Vi blev såklart också galet hungriga så vi styrde kosen hemmåt mot mammas nuvarande casa.


Världens bästa människor.


Vi åt en thai buffé som var så god, så god.


Och sedan bakade mamma efterrätt medan vi snackade skit och färgade mina blonda rötter bruna igen. Så jäkla skönt att vara nyfärgad. Det ser inte längre ut som om jag har flint, nice va?!


Såhär normala är vi i min familj. Mamma drog på sig slingmössan och gjorde sig lite blondare. Disa var mest sugen på paj, och vi andra försökte att njuta av den mellan skrattattackerna. Seriöst, det ser inte klokt ut. Men sjukt kul.


Okej, du får väl smaka då.

TACK söta ni för en underbart trevlig måndagskväll. Vänner och familj lyser verkligen upp livet. Nu ska jag lägga mig med en bok och läsa tills jag slocknar. Bästa sömnpillret ever.

Puss på er!

måndagsinspiration




Nu är arbetsdagen strax slut och jag drar iväg och kollar på en förhoppningsvis inspirerande lägenhet på landet. Sedan blir det käk med familj och vänner. Och efter det MÅSTE jag färga mitt hår, hallå utväxt!

Njuter ni av dagen?

good morning monday


Hej sötnosar!

Ännu en ny vecka startar, och jag tror att ännu fler av oss går tillbaka till jobb idag och får höstfeelings. Men än är det inte försent för kräftskivor, grillning och bad. Dra ut på sommaren så länge du bara kan och skjut upp hösten, den är tillräckligt lång ändå.

Igår var en riktig mys-söndag. Vi solade på balkongen, pratade om livet, gick en promenad, unnade oss kebab och cola och bara njöt av söndagslugnet. Fick flera maskiner tvätt avklarade också så vi kände oss ändå ganska nyttiga i slutändan. Kvällsfika med makrillsmackor (underskattat och så jäkla gott fast det är fisk och inte luktar rosor) och äppeljuice. Sedan stupade jag i säng och sov som en prinsessa.



Krama någon lite extra denna måndag och kom ihåg att det enda som växer när man slösar med det är kärleken. Vi måste ta bättre vara på våra "loved ones" och visa mer kärlek i världen.

födelsedagsfest, femkamp och vänner



Vi hade en så himla trevlig kväll igår. Fina vänner, en grill och en blå himmel. UNDERBART! Här är jag och Anna-Carin (Tessans syrra, dom är otroligt lika) i färd med att fixa middagen.


The birthday girl!


Vi firade hela natten lång och jag tror att vi alla är lika nöjda med kvällen. (Det ser lite fattigt ut på grillen där bakom, men jag lovar att det blev bättre haha).


Ser ni hur mysigt vi hade det?


Fina Becca är en riktig partypingla!


Min tallrik, yummie. Riktig sommarfeeling.


När vi satt och åt upptäckte vi en afrikan i buskarna som hade hittat vår tipspromenad som vi skulle gå senare, HAHA han såg ganska förvirrad ut där han stod och läste.


Sedan kom grabbarna med grillspett...


Tess hade fixat party-sugrör med glitter på.


Oj, jag blev visst lite solbränd i helgen.


Amir och Pernilla förgyllde kvällen.


Mohsen och jag garvade åt varandra hela kvällen. Han är en riktig skojare.


Becca är lika liten som en cider? Haha.


Sedan gick vi tipspromenad. Galet kul. Svårt för den som rättade svaren när Mohsens lapp såg ut såhär? Ganska ostrukturerad haha. Han slutade i alla fall som vinnare och jag kom tvåa.


Jag och Amir.






Bästa Pernilla och jag. Vi två, äntligen tillsammans igen den här sommaren. Här har vi precis gett allt i femkampen som ingen av oss vann. För mycket vin under uppladdningen haha. Men galet kul.


Kaj, Tess och A-C.


Det var en superskön kväll igår och det blev aldrig kallt att sitta ute. Svensk sommar kan vara underbar.


Snart dags att cykla ner mot stan. Vi cyklade allihopa och det kändes lite som en dagisutflykt haha, så smidigt med cykel dock och vi garvade hela färden.


