bakläxa


Fy, vilken trist blogg det här blev idag. Men så får det vara, jag tappade humöret lite och har varit fruktansvärt trött. Just nu gråter jag floder till säsongspremiären av Grey´s Anatomy. Mitt absoluta favoritprogram. När det är slut hoppar jag i säng för att vara på topp igen imorrn.

 


du kan göra allt du vill!



Till dig min vän. Idag är vi i mitten på veckan, helgen närmar sig, och det är sista dagen i september för den här gången. Så, ta vara på dagen och njut av denna sista soliga septemberdag, imorgon är det OKTOBER!
Time flies
!


kyckling, ris och en för stor jacka




Jag fick hem jackan från Ellos idag...



...Tyvärr kändes den stor så den får åka tillbaka och en mindre är beställd på nytt till mig. Den kändes alldeles för rymlig och puffig både över ryggen och i armarna. Och nedtill känner jag också att jag vill ha den lite mindre. Fel storlek helt enkelt, annars gillar jag den. Så nu är det bara att vänta tills det nya paketet dimper ner.



Min kille tränade inte idag pga sträckning i ryggen, så han var hemma tidigt för en gångs skull och vi lagade kyckling och ris tillsammans. Såhär såg det ut när vi var klara. Slut, alltså var det väldigt gott!



Till efterrätt åt jag lite sega chips som var kvar sedan helgen. Jag är inte så kräsen. Sedan skickade jag iväg ett mejl till min extrafamilj som jag har i USA. Fy, vad jag saknar dem. Nu ska jag bara vänta på svar.



Right now hemma hos oss... Champions Leauge på TVn och jag vid datorn haha. Men snart är matchen slut och då ska vi umgås lite och prata om framtiden. Jag älskar att drömma och prata om framtiden. Typiskt tjejer?



Disa sympatikollar på fotbollen hon med för att få den skönaste platsen i soffan...

Vi hörs imorrn vänner, hoppas att ni njuter kvällen!


good morning TISDAG!



"Beeing happy doesn´t mean that everything is perfect. It means that you´ve decided to look beyond the imperfections".


Igår kväll var en typisk måndagkväll. Vi åt köttbullar och makaroner. Och kollade på tv och åt lite godis. Sedan skulle jag diska, och då fick jag en glasbit i fingret, så innan läggdags blev det en liten operation. Spännande avslut på en basic måndag. Nu är fingret friskt igen.

Jag har sovit med armar runt mig hela natten, i en varm famn, jag älskar det, helst vill jag aldrig gå upp.

Nu ska jag kladda på lite mascara och sedan iväg till jobbet. Hur ser er dag ut?


Vad du än ska göra, ha en SKÖN dag!


Idag saknar jag
ER extra mycket! Tänk att Esmeralda varit såhär liten... Igår började hon på dagis. STORA tjejen! Längtar tills vi ses igen!

Nu måste jag rusa...

 


jag längtar till december...


...för då fyller darling år och då ska vi åka bort en helg. Det ska bli SKÖNT!





Tänk på det nästa gång du gråter...

Nu har jag snart jobbat klart för idag, och då ska jag hem till Idol och Hollywoodfruar. Måndags-tv är så UNDERHÅLLANDE just nu.


kikar in...


...för att önska er en GLAD måndag! Jag har precis gått en promenad i solen och druckit kaffe. Om en stund är det dags för veckans första arbetsdag.



last nights party



Vi startade gårdagkvällen med att dricka vin och snacka skit hemma hos mig. (Och jag ser att det visst snart är dags IGEN för att färga utväxten, det är helt otroligt. Tycker att jag gör det hur ofta som helst).



Fina Emma lös upp kvällen med sin närvaro.



Och bästa Pernilla var hemma från skolan över helgen så hon kom förbi för lite tjejsnack.



Här vet jag inte vad? Ett försök att vara rolig?



Hmm ja, någonting i den stilen...



Emma och jag garvade lika mycket som vanligt igår. Vi har alltid kul!



Puss på dig vännen.





Sedan drog vi. Pernilla var inte på krogen humör så hon var snäll och körde oss ner till stan.



Jag och Emma slutade här. Varför envisas man alltid med dom där sista drinkarna?


No comment haha.


Den obligatoriska pussen igen.


Time to go. Sedan spenderade jag alldeles för lång tid på att vänta på bussen. Hallå Taxi? Trög var jag.

Tack gumman för ännu en rolig kväll! Och tack Pernilla för att du kikade förbi!


söndagsnöje


Sådär ja, nu har jag gjort lite nytta idag i alla fall. Gått en prommis (skönt med friskluft för det sega huvudet), handlat lite och köpt hundmat. Sedan hade jag och mamma lite mor-och-dotter-tid. Vi pratade om livets alla gåtor och åt Big Mac. Fan vad jag har cravings efter just den hamburgaren alltså efter varje partykväll, det är lite sjukt.

Tyvärr så går det inte att ladda upp bilder, så vi får höras lite senare med bilderna från igår. Ciao sålänge!

 


leopard



Det blev leopardtoppen igår kväll. Jag måste fundera lite till på klänningen...



saknad


Jag har ganska nyss klarat att resa mig ur sängen. Vad är det med denna huvudvärk dagen efter en flaska vin? Kommer den med åldern eller? Jag har aldrig haft dessa problem tidigare. Idag känner jag mig som en 90-åring ungefär. Det är nästan så att man börjar fundera över om den där vinflaskan verkligen är värd det.

Vi längtar efter mannen i huset idag både jag och Disa. Det har varit fullspäckat fotbollsschema hela helgen, men efter klockan tre så är allt avklarat... Så vi ligger väl här i soffan sålänge och väntar.


Varje kväll mellan åtta och halv nio ser det ut såhär i hallen. (Igår var jag tvungen att fota). Pudeln har stenkoll på vilken tid husse alltid kommer från träningen, så här står hon och väntar och väntar... Igår när klockan hade slagit halv nio fick hon lov att ge upp, hon suckade lite och gick och la sig. Husse var ju i Umeå. Annars blir det alltid vild glädje från hennes sida så fort han sätter nyckeln i låset.


"Kom hem någon gång då..."


party LÖRDAG


God eftermiddag fina läsare!

Jag kom nyss hem från jobbet och nu ska jag in i duschen och sedan är det fest.

 


Det finns bara ett problem... Ska jag ha den?



Hmm, måste prova lite...



Eller ska jag kanske ha den?


Jag måste ta tag i detta nu. Puss på er!

 


hur spenderar ni er fredagkväll?



Jag har ätit lax och couscous med avocdo, keso och solrosfrön.



