min helg


Idag känns det som söndag eftersom jag har varit ledig idag men istället jobbat hela helgen. Ganska skönt att det är tisdag imorrn när jag vaknar. Ganska oskönt att jag ska vara på jobbet klockan åtta för ett möte. Idag har jag lunchat med Louise, det blev bakad potatis vid vårat köksbord. Sedan har jag fått lite små-pyssel gjort och nu sitter jag och längtar efter b-friend som jobbar kväll.


I lördags efter jobbet var jag på fantastiska Rebeccas första vernissage där hon ställde ut sina tavlor. Bruden har talang och jag är IMPONERAD! Bra jobbat vännen! Hmm, ibland funderar jag över vad jag har för talang? Ingen? Någon som har förslag? Kvinnan som kunde tala med hundar? Haha...


Resten av dem superfina tavlorna. Mitten är ett porträtt av Beccas kille och det är helt SJUKT likt...


Sedan fikade jag med brorsan och vinkade hej då. För nu har han flyttat till Lund och ska stimulera sina hjärnceller i skolan igen. Lycka till älskling!

Igår efter jobbet åkte jag direkt till Williams 5-årskalas och åt gott fika med trevligt sällskap! Tänk, 5 år?! Herregud det känns som igår då jag träffade honom för första gången och han var en liten bebbe. Av oss fick han en "pistol" som blåste massa såpbubblor och den gjorde succé!

Nu dusch och sedan natta! Sussa gott!


grattis min älskling...


...och resten av truppen till 3 sköna (oväntade?) poäng idag. Hammarby fick se sig besegrade på hemmaplan (med 1-0) och alla röd/gula kan sova gott inatt. Jag kan ju säga att vi körde världens bästa uppladdning här igår kväll, och b-friend höll alltså nollan på det. Jag tror att vi får göra det till en vana...




Ett anfall... som resulterade i ett mål. (Från förra helgens hemmamatch).

Ikväll hade jag planerat en tjejkväll med vin och pizza här hemma, som i sista sekund blev inställd pga sjukdom. Svinkul, i know. Så nu sitter jag här utan vare sig tjejer eller sambo och kliar mig i huvudet. Sova tidigt? Styra upp något annat? Hälsa på mamma? Njuta av tystnaden? Jag vet inte jag, ska tänka...

Eller nej, nu ringde telefonen, så nu vet jag. Mamsen kommer hit med hamburgare från McDonalds, sweet........

ett steg i rätt riktning...



Jag är nöjd! Nu kör vi såhär ett tag, lite kopparfärgat, tills håret pallar nästa blekning. Smärtsamt (det är fan inte skönt att slinga håret och få en "virknål" stucken i huvudet 200 ggr...) och galet dyrt men det får det vara värt för nu har jag har bestämt mig. Jag vill bli blond igen, kanske inte lika ljus som jag har varit men nåt liknande min egen hårfärg. Jag är FÖR trött på ljus ful utväxt som gör att man ser flintskallig ut. En lång process men det är inte omöjligt om man har tålamod. Jag skulle tippa på att jag når hårfärgen jag söker lagom till nästa vår eller sommar. Den som väntar på något gott...

Idag har jag varit ledig. Skönt! Men det har varit en hektisk dag ändå. Startade klockan 10 hos frisören. Sedan lunch hos mormor och morfar och sedan har jag handlat lite mat till kvällen och hunnit med ett besök på ÖB. Älskar att gå runt där och kolla in billiga hudkrämer och rengöringsmedel haha. Jag är sjuk, jag vet, men jag tror fan att jag skulle kunna spendera en hel dag på ÖB. Har varit hos veterinären också och köpt nytt foder åt pudeln. Hon ska få annan mat som är bättre för maggen i fortsättningen. Jag har hunnit mycket alltså! Nu ska jag vänta tills b-friend kommer hem från jobb och träning och då ska vi ha tacos-mys. Sedan säääängen! Hör ni det, säääängen! Jobb hela helgen. Hej sålänge!

snaaart fredag





Säg tack och hej till den här hårfärgen nu, för imorrn eftermiddag hoppas jag kunna outa något annat. Jag är sjukt trött på att vara brunhårig, senast jag var blond var i slutet på 2007. Nu är jag sugen igen... Imorrn tar jag första klivet. Så får vi se vad frissan kan åstakomma...


jag vill inte alls...


...släppa iväg syrran långt neråt i landet för att bo borta i ett helt år. Inte Disa heller, hon har svansat efter Frida dem senaste dagarna precis som om hon känner på sig att det är bäst att passa på. Och passat på har vi gjort, igår åt vi sushi, ost och kex och drack en massa vin. Känslorna flödade kan man väl säga och vi avslutade på stan. Samtidigt är jag ju såklart glad för hennes skull, nu ska hon få börja på sin utbildning och göra det hon tycker är allra roligast. Jag är stolt också. När saknaden blir för stor får jag väl packa in mig och köra dem sex timmarna till skolan. Ja, och ett år går ju fort... HEJA Frida!

Ikväll har jag tröstshoppat.



Dem här. Och massa snygga saker från HOME...

happiness




Vilken galet härlig helg jag har haft. Se själva. Vi fick chansen att spendera hela helgen ute i Frösåker i Ral´s idyll. Damn, så bra vi har haft det. Rosé, bästisar och sommar... Nu är jag hemma igen hos b-friend och doggie som jag har saknat mycket trots bara två nätter iväg. Vi har nyss ätit kebab (sjukt gott) och nu ska jag krypa ner under en filt i soffan. Ses imorrn med alla bilder!

en helg på landet





Disa älskar att åka bil.


På fredag drar vi (ett gäng tjejer) ut på landet och spenderar helgen där med varsin bag-in-box rosé. Lovely!


vilosöndag



Det här gjorde vi igår... INGENTING!


Hoppas att ni hade en lika skön söndag som vi. Tillbaka på jobbet idag, dagen sprang ifrån mig och vips var jag hemma igen. Nu ska jag dammsuga, ta en powernap och sedan blir det tacos. Med tända ljus kanske?! För det är väl en säker stämningshöjare?!

 


besök från sthlm


I torsdags hade vi en skitbra kväll med goda vänner och deras bebisar. MYSIGT! Min nya mobilkamera ville inte alls så ni får se dom söta bebisarna nästa gång... TACK Lollo för att du kom till stan, och TACK Liv för att vi fick våldgästa er som vanligt ;)

kärlek






Åhh vad jag älskar er!

 


efterrätt och häng



Fredagslunch med syrran.



Och på kvällen bjöd hon mig på en sjukt god efterrätt. Banan, kiwi, jordgubbar, hallon, blåbär och vit choklad på toppen. Skjuts in i ugnen och så vaniljglass till det.



Ganska nöjd...


Frida med haha.

Jag skulle göra mycket för den här efterrätten just precis nu, men jag ska faktiskt i säng inom en halvtimme är planen. Helgen har varit mycket störd ur sömnsynpunkt och det stör mig än, så nu ska jag ta igen dem förlorade timmarna...


RSS 2.0