Jacka Gina tricot, top HM, shorts Twist & Tango, skärp Cubus och skor Monki.


Söta A-C bjuder på dagens outfits standardpose haha...


... Becca kör sin version...


...och Tessan var mest bara fokuserad på ölen HAHA, vafan 2 st samtidigt?! Klockrent, man fyller ju bara en gång om året. Eller hur?!


Pernilla var lika snygg som alltid.

Vi slutade på BMB och där var det proppat med folk men vi hade KUL. En riktigt bra kväll, tack ni söta vänner för att ni gjorde min helg! Jag blir sugen på att göra om det snart trots dagens huvudvärk och stillastående tillstånd.

Sov gott nu allihopa, it´s past my bedtime. Ännu en jobbvecka väntar.


superstar saturday



Presenten som Tessan fick av mig igår. USA inspirerat i påse med prasselpapper. Jag hade stoppat i lite smått och gott. Doftljus, pocketbok, godis mm. Och i paketet låg en fin berlock från Thomas Sabo.


Vi hade så KUL igår!

Vi hörs snart igen vänner!

mysdag med mormor


Nu är jag vid datorn efter en hård partynatt. Jag kikar bara in en snabbis, för jag måste fortsätta ta vara på solen en stund till.


Såhär mysigt hade jag det igår hos mormor och morfar.


Äppelpaj i solen.


Fick Disa välja skulle hon spendera hela sitt liv på en solig gräsmatta med sin tennisboll. LYCKA att få springa runt lös en hel dag.


god morgon lördag



Another day like this.


Sommarfrukost.

Nu ska jag cykla iväg och sätta mig i solen. Där ska jag sitta hela dagen tills det är dags för grillfest ikväll.
Ha en SKÖN dag!

practice what you preach


Vilken fredagkväll. Inte min bästa någonsin men jag fick mig en powerwalk och lite pudelmys.


Och så fick jag lax och couscous.


Och daimkulor. I min favoritskål som jag fick av Pillan i födelsedagspresent. Jag fick förresten två, så att man kan servera två olika sorter samtidigt.


Och såhär fin är den inuti.

Nu mår jag illa efter alla cigaretter. Jag behövde dem ikväll. Men jag ska sluta. Till hösten/vintern? Jag ger upp för idag nu. Och imorrn hoppas jag på en bättre dag och bättre energier och karma. I believe.

solar du?


Själv städar jag. Jag och min arbetskamrat har haft STORstädning här idag. Det händer inte så mycket annat (eftersom alla ligger på playan) så vi passade på. Det är nästan så att man skulle kunna äta från toalettlocket (hemska tanke), allting glänser och är skinande rent.

Snart går jag hem och då är det verkligen HELG. Första helgen på länge som jag är helt ledig både lördag och söndag känns det som. Jag ska ta vara på det fina vädret, det lovar jag er.


Och imorrn kväll ägnar jag mig åt detta. VIN. Min favoritsysselsättning månntro?! Här pratar jag med min fina vän Lindsay i Boston. (Jag ser alltså inte fram emot att få hem nästa telefonräkning, men det var SÅ värt det).

you rock my world




högtryck i stan


GOD MORGON FREDAG! Högtryck och strax helg. Jag njuter. Ni som är lediga, ut i solen med er. Och ni som jobbar, snart får ni också njuta. Unna er fredagsfika med goda muffins vettja.


Tänk om det såg gåhär fancy ut varje gång man bloggade. Jag kanske skulle införa klackar och vin vid varje bloggtillfälle?

det blir aldrig som man tänkt sig


Den underbara eftermiddagen jag skulle haft i solen byttes snabbt ut mot soffläge. TRÅK. Vi hann lagom slå oss ner allihopa och äta vår picknick, sedan drabbades jag av akut magknip. Jag trodde att jag hade drabbats av vinterkräksjukan gånger tre, så jag blev tvungen att knata hemåt. Nu har jag legat i soffan sedan dess och bara kikat på solen genom fönstret. Det är så typiskt...


Pernilla och jag kom först...


...då blandade gullet GOD smoothie åt mig i cykelkorgen.


Varmt och skönt! Jag hade önskat att sitta kvar här hela kvällen.


Disa betade gräs som värsta kossan... (?)