Traskade ner till stan i mina absoluta favoritskor och mötte upp Pernilla. Vi hade lust till lite shopping men konstaterade snabbt att utbudet var torrt. Vi hittade just ingenting, det sög. Handlade lite basgrejer som alltid behövs, och så underkläder förstås efter förmiddagens spontana urrensning.



Idag har jag haft på mig T-shirt från Zara med tigertryck.



På språng.



När jag gick hem såg jag ett träd med några röda löv. Höstens första?



Och solnedgången var såhär fin.

Nu ska jag faktiskt snart hoppa i säng. Ensam, för darling ska till Umeå. Japp, fotboll såklart. Men han stack nyss in huvudet här för att hämta lite nödvändigheter och stjäla en hej-då-puss. Så jag ska nog klara mig ett dygn eller så tills han är hemma igen. Och dom här fotbollsresorna har jag en känsla av att vi båda kommer att uppskatta väldigt mycket när vi snart är sambos på riktigt. Man behöver längta ibland.

Hoppas att du har en UNDERBAR fredag vad du än gör!

Imorrn blir det först jobb, och sedan FEST!


ledig fredag


Jag är ledig idag, jippie!

Vi sov länge och tog en lugn skön förmiddag. Sedan har jag motionerat fram och tillbaka mellan lägenheten och tvätstugan, satidigt som jag har kikat inredning (på internet) till vårat nya place. Förlåt att jag tjatar om det varje dag, men JAG LÄNGTAR!  

När jag är klar ska jag ner på stan och försöka hitta något plagg att förgylla helgen med. Jag måste handla nya underkläder också, till både mig och min man. Oops, men jag är mästare på att slänga gamla sunkiga kläder i stora tunnan nere i tvättstugan när jag ändå är där nere och sorterar tvätten. Då blir jag liksom kritisk och mycket riskerar att skickas i sopen. Idag var det massa gamla undies som sorterades bort, så i eftermiddag blir det till att handla nytt.




Marily var en mycket vis kvinna!

 


jävligt lugn torsdagkväll


Alltså, precis som jag föredrar en torsdagkväll!


Haha Lina jagade Disa med kameran idag på jobbet, detta blev resultatet.



Hon har hittat ett nytt gömställe förresten, under sängen. (Disa alltså, inte Lina haha).



Ikväll har vi ätit hamburgare och tittat på den här filmen, Slumdog Millionaire. Den var faktiskt riktigt BRA.


Och just nu går den här låten om och om igen i vårt hus. Love it!


Som ni märker är det torka på något att skriva om, så jag går och lägger mig istället. Hoppas att du haft en skön torsdag!


jag hade lite tråkigt...


...på jobbet så jag klickade hem en ny höstjacka.


Fin va?! Och det var 40 % på valfri vara så det blev väldigt värt plötsligt. Heja Ellos!

Nu ska jag hem till en myskväll med hamburgare, Idol och film!


god morgon torsdag!


Gud vad jag känner mig virrig denna vecka, jag vet knappt vad det är för dag. Det känns som onsdag. Men det är väl torsdag? Bra, lite närmare fredag och helg. Hur som helst, GOD MORGON! Jag hann precis med en 45 minuters promenad innan det nu började regna. Hoppas att det hinner sluta tills jag ska ta mig till jobbet.


Youghurt med bär och solrosfrön till frukost, mums. Och en galen morgon-busig pudel.


Update: Nu har jag försökt med det här inlägget i typ en timme. Internet och blogg.se vill inte som jag vill. Nu har det i alla fall slutat regna och jag ska ge mig iväg. Måste hinna med lite lunch också innan jag börjar kl ett.


Dagens kloka ord!


Nu måste jag rusa, puss på er!






vänskap på posten


Hur har er onsdag varit? Massa skoj hoppas jag, och jag hoppas att ni hade tid att lapa lite höstsol. Jag själv har stått inne hela dagen känns det som, och när jag kom ut igen var det mörk. Det märks nu att våra mörkare årstider smyger sig på. Glöm inte stearinljusen, dem hjälper, jag lovar.



När jag kom hem och kollade posten låg det ett fint kort och väntade på mig. Pernilla har gjort det alldeles själv och på baksidan fanns ett gulligt meddelande. Jag blir så himla glad dem få gånger jag får personlig post i postfacket. (Mamma, Pernilla och Mormor är dem enda som det ibland kommer post ifrån). Det händer alldeles för sällan, oftast är det ju räkningar och reklam. ALLA borde bli bättre på att skicka brev och kort. Mejl och sms i alla ära, men det är ROLIGARE att få det i lådan. TACK vännen för att du lös upp min dag!



Kuvertet var såhär fint med en flicka på. Jag önskar ofta att jag var mycket bättre på att pyssla med sånt här. Jag vet inte om det är tålamodet som saknas kanske? Oftast tröttnar jag så fort om jag ens försöker att skapa något...



Middag på 10 min. Pasta, pesto, soltorkade tomater, feta och lite tsatsiki som jag hade kvar i kylen. Ju snabbare desto bättre när man slutar jobba sent och kommer hem vrålhungrig. 

Mamma tog med sig Disa ut till Björnön en stund ikväll. Skönt för mig för jag slapp promenad och kunde krascha i soffan istället. Jag har haft ont i halsen igen idag. Snacka om att krämporna kommer och går och kommer om varann just nu.

Jag sitter och kollar lite tv nu men ska lägga mig istället tror jag. Ännu en sovmorgon imorrn, love it!



hannas humör skjuter i höjden!


Hej snyggo. Jag känner mig bättre idag. Jag känner att jag är på rätt väg, jag ska klara att fimpa för gott, jag känner mig redan gladare. Jag sov gott inatt och jag sov nästan tills klockan ringde utan att vakna och vrida på mig under natten. Sådär ja, några sådana nätter till och jag kommer att studsa fram om dagarna.

Har varit ute på en prommis imorse, det är ju SKÖNT med höst och frisk luft och löv på marken. Idag skiner ju till och med solen. Vi gick lite i skogen och Disa var hur excited som helst över alla löv som blåste runt och alla höst-dofter.


Kolla vilken gullig klänning. Hon ser ut som en blomma.



Hur många brudar längtar inte till sin egen bröllopsdag...


Du är helt fantastisk! Dessa bilder får bli vår start på dagen och dagens pepp.

Nu ska jag röja lite efter morgonens kaffe och frukost här och sedan är det jobb. Helgen närmar sig, så njut av din onsdag!

