garderobsfix och kycklingsallad



Yes, yes, yes. Idag har jag fixat med garderoben, fått ordning och packat ner alla sommarkläder i källaren. Jag har packat ner sådant jag inte behöver använda just nu också i en stooor resväska. Så slipper jag packa allt dagarna innan flytten. Visst har jag snygga raggsockor? Dom har mormor stickat.


Sedan blev jag bjuden på glass...


...av goa mamma som kom förbi. Hon skulle hjälpa mig, men hon låg mest på soffan och käkade glass haha. Härligt med lite sällskap! Jag börjar känna mig som en väldigt ensam människa, jag har inte träffat någon sedan i tisdags. Jag pratar numera inte bara med hunden, utan även med mig själv.


På eftermiddagen drog jag på mig min mulle-outfit och gick ut i skogen. SKÖNT med friskluft. Skitsamma att det regnade. Jag fick gå väldigt sakta och varje gång jag ökade takten fick jag en hostattack, men det var så jäkla skönt att bara komma ut lite. Sedan gjorde jag en hälsotallrik ikväll för att få en vitaminkick och skrämma iväg bacillerna ännu lite mer. GOTT var det!

Nu ska jag kolla lite serier innan det är dags att SOVA! Hoppas att du haft en TOPPENBRA lördag!


Kommentarer
Postat av: kerstin

åh tack, vad glad jag blir! :) haha ååh, jag skulle också behöva rensa ur min garderob snart, den fullständigt svämmar över snart, galet alltså! ha en toppen helg :)

2009-10-17 @ 22:39:59
URL: http://kerstn.blogg.se/
Postat av: Anonym

BLOGGVÄRLDENS MEST MUSIKFYLLDA BLOGG ÄR NU IGÅNG! KIKA IN OCH LYSSNA PÅ ALL GRYM MUSIK SAMT REMIXER SOM DET BJUDS PÅ!

http://ceciliesjostrand.blogg.se

http://ceciliesjostrand.blogg.se

http://ceciliesjostrand.blogg.se

2009-10-17 @ 23:38:35
Postat av: Anonym

Guud älskar den glassen

2009-10-17 @ 23:46:53
URL: http://zzaaraah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0