Pernillas gulliga picknickmuggar i plast finns just nu för 4 kr styck på Claes Ohlson. Söta va?!


Goda mackor och söta tjejer. Pernilla, Rebecka och Jenny. Johanna och lilla familjen var också med förstås.

Jag känner mig lite bättre, det är i alla fall ingen kräksjuka jag drabbats av. Stress skulle jag tippa på. Jag ska ligga kvar här hela kvällen och dricka cola och somna när jag vill. Hoppas att NI mår bra och njuter kvällssolen!

soliga eftermiddag


Solen gassar, vilken dag! Man kan tro att vi är i Spanien! Jag var ute en kvart på lunchen och höll på att slita av mig alla kläderna och låtsas att Vasagatan var en badstrand. Men jag skippade det, då jag förmodligen ändå bara hade slutat som en fläck på gatan överkörd av någon VL buss.

I helgen hoppar jag i bikinin och skaffar något annat än en "lysrörs-bränna".

Denna torsdagseftermiddag bjuder på picknick i gröngräset. Lovely! Synd bara att jag nyss åt upp den ena picknick-mackan (i en galet massiv hungerattack) här på jobbet... Tur att jag har en kexchoklad också.



FÖDELSEDAGS torsdag!


Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är TESSAN´s födelsedag!


Idag firar vi den här galningen som fyller 23 år! GRATTIS hjärtat! Ha en helt fantastisk, underbar dag och njut av vädret. Solen skiner på DIG idag!


Födelsedagsbarnet och jag förra sommaren.


Här leker vi Zorro och Rambo för ett par år sedan.

JAG HAR ALLTID SÅ KUL MED DIG GUMMAN!

sweet dreams angels



Nu säger vi godnatt onsdag! (Bild från februari 2008 när Disa var bebis och färsk hemma hos mig. Jag tror tom att det här var första dagen hemma. Nyss hemkomna från Stockholm. En ganska ledsen och pipig valp som saknade sin mamma och sina syskon. Detta glömde hon dock snabbt, och efter ett par timmar var hon samma kavata krabat som hon är idag).

Det enda som växer och blir större när man slösar med det är KÄRLEKEN!

snö mitt i sommaren


Jag sitter och spanar på Bachelorette nu. Självklart är hon mest kär i den killen som verkar minst intresserad av henne, it´s always like that. Vad gör ni?






Hittade dessa bilder i mobilen igår kväll från semestern i Sälen i april i år. Tusan, vad det var underbart. Jag och Pillan gled i backarna i vårat eget tempo och stannade och solade mellan varven. I liften snackade vi skit, njöt av ledigheten och garvade åt barn som ramlade i backen under oss. (Vi spottade Carina Berg och Kristian Luuk strax innan bilderna på oss togs, dem såg väderbitna men gulliga ut). Jag gillar att åka skidor, och särskilt med Pernilla för hon vill åka ungefär lika fort (a.k.a sakta) som mig. Vad är grejen med svarta backar liksom? Dödsångesten? För det får jag när jag ramlar, dödsångest. Jag är mer av en livsnjutare än en äventyrare, det är konstaterat.


onsdags-mys


Så, jag är hemma och jag är mätt.


Ikväll blev det avocado, keso, krätstjärtar och varma mackor.


Jag bara älskar när man nyss har handlat och kylen ser såhär full ut. Yes, i love avocado. Och yes, det är typ nio stycken ni skymtar där inne. Jag tycker att man kan ha avocado till ALLT!

Nu ska jag ta en dusch. Jag vill tvätta bort sminket pronto och lägga mig och gosa i soffan.

räknar minuterna fram till klockan 19


Tiden går och snart är det dags att gå hem för idag, finally. Jag hann sitta ute en stund på lunchen annars har lysrören präglat min dag. Fantastiskt? Not. Jag är ingen bitterfitta. I helgen hoppas jag att solen fortsätter att stråla.




HAHA, sug på den ni!

sköna onsdag


Tänk om man kunde ligga på en gräsmatta hela dagen med en kall cola i ena handen och en kul tidning i den andra. I mitt nästa liv ska jag införa "ej-jobba-på-soliga-dagar" principen. Låter som en bra idé va?!