TACK ni som peppar mig här med kommentarer! Ni hjälper mig mer än ni kan ana! Anna, det kan hända att jag ringer för föredrag när det känns tungt!


bitterfitta


Jösses vad denna vecka har startat trist. Regn, PMS, allmänt pissigt. Imorrn är det onsdag, då måste jag ställa om. Så att den längre hälften av veckan blir bättre. Easy fix, nu ska jag inte vara på dåligt humör mer. När jag kom hem från jobbet idag tog jag ut aggressionerna i städning. Det är ett sjukt bra sätt att slösa sin ilska på om man är irriterad, det blir SKINANDE rent (man skrubbar ju så jävla hårt). Hela badrummet glänser och jag dammsög också innan jag gav upp och nästan dog av hunger.

Jag har ätit mackor och haft en ensam kväll. Men jag njuter av att det är tyst och jag ska snart njuta av att gå och lägga mig. Jag har legat vaken två nätter i rad nu (därav det dåliga humöret?). Jag har ingen aning om varför. Eller har jag det? Hur många biverkningar kan det komma av att sluta röka? Händer det verkligen så mycket i kroppen att man till och med kan ligga sömnlös? Hes och rosslig har jag blivit också. Ologiskt. Men det var någon som sa "att så blir man när flimmerhåren växer tillbaka i halsen"... Om det inte lönar sig att vara utan cigaretterna snart så måste jag börja med tyngre droger. Jag MÅSTE få sova.

Ja, det var väl den tisdagen. Ensamtid, städning och abstinens. Jag har världens mest välbehövliga sovmorgon imorrn, så kom igen nu John Blund, låt mig somna.


Kräftor i augusti...



...med bland annat Elin och Mohsen. Vilken klockren kväll det var!

Nu ska jag inte längre tynga ner er med mitt gnäll. SWEET DREAMS!


loosen up


God morgon mina vänner!

 

Jag är på jobbet, ville bara önska dig en skön tisdag! Ha en BRA dag.


hollywoodfruar


Jag är så jävla glad att jag inte är en Hollywoodfru, kul att leva ett liv där allt är fejk?!

Dagen har inte bjudit på så mycket mer än jobb. Jo, köttbullar och potatismos. Och Hollywoodfruar. Nu kastar jag in handduken. Skittråkigt, jag vet. Men kanske att humöret höjs imorrn?


Ikväll får ni ta del av denna otroligt fina och normala bild från årets Sälensemester. Jag färgar håret och smakar på maten medan Frida hackar lök i skidglasögon.

 


måndag måndag måndag


Morning!

PMS mina vänner, PMS. Det var gårdagkvällens stora problem. JAG TOG INGEN CIGG. Jävlar, vad bra jag är! Jag åt godis istället, och fick en puss och massa kramar hela natten, det hjälpte. Det känns att det är måndag idag, och det regnar. Men det gör ingenting, för jag ska tända ljus ikväll och kolla på Svenska Hollywoodfruar. Till och med en måndag som denna finns något att se fram emot.


Jag lämnar er med dessa fina ord! Vi hörs efter arbetsdagens slut. Ha en så FAB dag som bara DU kan!


ikväll kom hösten (och det dåliga humöret)


Jag känner mig inte pigg just nu. Antingen håller jag på att bli sjuk, eller också beror det på att jag slutat röka och har absinens, eller så är det gammal vanlig hederlig PMS. Jag kan inte riktigt identifiera känslan, men jag skulle typ vilja slå någon eller skrika högt, något i den stilen. Eller gråta floder. Vad härligt det är med kvinnliga hormoner (om det nu är det). Jag tror att jag går och lägger mig så att jag slipper utbrottet. Och så att stackarna här hemma i min närhet slipper utbrottet. Lugnast för alla. Ny dag, nya tag imorrn.


Såhär glad var jag i alla fall tidigare idag på mammas födelsedagskalas. Disa stal showen genom att äta av en bit av tårtan när ingen såg. Tårtan stod på ett lågt bord ute på altanen och dörren var öppen, vårat misstag. Som tur var gick den att rädda och ätas av ändå.


Mamma öppnar prensenterna som hon fick av mig. Lite smått och gott, blockljus och ett glasfat bla.


Jag var tvungen att börja äta ensam innan alla kommit för att hinna i tid till fotbollen. Här lyssnar jag på medans mormor och Frida diskuterar symaskinsfunktioner... Interesting? Njae.



Sedan var det ju fotbollen. Och det var trevligt, ungefär tills allt gick åt helvete. Mer än så behöver inte nämnas. Var nyss ute med hunden och nu ösregnar det. Slut på sensommar och allt vad värme heter?

Det har tagit mig sjukt lång tid att skriva detta lilla inlägg. För att internet SUGER. Kanske skulle jag ringa Tele2 imorrn?!

Skönt, så, nu har jag klagat av mig. Jag som brukar vara så fruktansvärt positiv. Det är jag ju såklart fortfarande men ibland får man känna såhär. Han i soffan tycker att jag suckar för högt och ser för sur ut. Så jag kanske skulle rycka upp mig nu. Jag ska i alla fall INTE ta den där ciggen som egentligen skulle sitta fint nu. INTE!

Hoppas att era hormoner är stabilare denna söndagkväll än vad mina är. Life is good.


very sunny sunday


Good morning beauties!

Världens största sol på himlen. Jag älskar redan den här söndagen.


Jag ska sätta mig såhär en stund på balkongen och njuta av livet. På eftermiddagen väntar födelsedagskalas och fotbollsmatch. Helt perfekt väder för fotboll, me like.



Visdom på en söndag. Worry less, smile more.


halvkrasslig myskväll


Varken jag eller Baby är helt hundra idag. Jag har haft ont i halsen sedan igår natt och nu känns det som om det går åt helt fel håll. Jag får inte, får inte, får inte bli sjuk. Jag har klarat mig från det i så många år nu (har inte varit "ligga-hemma-sjuk" sedan jag bodde i Boston 2007) och jag vill inte och har inte tid nu heller. Så jag ska ta alvedon innan jag somnar och hoppas på att det är borta imorrn. Vi har haft det väldigt mysigt ikväll i alla fall, trots våra krämpor.


Vi kollade på The reader som fått så bra kritik överallt. Men jag blev ganska besviken. Den var okej men hade absolut ingen wow-feeling. Tur att vi hade en stor skål godis och flera samtalsämnen när det blev långtråkigt.


Vi är lite som två nykära femtonåringar ibland och ägnar oss faktiskt åt att hålla varandra i handen i timmar vissa kvällar.


Doftljus. (Hittade en funktion på kameran som hette "candles", och då blev det såhär. Lite julstämning?!)


