vänskap på posten


Hur har er onsdag varit? Massa skoj hoppas jag, och jag hoppas att ni hade tid att lapa lite höstsol. Jag själv har stått inne hela dagen känns det som, och när jag kom ut igen var det mörk. Det märks nu att våra mörkare årstider smyger sig på. Glöm inte stearinljusen, dem hjälper, jag lovar.



När jag kom hem och kollade posten låg det ett fint kort och väntade på mig. Pernilla har gjort det alldeles själv och på baksidan fanns ett gulligt meddelande. Jag blir så himla glad dem få gånger jag får personlig post i postfacket. (Mamma, Pernilla och Mormor är dem enda som det ibland kommer post ifrån). Det händer alldeles för sällan, oftast är det ju räkningar och reklam. ALLA borde bli bättre på att skicka brev och kort. Mejl och sms i alla ära, men det är ROLIGARE att få det i lådan. TACK vännen för att du lös upp min dag!



Kuvertet var såhär fint med en flicka på. Jag önskar ofta att jag var mycket bättre på att pyssla med sånt här. Jag vet inte om det är tålamodet som saknas kanske? Oftast tröttnar jag så fort om jag ens försöker att skapa något...



Middag på 10 min. Pasta, pesto, soltorkade tomater, feta och lite tsatsiki som jag hade kvar i kylen. Ju snabbare desto bättre när man slutar jobba sent och kommer hem vrålhungrig. 

Mamma tog med sig Disa ut till Björnön en stund ikväll. Skönt för mig för jag slapp promenad och kunde krascha i soffan istället. Jag har haft ont i halsen igen idag. Snacka om att krämporna kommer och går och kommer om varann just nu.

Jag sitter och kollar lite tv nu men ska lägga mig istället tror jag. Ännu en sovmorgon imorrn, love it!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0