Ännu en gång funkar det INTE att ladda upp bilder. TRÖTT!

all we need is love


Jag SKA lägga mig i tid idag. Jag slarvar alltid och börjar alltid pyssla med helt onödiga saker, eller fastnar framför datorn. Fast jag vet att jag behöver sömn, jag är ganska så väldigt beroende av mina sovtimmar. När jag var liten blev jag sjuk om jag hade varit uppe för länge haha (det är sant). Så nu ska jag stänga av här och försöka komma till ro före midnatt för en gångs skull. Ganska lång dag på jobbet imorrn också, så det är nödvändigt.


Det här är min "fina" ros på balkongen haha. Jag orkade inte blomlådor i år heller så det här tycker jag är en smart lösning. Man kan köpa sådana krukor istället och hänga upp (från Plantagen). MYCKET smidigare!


My baby.

kräftstjärtar och regn


Home sweet home. Jag och Pernilla tänkte ta en promenad runt öster mälarstrand ikväll men planerna ändrades, TUR för nu ÖSER regnet ner. Hoppas att det slutar snart, jag vill ju inte ha regn denna vecka. Inte nästa heller för den delen, nu vill jag njuta av dem sista sommarkvällarna utan att bli blöt.

Lunch innan jobbet idag i en solig park med familjen Holm. God sallad från Cornetto stod på menyn. Sedan gick mina jobbtimmar snabbt och nu har jag nyss ätit middag.


Idag blev det majskolv och kräftstjärtar med creme fraiche och salsa till. SNABBT och enkelt, vilket är en fördel när man kommer hem sent och är vrålhungrig. Jag ÄLSKAR kräftstjärtar!


Jag fick lite besök på jobbet precis innan jag skulle gå hem. Mamma!


Mitt reafynd. Love it.

Nu börjar snart "Real housewifes of New York", galet underhållande. Kolla in det på femman! Mysigt att kolla på TV när regnet just nu piskar mina fönsterrutor.

hemlängtan...


...eller jag har nog mest "ut i solen"-längtan. Snart stänger jag och går ut. Jag ska äta på balkongen ikväll och njuta av vädret och min fina kruka med rosor där ute (som tyvärr inte blommar, men jag har inga gröna fingrar, den är fin ändå).


sunny day


Mera sol idag, jippie. Dem säger att det ska bli molnigt senare men det vill jag inte riktigt tro på.


Min himmel och min frukost.

Jag ska strax traska ner till stan på en lunchdejt innan det är dags att börja jobba.

Ha en UNDERBAR dag!

sleep tight


Jag lämnade förresten tillbaka den randiga tröjan till Cubus idag, den kändes mest onödig.


Istället fyndade jag den här för femtio spänn på rean. Söt va?! Jag sparade alltså 150 kronor och kom ändå hem med en tröja. Det kallar jag fynd, då känner man sig nöjd haha.

Nu känner jag mig galet sliten och färdig med dagen. Sussa sött alla!

måndag kväll



Jag hängde lite på den här terassen efter jobbet...


Sedan drog vi till Ica Maxi och handlade mat, lika tråkigt som vanligt, men väldigt nödvändigt.


Efter den prövningen och trängsel med alla barnfamiljer åt vi tacos.




Disa tog det chill med ett ben i soffan.


räksallad och sol


Vilket FINT väder det blev här idag, jag blev positivt överraskad eftersom det var så molnigt när jag gick till jobbet.


Räksallad på Wayne´s till lunch, i solen. Helt underbart.


Med fina Rebecca innan hon for tillbaka till Oslo.

Kameran glömde jag på jobbet så det här är mobilbilder (inte bästa skärpan).

jag äter tacos


Det är världsgott. Talk to you later.

marilyn





Marilyn Monroe får stå för dagens ord. Hon är lite av en favorit hos mig.

Jag är hungrig och väntar på att klockan ska slå två, för då ska jag äta en mysig lunch med gulliga Rebecca.

Välkommen måndag!


En ny vecka, igen. Snart fyller man väl 40 så snabbt som dagarna går. Jag kan inte riktigt fatta att det redan är augusti, bara en sommarmånad kvar. Bäst att passa på att njuta. Vi är ju inte bortskämda med sommar i Sverige precis... I höst gäller det att kura ihop sig i soffan i mysiga koftor med massor av tända doftljus och försöka uppskatta mörkret så gott det går. Vi kan ju inte redan börja längta till nästa sommar.