Just nu: Champions Leauge och Barca (såklart?!). Men det är strax slut och då ska vi sooova. Och JA, vi SKA köpa en ny TV haha.

Jag hoppas att DU haft en skön lördagskväll och njuter av helgen. Kanske är du på dejt? Bio? Eller utekväll? Vad du än har för dig så hoppas jag att du har KUL.

Nu önskar jag er en GOD NATT!


LOVELY lördag!


Jag har njutit av solen idag. Kikat runt i inredningsbutiker och jag LÄNGTAR tills det är dags för flytt. Snart, snart, snart. Vi har nyss ätit god tacogratäng och nu bäddar vi ner oss i soffan med en stor godispåse och ser en film.

 






Bilder från morgonens sköna promenad. Såhär fint var det där jag gick idag. Det är helt lovely med såna här fina, varma höstdagar. Jag njöt av varje steg och andetag.

Nu är det movietime!


äntligen helg


Slut nu på denna fredag och helgen startar. Jag har haft en bra dag, vaknade i en varm famn och möttes av leenden på jobbet. Jag är för en gångs skull ledig hela helgen och det känns SKÖNT!


På jobbet, i personalrummet/lagret har vi en tuggummiautomat. Vi kan ju lugnt säga att vi hade ganska mycket dötid idag utan kunder. Så, vi tuggade tuggummi, och Lina försökte få ut så många färger som möjligt. Undrar hur många vi tuggade? Sedan spottade Lina ut dem på ett papper. Ganska udda beteende kan tyckas (?) men tillslut tar man vad man har närmast till hands när det blir dött i butiken för att roa sig själv. Lina, my sunshine!




Jag tuggar och tuggar haha...


HAPPY FRIDAY!


Ikväll har jag och Tessan ätit Big Mac och tittat på Idol...



Puss på er!



Disa och Tessan passade på att mysa lite i soffan.



Efter Idol satte vi på den här filmen från en gammal tjejsemester. Och herregud vad vi har skrattat. Minnen är KUL, alla bra minnen ska man bevara länge!

Efter denna skrattfest säger jag godnatt för idag. Hoppas att ni njuter av er fredagkväll vad ni än har hittat på. "Ses" imorrn. Puss!


tack för idag torsdag


Idag säger jag hej och hejdå i samma inlägg. Jobbet var stimulerande, och vi åt bullar. Sedan hann jag med att handla och hänga med syrran en stund.

 


Medan min darling var på fotbollsträning passade även jag och Disa på att ta oss en match. Hon dör för den här fotbollen och gör vad som helst för att få busa, busa, busa. Det var lite dåligt med luft i den så ibland bet hon tag i den och drog (trots att hon och bollen är ungefär lika stora), då var det jag som fick jaga henne. Ni ser ju hur hon helst flyger efter den när man sparkar.  


Efter dagens allt jobb och fotboll åt vi ris och köttfärsbiffar med tsatziki och fetaost. Gott. Sedan har vi kurat i soffan resten av kvällen och kikat lite MTV Video Music Awards repriser.

Nu är det mys och godnatt som gäller i detta hem. Imorrn är det FREDAG och start på helgen!

Skicka ett fint sms till någon du tycker om innan du somnar vettja... Och sedan, SOV GOTT!


you raise me up


Ni vet hur jag sa att jag var trött och sur och hade en dålig dag? När jag kom hem möttes jag av en lapp där det stod FINA saker. Hur kunde du veta, min älskling, att jag behövde något sånt just precis idag, lite mer än någon annan dag? Jag antar att vi bara kompletterar varandra galet väl och känner på oss varandras humör och känslor. Själsfränder. Lappen innehöll bland annat orden för alltid skrivet med stora bokstäver. Tänk så glad man kan bli över en papperslapp fylld med känslor. Så fanns det något glatt och bra även denna dag. 

I LOVE you.


Efter jobbet startade ösregnet, så jag drog hem till mami och syster och läste lite i nya ELLE.


Hunden var allmänt galen.


Vi hann med lite bus innan det var dags att äta spaghetti och köttfärssås...


...som vi nästan fick slänga i oss för att Frida skulle hinna iväg till sin krokikurs. (Kroki är ett skapande som innebär att man målar av nakna männikskor. En person sitter alltså modell naken och så målar man av den. Jag höll på att dö när jag fick höra detta. Jag hade inte klarat att sitta och måla av någons pungkulor eller bröstvårtor utan att dö av skratt. Jag kanske är aslarvig (?) Men tänk dig själv... Skulle du kunna måla ett ollon på papper utan att fnissa? Nej, jag tänkte väl det. CAN`T WAIT tills jag får höra alla detaljer om hur det gick för henne sedan. Min lilla duktiga kreativa lillasyster).


Det enda kreativa jag åstakommit idag är att provsitta mina nya köksstolar. Och det var väl inte så jäkla kreativt egentligen... Men fina är dom!


Hur många av oss har inte fotats till ett skolfoto såhär? Haha, så jäkla fult.


Jag snodde med mig två passionsfrukter hem som jag ska äta snart. Jag kan behöva lite vitaminer. By the way, inga cigaretter för mig på fyra dagar nu. Jag är grym! Idag packade jag inte ens ner paketet i väskan när jag gick hemifrån. Fast jag kan ju villigt erkänna att jag är sugen, men jag ska klara detta.

Det blev ju en bra dag tillslut. Nu ska jag se klart Idol. Och jag ska faktiskt stänga av datorn, annars kommer jag aldrig i säng. Jag kan lätt bli fast här i timmar (no life?). Och inatt SKA jag sova gott och tillräckligt många timmar.

SOV GOTT
fina vän!


dagens goda?




Jag känner mig galet oinspirerad idag och söker förgäves det positiva med denna onsdag. Kan det bero på dålig nattsömn? Allför sen lunch? Jag ska söka vidare. Peace.


jag somnar


Sådär, nu har vi ätit korv. Den var stelfrusen så jag la den i varmvatten för att tina men sedan smakade den mest bara vatten tycker jag. Anyways, vi blev mätta i alla fall och det var väl det som var grejen.

Jag har inte så mycket mer att dela med mig av idag. Ska ut med Disa en snabbis nu och sedan tror jag att jag kommer att somna. Kanske försöker hålla mig vaken liiite till för att umgås och pussas lite. Men det är Champions Leauge på TV och det blir jag så sömnig av.


Svensk husmanskost? Det ser ju inte så kul ut. En väldig blandning av pasta blev det också, tre olika sorter som höll på att ta slut fick åka ner i kastrullen.

GOD NATT TISDAG!


utmattad och loppisfynd


Mina fina fina läsare. Hur mår ni idag? Jag är utmattad. Vi har jobbat och jobbat och hängt om hela butiken. Jag är slut i både kropp och själ, men nu är det fint på jobbet.


Dagens skönhet får bli Eva Mendes som posat för Marie Claire på dessa bilder. Önskar att jag hade hennes "glow" idag, men en annan dag snart kanske...


Har du arbetat hårt och varit snäll mot männsikor idag? Isåfall kan du sova gott inatt.

I helgen var min mamma på loppis vid sin sommarstuga. Då hittade hon köksbord och fyra stolar till min och darlings nya lägenhet för en billig slant. Bra va? Jag som alltid velat ha lite loppisfynd hemma.

 

 


Galet bra, eller hur?! Jag tycker att det är jättesöta stolar och ett fint bord. Och tröttnar man så är det ju bara att byta ut det. Ska köpa fina "dynor" (egentligen är det mer som tunnare sitt-dynor i fårskinn) också till stolarna som jag sett ut.

Dagens bästa nyhet är att min hyresvärd har hittat en ny hyresgäst till mitt place som vill flytta in samma datum som jag flyttar ut. Alltså slipper vi en månad med dubbla hyror, jippie!

 

Nu måste jag ut på en höstpromenad för att få lite friskluft. Sedan ska jag sova en stund innan min man kommer hem från träningen, då ska vi äta falukorv och makaroner.

 

 


söndag? måndag?


Hej på er!

Igår kväll låg jag nerbäddad under en filt i soffan med en chipsskål, min kille och vår pudel. Därför blidde det inget bloggande. Vi var tidigare på kvällen och tittade på en fotbollsmatch (och frös ihjäl) med några vänner. Efter det åt vi McDonalds och sedan blev det en given filmkväll. Vi såg "Män som hatar kvinnor" och jag fick lov att gömma mig under filten ett antal gånger. Jag har svårt att titta på otäcka saker. Men den var riktigt bra och jag blev positivt överraskad. En riktigt SKÖN söndag hade vi, bara massa slappande och inga måsten.

Idag har det också känts lite som söndag bara för att jag har varit ledig. Skönt att starta veckan med en soft dag.


Jag har hängt med Louise och William. Vi tog en promenad i solen och åt kebab.


Gullet åt stark sås som en riktigt karl och släckte törsten med cola. SÖTA killen!


Will har precis fyllt fyra år och är galet charmig. Han fick oss att skratta gott mer än en gång ikväll denna lilla entertainer.


Promenad hem igen... Disa och Will älskar att leka. Deras vildaste sidor lockas fram.


Will fotar oss på vägen hem. Några små fingrar i vägen, och lite suddigt. Men det är inte lätt att hålla en hund som drar samtidigt som man fotar. Annars är han en mästare på att ta kort.


Såhär kul kan man ha hemma hos familjen Holm.


Dem här två underhöll varandra medan jag och Louise åt chokladbollar och snackade om livet. Jag är så glad att jag har dig vännen! Och snart bor vi NÄRA varandra, jag längtar! Tack mina älsklingar för en bra dag!

Just nu ligger det massa ren tvätt överallt i lägenheten, så jag måste vika lite nu innan jag får plats i sängen och kan sova. SOV GOTT och hoppas att du haft en bra start på denna nya vecka!



lördag kväll, inflyttningsfest



Söta Becca (värdinnan för kvällen) som precis flyttat till Västerås.


Systrarna Unnebäck.


Fyra brunetter.


Becca och A-C.


Gräsö is the shit.


Ni är så fina, tack för en härlig kväll!


Puss på goa Tessan!








Tessan ÄLSKAR singstar, och det förstår jag för hon är DUKTIG på att sjunga.


Kärleksparet Kaj och Tessan tävlade i en duett. Gissa vem som vann?


A-C var DJ och kollade lottorader. Vi höll tummarna för 156 miljoner, men det gick tyvärr inte vägen.


SÖT!


Jag blev ganska tvingad att sjunga. Jag hatar det och besparar helst folk min sångröst. Men vad gör man inte...


Jag tävlade mot Becca, och förlorade stort.


Sedan blev jag upprörd för att låten sög och jag var inte alls med på låtvalet haha.


Skål! (Haha, kolla Tessans något välfyllda vinglas).


Här ska jag och Becca cykla iväg. Hon var borta en LÅNG stund nere i källaren och släpade fram cykeln. Och när hon väl kom därifrån hade hon "skadat" handen haha. Det fick jag minsann höra både en och två gånger.


Det var mörkt OCH jävligt kallt. Men som dem tappra krigare vi är kom vi fram tillslut.


Efter krogen åt vi världens godaste nattmat, kebab. Becca var lite på det här humöret?!


Godnatt, dags att cykla hem och sova.

Tack mina vänner för ännu en rolig kväll!


morning sunday


Eller kan man säga godmorgon klockan halv två på eftermiddagen? Tveksamt. Jag kom hem strax efter två inatt och somnade som en sten. Mellan sju och åtta någon gång imorse tassade min älskling in (efter en sjukt lång tågresa) och pussade mig i nacken. Sedan somnade vi om, och ja, tog oss ännu en lång sovmorgon.



Jag hade med mig en bukett med stora vita liljor och några små lila blommor till inflyttningsfesten. Fin va?!


Röda fantastiska skor kvällen till ära. Den ena blev sjukt stor under kvällens gång (av någon konstig anledning) så på hemvägen kämpade jag med att inte tappa den och "göra en Askungen".


På väg. Älskar den här tunikan, den åker på OFTA. Kanske lite för ofta?

Nu ska jag äta. Herrå!


dags för fest

 



Jag unnade mig färska blommor idag som jag ska njuta av i helgen.

Nu är jag hemstressad från jobbet så nu ska jag sätta fart här och bli klar och sedan är det inflyttningsfest för hela slanten. Vi ska hinna med lite dans också är det tänkt. Jag tror att det blir en fantastisk lördagkväll.



Jag tror att jag kör djurmönstrat/prickigt ikväll. Hittade detta på HM idag för 99:-

(By the way så vann Syrianska första bortavinsten i eftermiddags och det ser ut att bli Div 1 spel även nästa år. Härligt).

Nu måste jag rusa. Ha en FAB kväll!


happy b-day to you




Grattis idag till världens bästa Louise som fyller 23 år. Du är en FIN vän med ett hjärta av guld. Dessutom är du en fantastisk mamma, dotter, syster och sambo. Njut av din födelsedag! Du är SPECIELL!
I love you!

 


softaste fredagen


Hej på er! Hur har er fredag varit?