Vad gör ni idag? Säkert många som går tillbaka till jobbet efter semestern denna måndag, men misströsta inte. Spar alla fina sommarminnen inom dig och plocka fram dem när du längtar tillbaka.

chipskväll


Kvällen har bjudit på lite av varje. Mackor med kalkon, mys och chips med dip. Nu är det slut på veckan och godnatt. Puss på er!


nudlar och böter



Mohsen kom och åt Spicy Hot med oss, trevlig inledning på kvällen! Lite kaos här när Disa försökte sno åt sig mat av Tessan haha.


Pose haha. Mina fina vänner.


Rosetten på Tessans skor som jag pratade om är så jäkla söt.


Bianco. Jag såg en liknande sko en gång som var vit med en stor rosett där bak som jag skulle vilja gifta mig i. Men man kan ju inte köpa sina brudskor än?!




Tess och Disa fixade efterrätten medan jag sminkade mig.


Varma bananer med smält choklad och glass. Bästa.






Skål!

Sedan dog tyvärr kamerans batteri.

När vi kom ner på stan så startade jag kvällen med att få en böter på femhundra spänn för att jag drack cider inom cityringen. ORKA. Det blev en dyr X-cider, minst sagt. Och polisen var en ung, kaxig, dryg jävla färsking som tyckte att det var askul att skriva böter uppenbarligen. Herregud säger jag, svenska poliskåren är ett skämt. Ägna er åt viktigare saker än att böta ordentliga, skötsamma 23-åringar som bara vill gå på krogen för att ha kul. Det fanns nog folk på stan igår som ställde till mer oreda än jag drickandes min cider skulle jag tro. För att inte tala om våldtäktsmän, kvinnomisshandlare osv. Nej fy fan, vilket skämt säger jag bara. Hade jag haft ett vasst föremål så hade jag stoppat det i stjärten på den där fula polisen.

Nu ska jag vika tvätt, och sedan springa till Ica och köpa chips och cola. Måste bara få upp mitt lata sällskap på fötter först...

sliten?


Min nya bakisgrej verkar vara huvudvärk. När jag vaknar har jag så ont att jag tror att jag har hjärnblödning och inte kan resa mig upp. Men sedan blir det bra med en Ipren. Så jag ska inte klaga.

Det är så FINT väder idag, solen skiner och himlen är blå. Jag ska sätta mig på balkongen på eftermiddagen och skaffa mig lite fräknar.

Jag har nyss rekordsnabbt börjat städa lägenheten, idag är en sådan dag då jag är tvungen att få saker gjorda direkt, annars kommer det att få stå en vecka till. Så nu ska jag fortsätta ännu snabbare så att det blir klart. Ska slänga in några maskiner tvätt i maskinen och sedan ska ni få se bilderna från igår.



tonight im wearing this

Här hos oss just nu...


Tröja Cubus, jeansleggings med dragkedja nedtill från HM, skor Belle.


Såhär snygg är tröjan i ryggen (som jag även visade igår, men det syns ju bättre på).


Bjuder lite på mig själv och showar för Tessan och er.


Tessans tunika kommer också från Cubus, värst vad mycket Cubus det blev ikväll. Hennes klackar är från Bianco med en supersöt rosett där bak, ska fota den sedan.

Mer bilder och storyn om vad vi gjort idag kommer imorrn, för nu är det FEST för hela slanten här! Hög musik och massor med vin. I love it.

Innan jag tar en enda bild till ikväll så lovar jag er att jag ska tvätta av kameralinsen. Det verkar behövas, eller hur?!


dirty diana


Vi har köpt ett album till jobbet med alla Michael Jackson´s listettor. Jag har under denna vecka kommit fram till att den här är min absoluta favorit av alla hans låtar.




Han är ju väldigt fantastisk.

WEEKEND


Äntligen helg för mig om ca fem timmar när jag går hem från jobbet.

Då ska det firas med FEST! Och du som redan har fått helg, NJUT!

RSS 2.0