Jag har haft en BRA dag. Jobbet gick bra och jag har träffat goa människor och precis fått en skön KRAM.



Jag startade dagen med apelsinjuice.

 


Efter en hel dags säljande mötte jag upp gulliga Jessie och vi käkade toast och babblade på Wayne´s.



Helt perfekt och toppen att unna sig mat ute en solig fredagskväll. (När vi kom hem fick Disa en lång skön promenad, hon var rätt trött på att sitta still men sötte sig perfekt som vanligt under tiden vi åt).


Vips så dök även fina Tess upp och höll oss sällskap. Hon hade precis stängt på jobbet (som ligger granne med Wayne´s uteservering). När vi ätit och pratat färdigt åkte vi till affären och köpte viktiga saker till helgen. (Läs typ: chips, godis, cola etc...)

Nu har jag tittat på nya "Kändisdjungeln"TV4. Fy fan vilket jävla program. Vart är kändisarna undrar jag? Är man kändis för att man har knullat med Björn Borg eller för att man skriver om kungafamiljen i tidningen? Och vad är kul med att äta larver och bada i lera? Katastrof. Hade det varit Zlatan som krälat i leran så kanske... Men Kenneth Andersson? Njae.

Babe var precis här och gav mig en kram. Och en "hej då puss". Imorrn är det nämligen bortamatch i Skellefteå så vi ses inte igen förren på söndag morgon. Då har han rest och spelat fotboll i ett dygn. Jag är inte så avundsjuk, men jag ska hålla tummarna. Heja Syrianska! 

Nu säger jag GOD NATT. Mera jobb imorrn, jag älskar att jobba helg (not).


äntligen brun igen


Det värsta med att vara blond brunett är att cirkus var fjärde vecka börjar jag likna skalle-per och ser flintskallig ut. Mitt hår växer galet snabbt och så fort det växt någon centimeter så förvandlar dem blonda rötterna mig till en flintskallig person. Jag ser sjukt tunnhårig ut. Så jag är väldigt lyckligt lottad som har en syster som ställer upp varje månad och ger mig tillbaka mitt hår. Vi leker hårfrisör i en halvtimme och vips så blir jag snygg igen. Jag är så dålig att jag inte kan göra det själv nämligen, för det slutar alltid med att hela min överkropp blir brun. Och det känns lite överdrivet. Så det är tur att hon finns den där Frida. Inte bara som hårfrisör. Utan även som en bästis. Det finns ingen jag kan släppa loss med såsom Frida. Hon ser ALLT hos mig, alla mina sidor, ibland kallar hon mig Hitler, och jag henne för något annat ofördelaktigt, men vi har en grym systerkärlek innerst inne. Och på lördag kanske hon ska följa med mig ut och dansa. Det kan bli show.


Vi ser såhär coola ut när vi leker frisör. Ungefär som när man var sex år och tyckte att det var skitkul.


Sedan åt vi kvällsmat. Lite kyckling, lite potatis, lite oboy och lite mackor. Konstig blandning, men jag var sugen på lite av allt. 

Efter det gasade jag hem i full fart och hade ännu en visning på lägenheten.


Alla blonda hårstrån är bortschasade för denna gång.

Nu sitter jag här och inser att det är dags att hasta i säng. Imorrn är en ny dag, en ny tidig morgon och mera jobb. Men FREDAG. Och efter jobbet ska jag fika.

Så suss gott alla så "ses" vi imorrn.


LOVELY onsdag


Vi tog en soft morgon/förmiddag och lät inget skynda på. Åh vad jag gillar att ha all tid i världen på mig och kunna bläddra sakta i tidningen, pussas, dricka kaffe och vara noggrann med mascaran utan stress.

Tillslut kom vi iväg. Vi har haft en skitbra dag. Disa fick sig en kloklipp på hundsalongen, sedan var vi på IKEA och tittade ut en önskelista med grejer till nya lägenheten. Mys att strosa runt och drömma sig bort och planera framtiden. Jag längtar tills vi har plats att ställa grejerna på så att vi äntligen kan handla också.

 

På eftermiddagen käkade vi god kycklingfilé på ett matställe jag inte minns namnet på. Vardagslyx att slippa laga mat och diska. Vi åt länge, bläddrade i tidningar, pratade och njöt av livet. Jag älskar livet.


På hemvägen stannade vi och köpte en FET godispåse.


Och efter en solig promenad bäddade jag ner mig med skålen i soffan. Där har jag befunnit mig sedan dess. Vi har kollat på Sverige-Malta, Idol och Fråga Olle. Nu är det sovdags för mig så att jag kommer upp i tid imorrn bitti.


Vilket väder vi har haft idag förresten. Snacka om sensommar, det är HÄRLIGT!


mysdag


Jag myser på min lediga dag. Vi hörs sen.

good girl gone bad


Rubriker kan fan vara det tråkigaste i världen att komma på. Nej, jag är fortfarande en bra tjej och jag har inte blivit dålig, men jag lyssnar på den där låten just nu. Och jag lyssnade mycket på det albumet när jag bodde i Boston. Så, därav rubriken. Skittråkigt jag vet. Men rubriker överhuvudtaget suger ändå alltid så det spelar ingen roll. Bitterfitta?

Här kommer min dag:


Jag blev såhär överlycklig idag...



...när jag blev överraskad med sjukt god kladdkaka.


Det var desto deppigare borta i hörnet för där fick man inte smaka. Och så halskrage på det. Life sucks sometimes?


Lina gick väldigt spontant och klippte lugg på eftermiddagen. MODIGT. Och visst blev det fint?!


Hemma från jobbet. Rosé, chicken nuggets till kvällsmat och film. Perfect tuesday? Oh yes!


Vi hittade Disa i sängen, hon har lärt sig att hoppa upp där själv trots att den är HÖG. Kul, aldrig mer en natt i ensamhetens tecken?

Nu måste vi gå och lägga oss. Imorrn blir det IKEA. Nattis!


har ni sovit gott?


Ny dag, nya möjligheter...



Jag ska snart äta youghurt med hallon och blåbär i. Gott va?!


Här ser det ut som om jag försöker ta en flygtur igår på jobbet. Men jag kom alltså ingenstans...

 

Nu önskar jag er en skön tisdag och koncentrerar mig på min youghurt och "Efter tio" på fyran. Puss!


snoppar på tapeten


Så, då var jag hemma för idag. Jag är galet trött. Mycket ny information, men jag känner mig TAGGAD. Nu ska vi jobba hårt och ha ännu mer roligt på jobbet. Vi åt god pizza samtidigt som vi diskuterade framtiden inom företaget, vilket ju är den perfekta "mötes-kombinationen" enligt mig. Man borde alltid äta gott samtidigt som man pratar om viktiga saker, allt blir ju så mycket bättre och mycket mer logiskt då.


Slow som jag är så glömde jag ändå kameran idag. Men misströsta inte kära läsare, det finns suddiga mobilbilder. Här fick jag lära mig att göra slipsknut. Men det gick lite sådär...

Så istället studerade jag (som en idiot) Linas teknik en stund.

Vi hängde om lite idag, det blev fint tycker jag. Och här är förresten min nya dunjacka för vintern.


Självklart hann vi även med några bullar innan pizzan.


Mina cigaretter tog slut idag... Länge, länge tänkte jag att "jag köper inga nya". Men (och jag måste ju erkänna och tala sanning) dum som jag är så gjorde jag det ändå. På något sätt blir behovet större när jag inte har några. Det är faktiskt lättare för mig att lägga dom i bokhyllan och låta bli dom än att känna paniken över att inte ha ett paket hemma (hur sjukt det än låter för er som inte har ett beroende). nu ska jag försöka fokusera på att bara titta på paketet och veta att det finns där, se men inte röra.  

Det var den måndagen. Just nu kollar jag på ett program om penisar på trean. Tänk hur olika dom kan se ut, det är konstigt. Snoppar är ju egentligen sjukt fula om man tänker efter, det är ganska intressant faktiskt. Snoppar, snoppar i alla möjliga former och storlekar. Allt snack om att storleken inte spelar någon roll. Men där fnyser jag faktiskt, jag tror att ALLA tjejer har en åsikt angående storlek och faktiskt visst tycker att det spelar roll. Eller vad säger ni? Alla bryr sig om storleken men det ska man vara för fin för att erkänna?! Lite så tror jag att det ligger till. Nu ska dem visst förstora en snorre på tv:n. Måste rikta uppmärksamheten ditåt och se hur dem gör...

Hur kan ett inlägg som startar med möte på jobbet sedan sluta med snoppar? Jag tappade den röda tråden på vägen uppenbarligen. Anyways, sov gott och DU är unik!


monday morning


Hola! Hur mår ni idag? Jag har haft en bra morgon. Solen skiner och det känns höstigt, löv på marken och lite kyligt. Det är mysigt tycker jag, eller jag ska intala mig det i alla fall. Jag har hunnit med god frukost och ett besök hos barnmorskan (nej, vi ska inte ha barn, än). Nu är det strax dags för lunch innan jag går till jobbet. Idag blir det en sen kväll, mötet som blev inställt förra veckan äger rum ikväll istället. Skönt att få det avklarat så att vi kan börja blicka framåt sedan.



Njut denna start på en ny höstvecka!



Gör någon glad varje dag!


(Jag råkade skriva fel matchresultat igår kväll, för er som är intresserade. 3-4 skulle det vara, inget annat. Varje mål är viktigt).

Nu önskar jag er en glad MÅNDAG!



sussa sött bloggisar



Såhär såg jag ut imorse när jag städade. Imorrn är det slut på suddiga mobilbilder, jag ska komma ihåg att jag faktisk har en kamera, även om den inte fungerar så bra.



Nu längtar jag efter att gå och lägga mig, så det ska jag göra något åt. Jag sitter redan och tänker på nästa helg förresten haha. Jag är nämligen bjuden på inflyttningsfest. Det ska bli svinkul.



Det här MMS:et klickade jag iväg till min älskling ikväll haha. Han tyckte att jag var söt men såg lite väl arg ut. Det kan jag hålla med om, men det beror nog på förlusten haha, och på att jag hellre pussas in real life än över telefonen. Men den som väntar på något gott...

Hoppas att du njutit din söndagkväll, SOV GOTT!



ännu en förlust


Fotbollen var ju sådär. 2-4 förlust för det röd/gula hemmalaget, men det kändes inte riktigt rättvist tyckte jag. Nu kan vi ju hålla tummarna för att att det blir spel i ettan även nästa år. Min babe var i alla fall lika het som vanligt, men det hade ju varit kul med en vinst...


Det regnade lite till och från men sedan kikade solen och denna fina regnbåge fram.


Min vän Lina och hennes Daniel var med och hejade. Disa var nöjd för hon fick sitta i knät och Lina klappade henne oavbrutet i 90 minuter. Lycka!


Go Syrianska... Vi hade behövt skrika lite högre kanske för bättre utdelning?

Imorrn är det en ny vecka IGEN, jag fattar inte hur fort veckorna går. Snart firar vi väl jul. Nu ska jag äta upp mina sista cashewnötter för den här helgen och slötitta lite på treans söndagsfilm.


sunday morning



Morgon promenad...


Vi gick förbi pappsen en sväng. Och i hans trappuppgång bor M LÅNGSTRUMP. Det ni!


Jag mös med Pernilla igår kväll. Kul att ses igen. Vi pratade om allt möjligt, åt nötter, choklad och tittade lite på filmen Stockholm Boogie på femman. Såhär mörkt blev bildbeviset... (Mobilkamera, that´s why).


På förmiddagen åkte Disa och jag till djuraffären och inhandlade en tratt. Lillen har fått eksem mellan trampdynorna och det läker endast om hon inte kommer åt att slicka på det (vilket hon helst gör hela tiden). Så nu blir det desinfektion, rengöring och tratt i ett par dagar. Hon tycker att det är lite sådär halvkul... Men hon behöver bara ha den på när jag inte kan ha full uppsikt över henne, annars slipper hon och så måste jag peta på henne och säga åt henne varje gång hon slickar. Tjat, tjat, tjat.


Om en stund är det dags för helgens fotbollsmatch. Syrianska - BK Forward på Parken. Hoppas verkligen att det slutar regna tills dess. Annars blir det många varma koftor...

Vad ska ni göra ikväll?


jag är tillbaka


HEJ mina vänner!

Nu är jag tillbaka, tog en bloggfri lördag. Jobbade en stund igår och sedan solade jag solarium på eftermiddagen. Dumma jag som var alldeles kritvit och ändå satte på ansiktsförstärkaren, det får jag sota för idag, jag har en skön tomatröd färg i facet.


Blev bjuden på tacos hos mamma och Frida igår kväll.


Frida har köpt en ny symaskin. Så i fredagskväll snodde hon ihop den här tröjan åt sig själv som hon sedan jobbade i igår. Flera frågade var den var köpt. Visst är den snygg?! Hon är så DUKTIG min lilla kreativa designer.


Men såhär trött blir man av att vara kreativ? Haha.

Hoppas att ni njuter av er helg och bara har det bra! Jag tvättar för fullt och nu måste jag rusa ner igen och slänga i en ny maskin. Bra träning att springa i trapporna!

Hörs senare. Puss!


jag har inte haft tid


Ikväll har jag i princip duschat och fixat klyftpotatis samtidigt. Bra gjort va?! Allt för att hinna till filmen på tv som startade klockan nio. "Handen som gungar vaggan", lika äcklig varje gång, klassisk thriller. Cola, choklad och fredagsmys. Har alltså inte haft tid för datorn. Puss och godnatt på er.


TGIF


Thank god it´s friday...

Vaknade utvilad av att det smattrade utanför... Så jag har ringt lite samtal imorse och fått lite fix gjort. Skönt. FIRA att det är fredag och helg idag, fast det regnar, lova det?! Jag firar med att ta med mig kanelbullar till jobbet.


God morgon hälsar Disa (somtog sig ännu en sovmorgon...)


"The future belongs to the few of us still willing to get our hands dirty." Du bestämmer själv vad du vill göra av ditt liv och hur du vill spendera din tid. Allas lycka ser olika ut, bara du kan påverka ditt eget framtida välbefinnande.

Ha en LOVELY fredag!


min gulliga älskade tjej


Jag fick världens finaste MMS ikväll från mina favorittjejer i Stockholm.


"Hej Sötis. Hoppas allt är bra. Jag och mamma är ute i lekparken. Tänk om du var här och lekte med oss, eller satt och skvallrade med morsan! Älskar dig. Puss"

Jag blev så GLAD. Önskar att ni bodde här mina älsklingar. Jag älskar er!

Lagade en riktig festmåltid till mig själv ikväll. Färsk tortellini med grillad kyckling och mozarella. Vardagslyx var det va?! Nu sitter jag och längtar lite efter min kille. Men det är ju bara bra att längta lite.

Jag säger redan godnatt för idag, nu ska jag bli bättre på att komma i säng i tid dagen innan jobb. Puss på er!


sneak peak


Jag är döende. Av hunger just nu, så jag ska nog inte sova middag ändå. Jag måste ju laga mat. Vad gör ni? Hur har dagen varit? Vi har packat upp massor av fräscha höst plagg på jobbet. ÄNTLIGEN. Och så fick jag trevligt besök av en gullig tjej vid namn Jessie. Snart måste vi festa till det igen känner jag. Jag börjar åldras i förtid...

Att det regnar gör mig ingenting ikväll. För jag ska bädda ner mig i soffan och tända ljus. Ikväll ska jag låtsas att jag är närmare 80 år gammal så att jag slipper röra mig i onödan. Vilka höstkänslor man får va? Kroppen blir tröttare och det blir mörkt tidigare. Men jag ska ju ha en ASBRA höst så jag vill helst att tiden ska gå ännu lite snabbare.














Hittade dessa bilder från inspelningarna. Så, dem är fortfarande gifta?! Carrie ska resa bort?! Nu kan vi bara gissa och spekulera och längta till MAJ 2010. Jag är en nörd, och det är jag stolt över.

Nu MÅSTE jag ställa mig vid spisen...


sköna torsdag


Oj, vad trött jag är idag. Sju tusen olika störningsmoment störde min nattsömn. I eftermiddag blir det en tupplur när jag kommer hem från jobbet.

Kikar in för att önska er en SKÖN TORSDAG! Ses senare..


baby are you down?


meeting cancelled


Vi skulle ju ha möte ikväll. Men det blidde inget. Boss fastande i trafik på vägen. Istället traskade vi tappra själar som ändå infunnit oss till Sturegatans pizzeria och åt kvällsmat tillsammans.


Ganska gott med den fantastiska vitlökssåsen.


Vi tog med oss Andrés söta flickvän Martina också. Gulliga galningar!

Sov gott!


tårta på en onsdag



Idag fick vi tårta på jobbet, klart att jag tackade ja till att njuta av den.


Skål! Jag kunde behöva lite brun-utan-sol i det där ansiktet...


Lina hade köpt nya fina örhängen på Lindex.


Självklart gick vi bananas på eftermiddagen och flippade ur. Trötthet? Flams kan vi i alla fall kalla det. Lina gjorde en TOPSY TAIL på mig. Kommer ni ihåg dem? Från det sköna 90-talet. Googla så får ni exakt direktioner om hur ni gör den (haha). Jag har en liten hårlös fläck också ser jag, schnyggt.


GOOD MORNING


Nu är det strax dags att jobba igen, men jag har sovit som en prinsessa. Ikväll är det jobbmöte på schemat och efter det ska vi ut och käka tillsammans. Så vi hörs inte igen förren senare ikväll.


Igår morse startade inspelningarna av den nya Sex and the city filmen i NYC. Jag längtar!


Never let go of anything you can´t go a day without thinking about...

Ha en skitbra onsdag och en skitbra kväll ikväll!

 


lataste lediga dagen


Har jag gjort något alls idag? Nja. Jag har verkligen varit LEDIG. Sov ju typ forever och sedan njöt jag solen på balkongen. Gick en lång promenad i Mälarparken på eftermiddagen och Disa badade.

Nu har vi käkat popcorn och kollat på filmen Accepted på TV. Den var kul faktiskt.


Världens godaste (?) köttfärssås till middag.

Jag har älskat att inte göra något alls idag. Välbehövligt.

Sleep tight friends!


kärlekstips




Om man har varit tillsammans länge och har tråkigt någon kväll så kan man göra som vi och fylla i en sådan här bok. Massor av roliga frågor/påståenden och ett litet test av hur väl man egentligen känner varandra.

Galet kul, vi garvade gott när vi läste igenom den! (Finns att köpa på Lagerhaus och Akademibokhandeln).

welcome september


Hello lovers!

Vilken jäkla sovmorgon vi tog idag. Så otroligt skönt, det var LÄNGESEDAN jag sov till tolv. Vi kom visserligen inte i säng före tre inatt så det behövdes. Vinet smakade lovely och vi satsade på romantiken och ville liksom inte att kvällen skulle ta slut. Tur att vi har ett helt liv på oss.


HOPE!


Idag är det första september. Bara fyra månader kvar av det här året, sjukt va?! Två månader kvar tills flyttlasset går. Jag är ganska ivrig, can you tell?


JUST NU: Pizzan från igår till lunch.

Jag ska diska lite här efter vårat partaj igår. Sedan måste jag underhålla pudeln lite innan hon börjar klättra på väggarna.

Enjoy din tisdag!




RSS 2.0